32
-
HUmanEmber41st #32 Ha ember méretűre készítik, golyóálló páncélzattal máris kész az új tengerészgyalogos HEV ruha.. -
#31 nemsokára olvashatunk egy cikket, hogy megjelent az első ölni képes robot.... -
#30 Diplomatikus vélemény: A nagy lóf***t! -
Mice #29 nekem mindig meg szoktak lenni, csak azt árulja már el valaki, hogy miért monnya az ftp mindig, hogy 550-es engedélytagadás? -
Anteris #28 nekem tetszenek ezek a robotfejlesztések. Régóta vágyok valami ilyesmire. -
Anteris #26 Azért a Honda sem kispályázik!
Asimo P3 -
#25 Beszarás! :D -
Inquisitor #24 "ilyen baromságokkal foglalkoznak az űrkutatás helyett..." ... mellett!
Azt pedig már megbeszéltük az előző híreknél, hogy:
1. Miért nem baromság, avagy mi a haszna.
2. Drágának drága, de állandóan csökken az ára és cserébe egyre fejletebb. -
#23 ilyen baromságokkal foglalkoznak az űrkutatás helyett... -
#22 Na igy kezdodik... holnap ma' azt olvassuk :
Sony Killah: a világ első olay nrobotja ami 120 kilometerrol telibetalal egy muslincat!
-
#19 A cikk alatt. -
#18 Készül a CyberVilág! :D -
Csatti #17 Az "őrült" japcsik ha így haladnak, hamarosan egy kendocsatát is megmutatnak nekünk robotokkal... :) -
#16 Mindjárt jönnek a Terminátorok ha ezek ilyen ütemben fejlődnek tovább! Készülni... :D -
Chappy #15 Az nekem is tetszett, csak a videokat hol lehet megnézni??? -
#14 persze mi van akkor ha japcsik azért csinálják, hogy ilyeneket tudjanak küldeni irakba. hmm... :) -
#13 lehet, hogy tudnak futni, de gondolom akár egy fűszálba is el tudnak botlani.
úgyhogy maradjunk az abrahamoknál. :) -
#12 Vagy csak azért, mert már évtizedek Japánban is olyan természetes mindenkinek a BaseBall sportág, mint itthon a foci? -
MrTressy #11 komolyak ezek a robotok.Lassan asimov élesitheti a robot törvényét :) -
#10 nem is rossz. :) -
#9 Ügyesen táncikálnak! -
juhand #7 Főzés takarítás szex ? -
#6 oké oké...megvan... :D -
#5 hol vannak? hol vannak? egész délután videókat kerestem a cuccról!!! -
Cat #3 a videokat viszont érdemes megnézni, a bézbóllabdadobás pl tuti hogy az amerikaiak lenyűgözése miatt van -
Cat #2 majd az amcsik ráraknak egy gépágyut... -
#1 haha tutííí :DD
és mire jó? :P