Nokia 6600 Bluetooth probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bt vagy kabel?
bt-n nem biztos hogy jol megy, kabellel tuti, vagy infraval, simen send via infra!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
mi lehet a gond?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ugy tudom, hogy nem lehet sem csengohangot sem kepeket kuldeni ezzel a modellel infran, csak nevjegykartyakat, meg a modemes kapcsolatot tamogatja!
és mi a teendõ, hogy újra lehessen kapcsolat?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
itt mindeki azt mondja, hogy egyszerubb a menuje es azert vesz nokiat, pedig szerintem ez nem igaz!
az ericsson mostmar nagyon zsir!!
alig varom a v800-st!
valami beallitasi gond lesz!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Van egy kis gondom! Újdonsült T610es használó vagyok, és azt szeretném megoldani, hogy az smseimet le tudjam menteni a gépre! Bluetooth kábelem van, de eddig amilyen progival próbáltam, egyik sem ismerte fel! Lécci aki tud segíteni irjon nekem a [email protected] ra.
elõre is kösz
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
És a Nokia néptelo, az igaz, de nem a Symbianos.
Sony Ericsson T610 Netto 23 992 Brutto 29 990
A headsettel nem vagyok elégedett.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
De nem láttam sehol 7650-et.
Köszi a hiteles nfot.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Igaz, csak a 610-esrõl küldtem képet, de átment zsírul.
Szóval mûködik a két gyártó között.
Lehetséges, hogy csak a Nokia telefonokkal képesek kommunikálni, de ez azért érdekes, mert az USB-s bluetooth adapterek mûködnek Nokiával, azok alapján, amiket olvastam eddig.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
de ez érdekes. lehetséges, hogy akkor a nokia telefonok, csak másik nokia telefonokra lennének képesek BT-n keresztûl adatot küldeni? hát az elég gázos lenne akkor szvsz...
7210-zel csak infrán próbáltam T610-et összekötni, de az se mûködött. Nem is látták egymást.
Egyébként nem értem miért kell mindenért új topikot nyitni. Ott van a mobiltelefonok topik, rá lehet keresni, semmi értelme mindennek újat nyitni. Ráadásul topiknyitás elõtt figyelmeztet, hogy ne nyiss újat, ha van már ilyesmivel foglalkozó topik. Emellett pedig nem az Általános eszmecserében van a helye egy technikával foglalkozó topiknak.
Info kellene: van egy Nokia 6600-as telefonon, mondhatni új, alig pár napos, s van egy olyan gondom, hogy nem tudok küldeni semmilyen másfajta Bluetooth-os telefonra adatot, legyen az kép, zene, vagy bármi, DE FOGADNI VISZONT BÁRMIT TUDOK!
Próbáltam már SonyEricsonokkal és Motorolákkal is, de adatfogadás bármelyikrõl OK, küldeni viszont nem tudok rájuk...
(Másik Nokia 6600-ossal és más Bluetooth-os Nokia telefonnal még nem tudtam kipróbálni sajna.)
Ha valaki meg tudná mondani, ez mitõl van, azt megköszönném.