27
Szerintetek jó ötlet tenyészteni?
-
#27 A hangyászsün még a rozsomáknál is veszélyesebb! Kérdezz meg bárkit! A bolyból. -
#26 100 hangyára bérelnék egyet htx. -
#25 -
Noodlee #24 UP! -
#23 :-((((((((( -
Noodlee #22 Ha elnem lopta valaki az itteni szpemmerek közül :(( -
#21 ott van? -
Noodlee #20 Nojés hangyászsüntöt meg lopol jaz állatkertbő? -
#19 Nagy igazságot mondtál :D Lehet hogy holnap a belvárosban sétálva beleesek majd egybe, ki tudja. -
#18 Csak eccer legyél az léletben belesve egy termeszbolyba,hidd el,hogy odakívánnál egy rakat hangyászsünt! -
#17 fáradt elme topic !!! -
#16 Mennyibe kerül 1 kg hangyészsün kicsontozva? -
#15 az lehet,de ettöl a hangyák még nem haltak meg.Majd idövel szépen kimásznak a porszívóból,de a hangyászsünböl nehezen másznának ki! -
#14 Amikor az ágyam alatt kijöttek a hangyák, összefüggő fekete "szőnyeget" alkottak. Én előkaptam az 1400 Wattos porszívómat, és 5 perc múlva egy darab hangya sem volt. A hangyászsün mekkora teljesítményű? ;) -
#13 Jaj, de perverz vagyok! -
#12 Ez a bizonyos "csajozás" lehet több értelmű is. -
#11 mi kutyakölcsönzőt akarunk nyitni haverokkal, több célra... sétáltatás, csajozás, szerethiány... persze az már extra lové ha azt akarod, hogy a kutya hallgasson is a nevére :)
a hangyászsünhöz pedig annyit, nemtom... :) -
#10 tudod mit? énmeg járok házrol házra és tenyésztem a hangyákat hogy legyenmit írtani..aztán felezünk a manibol:) -
#9 Nah újabb értelmes topik....:)
Amúgy védett, szal mongy le róla:D -
#8 Na mondjuk az az ami sz*rt sem ér. Ezt én is tudom hisz nekünk is sok gond van a hangyákkal. -
#7 Szerintem mindenképpen nyereséges vállalkozás lenne, úgy hírdetnéd, hogy bio hangyátlanítás vegyszerek nélkül környezetkímélően :)) -
#6 Csak az nem aranyos. :/ :DD -
Cat #5 olcsobb a hangyacsapda a boltban -
#4 szerintem jó ötlet, megéri! -
#3 Nem ér elsőnek lenni! -
#2 Nos az jutott eszembe valamelyik nap,hogy nagyon sok embernek baja van nyárom a hangyákkal. Mi lenne ha beszereznék egy hangyászsünt,s pénzért kölcsönadnám nekik,hogy megegye a felesleges hangyákat?
Jó ötlet szerintetek? vagy télen befagyna szegény? -
#1 1.