Boot cd Ps1-re

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Most mit izelsz? Lehet neki sikerult 😊))) De akkor majd szojon a Sony-nak a bug miatt 😊)) Mar latom az email-t :

Dear Sony ,

I found a bug in the Playstation One console. I inserted a Ps2 DVD game and it worked really good.

Regards esztevez

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Aramir
Inkább gi lehet, az szokott 3 daraból állni.

Aramir
Hát mivel dvd, így kizárt, hogy cue legyen mellette.

ha sikerül kiirnod dvd-re majd áruld el hogy lehet lejátszani a ps1-en 😊

Sephi
Csakis az .iso kiterjesztes a tuti. Nekem eddig minden ami .iso volt mukodott.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

barret
tán a kiterjesztését kén e ide irni! én a cue-ra tippelnék!ha nem megy,akkor próbáld meg clonecd-vel,az csinál 3 file-t!ccd,img,sub.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Bogyi007
Már bocsánat én sem mondtam, rád semmit! Különben is nem nekem kellene! Miért is kéne van ps1-em ki is van chippelve, egy ismerõsõmnek kellett volna.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Aramir
Ez igaz, de az eredeti az igazi.
Nomeg egy joypad jobban kézreáll.

Aramir
Tudom, ismerem ezt a problémát.
De ezzel elhasználsz egy üres lemezt.

Sephi
O mostanaba egy chip Ps1-re valami 5000 forint szal nem nagy gaz.... szerintem meg toltsd le az ePSXe emulatort es azzal tep minden jatek. Na jo nem mind de nekem 10 -bol 8-at tuti elindit es megyen is jol.

Neme.
Csak patchelni kell az iso image-et egy licence toollal (én pl. gridfix-et használom).

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Aramir
Pso-ban van régióvédelem, arra való a bootcd, hogy az import játékokat elindítsa. Persze chip így is kell a gépbe.
Az újabb chipeknél már nincs ilyen macera.

Aramir
Nem hallotál rolla????????????????????????????????????????????????????????

Taranov
Mivan?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Adi
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ilyenrõl nem is hallottam!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Bogyi007
Honnan lehetne ps1-re boot cd-t szerezni?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....