52
Inno3D GF3 Ti200 bios honnan lehet szerezni?
-
BlackWolf #11 ja nekem is meglesz meg egy ideig bar ha jol tudom 2002karacsonyan jott ki szoval mar elegge oregecske -
#10 hát azért még a mai időkben is megállja a hejét elég szépen... -
BlackWolf #9 hat azota miota bent van nemnyultam hozzam neha kiszedtem letisztitottam ragondoltam a regi idokre amikor meg ez volt a csucs(par konycsep ) aztan viszatettem a gepbe szoval valoszinu sima bios van benne -
#8 neked az eredeti bios volt fenn? -
#7 valahol még régebben néztem hogy egy ti4200 sebességét kihozták a karidból:) -
BlackWolf #6 szerinted megeri veszodni vele szamottevo lenne a sebessegnovekedes? -
#5 a GF4 ti 4200 és a GF3 ti 200 között van kb ja jól tom! tuningolni bios-ból nemtom hogy lehet-e, nekem csak a fast write meg a side band addressing-et kellet ott bekapcsolni. -
BlackWolf #4 mennyivel lehet gyorsabb a ti500 a ti200nal? -
BlackWolf #3 nemvalami uj darab de nekem ilyen van az lenne a kerdesem hogy lehet benne a biost a ti500-asera kicserelni mert spk helyen olvastam hogy siman birja a tuningot a kartya es szerintem ez az atalakitas jelentos lenne szoval tud valaki segiteni ennek vegrehajtasaban ? -
#2 nem hiszen, nekem az volt egészen 2 héttel ezelőttig... -
#1 Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem hogy az emlitett karihoz hol lehet szerezni friss bios-t? vagy egyáltalán érdemes frissiteni?