61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#3790 Nagy Ivett keresztszalag-szakadása is rosszkor jött, ráadásul úgy hallottam, nem műtik meg. Ez nekem Lovász Zsuzsa esete után nem tetszik.
elgondolkodtató
Amúgy miért van roszban Sugival? -
#3789 Ivett is nyilatkozott ma a DO-nak:-) -
#3788 Interjú Németh Andrással a handball.hu-n -
#3787 oké mi meg írjuk mit kérünk :-) -
Stanley Connor #3786 De bizony ám:))))
Lassan akkor el is kezdem szervezni az oroszországi utazásomat:))))) -
#3785 Igen, elhiszem.
De azért már ünnepelsz egyet nem? (N.A.)
-
#3784 Én is olvastam, sztem nem kérdéses a dolog! -
#3783 Azt is megértem:))))))) -
Stanley Connor #3782 Ezt én nyilvánvalónak gondoltam;-)
Majd akkor fogok örömtáncot járni ha ezt olvasom Sopiról is. Meg Hangyáról. -
#3781 Győri játékos marad?
A legszívesebben Győrött maradna
Szabó Gábor
2005-02-07
Görbicz szerződése lejár a nyáron, a szerződés meghosszabbításáról még folynak a tárgyalások.
Görbicz Anita
A Graboplast-ETO magabiztosan győzött vasárnap a Debrecen ellen. A győriek olyan teljesítményt nyújtottak a korábban a Dunaferrt és a Ferencvárost is legyőző Loki ellen, amelyben a legkritikusabb szurkolók sem találtak kifogást. A kapuban Sirina és Herr is remekelt, a védekezés az elsőtől az utolsó percig közel volt a tökéleteshez, míg támadásban gyorsan, ötletesen játszott, s szebbnél szebb gólokat lőtt az együttes.
Pedig az előjelek nem voltak túl kedvezőek, hiszen többen is sérüléssel és betegséggel küszködtek.
Az irányító Görbicz Anita például arcüreggyulladásából próbált kilábalni az elmúlt időszakban. „Másfél hétig nem edzettem, s a kihagyást meg is éreztem a mérkőzésen. A végére nagyon elfáradtam, ennek ellenére úgy érzem, jól ment a játék. Kicsit meg is lepődtem, mert az utolsó edzésen sem a lövések, sem pedig az átadások nem úgy sikerültek, ahogy szerettem volna. Szerencsére a mérkőzésen minden összejött, s sikerült maradéktalanul kiszolgálnunk a közönséget."
A válogatott játékos hozzátette: teljesen még nem gyógyult meg, ezért is jött jól a hétfői szabadnap, amit a győzelem után a csapat kapott. „Kisebb hőemelkedésem még volt a vasárnapi mérkőzésen, hála istennek azonban ez sem hátráltatott. Bízom benne, hogy szép lassan azért kilábalok ebből az állapotból, s a hétvégi EHF-kupameccseken már teljesen rendben leszek. Ellenfelünk, a Vag amúgy nem egy rossz csapat, ám kétségtelen tény, hogy a Lunde ikrek távozásával azért nem olyan erős, mint tavaly volt. Ennek tükrében mindenképpen biztos továbbjutást várok, s ha úgy játszunk, mint a Debrecen ellen, akkor nem is lehet gond a kettős győzelem."
Görbicz esetében lassan aktuálissá válik a hogyan is tovább. Az irányító szerződése ugyanis nyáron lejár. Bár egyes források szerint a felek már megállapodtak a kétéves hosszabbításról, Görbicz elmondása szerint még néhány tárgyalás hátravan a végső megállapodásig. Azt azonban hozzátette: a legszívesebben maradna Győrött.
„Többször is beszéltünk már a vezetőkkel a folytatásról. Bár hívnak Dániából is, én ha lehet, inkább a Graboplast-ETO-ban folytatnám a pályafutásomat. Úgy érzem, az álláspontok nagyon közel vannak egymáshoz, s remélem, hamarosan sikerül az utolsó részletekben is megállapodnunk."
Ana Dokic ugyan a Ferencváros ellen már játszott, de előtte ő is hosszabb időt volt kénytelen kihagyni sérülés miatt, sőt, legutóbb Vácott megint összeszedett egy kisebb sérülést – bevérzett a combja. Mindez azonban vasárnapi teljesítményén nem látszódott meg. „Nagyon élvezte mindenki a játékot, s szerencsére mindenkinek jól is ment. Az FTC és a Vác ellen gyengébben teljesítettünk, most viszont nem lehet panasz a mutatott játékra és az eredményre sem. Bevallom, én személy szerint annyira élveztem a játékot, észre sem vettem, hogy telik az idő."
Dokic elmondta: nem számítottak ilyen könnyű mérkőzésre. „A Debrecen nagyon jó csapat, az elmúlt hetekben ezt be is bizonyította. Éppen ezért sokkal szorosabb találkozót vártunk. Ugyanakkor nagyon jól felkészültünk belőlük, s szerencsére a pályán mindenben betartottuk az edzői utasításokat, s ennek eredménye volt ez a különbség, mely így utólag egyáltalán nem túlzott. Úgy gondolom, ezzel a játékkal mindenki ellen esélyünk van a győzelemre, nincs okunk félni senkitől."
A Vag elleni EHF-kupa-találkozóval kapcsolatosan Dokic hasonlóan vélekedett, mint csapattársa, Görbicz. „Hazai pályán nem lehet gond a siker. A vasárnapihoz hasonló teljesítmény mindenképpen elég lesz, de azért arra oda kell figyelnünk, hogy mindkét mérkőzést nagyon komolyan vegyük."
Hosszabb ideje sérült játékosa így is maradt a zöld-fehéreknek, de várhatóan már nem kell sokat várni Mörtel Renáta visszatérésére. A fiatal átlövő december elsején sérült meg – a Cornexi-Alcoa elleni edzőmérkőzésen elszakadt a bokaszalagja –, s a műtétet követő lábadozás után a közelmúltban már bekapcsolódott az edzésmunkába. „Dr. Balogh Péter csapatorvos szerint orvosilag már nincs akadálya, hogy pályára lépjek a Vag ellen, de a hosszú kihagyás miatt várhatóan az EHF-kupa két meccsét még kihagyom. Nagyon várom, hogy újra játszhassak, el nem tudom mondani, mennyire rossz kívülről nézni a csapatot. Különösen akkor, mikor ennyire jól játszik, mint vasárnap" – mondta Mörtel Renáta.
Fontos hír még a győriek háza tájáról, hogy az ifjúsági csapat magabiztos, 31–20-as győzelmet aratott a Debrecen ellen, így Konkoly Csaba tanítványai nagy lépést tettek az ifjúsági bajnoki cím megszerzése felé.
Akkor erősen úgy néz ki Görbe MARAD:)))))))))) -
#3780 Jah tényleg te élőben.
Bocsi elfelejtettem. -
#3779 Ok! De csak majd a meccs vége után, mert alatta a Red Alertben szurkolok és közben nem szeretek telózni. -
Stanley Connor #3778 Ehhehehe. Marad a fradinál, esküszöm megünneplem:))))))
Persze elég nyilvánvaló volt nemtom mire volt jó az időhúzás. -
#3777 te figyi szombaton nem írnál sms-t ha jól alakul? -
#3776 Nem tudom, erről nem szólt még eddig egyetlen híradás sem.
De nemsokára a handball.hu-sok készítenek Andrással interjút, abból remélem ezt is megtudjuk. -
#3775 Ez most azt jelenti hogy Zsiga Gyula nem megy vele? -
#3774 "Németh Andrást, a Ferencváros női kézilabda-csapatának vezetőedzőjét nevezték ki a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányává."
Cikk -
#3773 nemár szombaton osztálytalálkozóm lesz 4-től
hogyaza -
#3772 Mondjuk ez csak holnap, miután kitisztították lesz biztosnak mondható! -
#3771 Meg a Podgoricát is 19-én!
Az Ikast meccs 12-én szombaton lesz, a Podgorica 19-én szombaton, mindkettőt adja m1 élőben. -
#3770 hiphip
Akkor csak a Dán meccsett kell vhogy.
Ha azt sem adják egyenesben.....
Ténylem mikor lesz?
REmélem nem szombaton -
#3769 Nahh, most kaptam a híreket, Ivett 2-3 héten belül simán játszhat! -
#3768 a mailcím jó
csak három gépem van
de nekem csak szöveg van benne -
Stanley Connor #3767 Jaja, az sajnos:((( -
#3766 Ezt a mailemre írtad? Azt jelenítette meg szarul? -
Stanley Connor #3765 Nekem meg a helyes viselkedést adja elő
Mármint megvan a szöveg, meg csatolva egy rahedli kép de így nem az igazi. Továbbküldtem, megnéztem az összes lehetségees klienssel és ugyanez.... Nem kedvelem mostanában a számítógépet;-) -
#3764 Csak ez a mailcímed van meg nekem -
#3763 Ja de csak másik gépre jött -
#3762 Pedig neked is elküldtem... -
#3761 én nem -
#3760 Jó jó:)))))))))) -
#3759 Megkaptátok a mailemet? Jó lesz a heti munkaterv? :))))))))))) -
#3758 illetve hát nemis mert győztek -
#3757 szegények -
#3756 Igen, valszeg így lesz. De biztosat csak a holnapi műszeres vizsgálat után modhatunk, mivel a csajok megint utazási mizériába keveredtek és csak most este értek haza. -
#3755 na akkor atroszkóppal csinálják meg a térdét, nem bicskáznak. Azért így könnyebben felépül mint ha összekaszabolnák. -
#3754 Lehet, hogy igazad van, a klubnál tényleg nem számít légiósnak. A válogatottnál tényleg 3 év van, de láttuk már, hogy lehet hamarabb is egy kicsivel az EHF külön engedélyével (asszem Bokinál több mint fél évet elengedtek).
Igen asszem az volt Charlienak is. Ezért valszeg Ivettnek is min. 2 hónap kiesés. -
Stanley Connor #3753 Szerintem attól hogy válogatott volt az idén nem baj, attól lehet állampolgár, nem számít légiósnak. Az más hogy válogatott nem lehet asszem 3 évig.
De ebben azért nem vagyok biztos. Márciusban már játszik Perez? Ez nagyon jó hír. Neki is kereszt-szalag volt, nem? -
#3752 "Ma délután sajtótájékoztatón jelentették be a Fotex KC Veszprém vezetői, hogy Kirill Lazarov újabb két évvel hosszabbította meg szerződését Veszprémben. Lazarov emellett felveszi a magyar állampolgárságot is, így nem számít majd légiósnak a következő idényben. "
Azért ez utóbbit kétlem, mert nemrég játszott hazája válogatottjában a selejtezőkön.
"A fiatal norvég beálló Bjarte Myrhol - akit a TIF Sandefjord színeiben láthattunk a Bajnokok Ligája mérkőzéseken a Footex ellen – szintén kétéves szerződést kötött a magyar bajnokkal."
Ez nagyon jó igazolás Gyula mellé!
Márciusban Gyula és Perez is játszanak a BL meccseken.
-
Stanley Connor #3751 Hja. Nemtom. Igaz, itthon lesz a második meccsük. De egy héttel később már fogadják a Dunaferrt (akiket sztem most így elkaphatónak gondolnak), aztán Halasra mennek, FTC, szóval sűrű a programjuk nekik is. És attól tartok ez nem fog nekik menni. Szerintem még a bajnokságban sem jutnak 4 közé, lehet az EHFet tartják fontosabbnak így már. Majd elválik.
De lehetnék "pesszimista" is: itthon román bírók:)))))