19
Boot cd Playstationra
-
CéZé #19 -
#18 Most mit izelsz? Lehet neki sikerult :)))) De akkor majd szojon a Sony-nak a bug miatt :))) Mar latom az email-t :
Dear Sony ,
I found a bug in the Playstation One console. I inserted a Ps2 DVD game and it worked really good.
Regards esztevez -
#17 Inkább gi lehet, az szokott 3 daraból állni. -
#16 Hát mivel dvd, így kizárt, hogy cue legyen mellette. -
CéZé #15 ha sikerül kiirnod dvd-re majd áruld el hogy lehet lejátszani a ps1-en :) -
#14 Csakis az .iso kiterjesztes a tuti. Nekem eddig minden ami .iso volt mukodott. -
#13 tán a kiterjesztését kén e ide irni! én a cue-ra tippelnék!ha nem megy,akkor próbáld meg clonecd-vel,az csinál 3 file-t!ccd,img,sub. -
#11 Már bocsánat én sem mondtam, rád semmit! Különben is nem nekem kellene! Miért is kéne van ps1-em ki is van chippelve, egy ismerősőmnek kellett volna. -
#9 Ez igaz, de az eredeti az igazi.
Nomeg egy joypad jobban kézreáll. -
#8 Tudom, ismerem ezt a problémát.
De ezzel elhasználsz egy üres lemezt. -
#7 O mostanaba egy chip Ps1-re valami 5000 forint szal nem nagy gaz.... szerintem meg toltsd le az ePSXe emulatort es azzal tep minden jatek. Na jo nem mind de nekem 10 -bol 8-at tuti elindit es megyen is jol. -
#6 Csak patchelni kell az iso image-et egy licence toollal (én pl. gridfix-et használom). -
#5 Pso-ban van régióvédelem, arra való a bootcd, hogy az import játékokat elindítsa. Persze chip így is kell a gépbe.
Az újabb chipeknél már nincs ilyen macera. -
#4 Nem hallotál rolla???????????????????????????????????????????????????????? -
#3 Mivan? -
#2 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ilyenről nem is hallottam!:) -
#1 Honnan lehetne ps1-re boot cd-t szerezni?