Hangyászsün!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
A hangyászsün még a rozsomáknál is veszélyesebb! Kérdezz meg bárkit! A bolyból.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

PíszLávJuniti
100 hangyára bérelnék egyet htx.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Loál János
<#banplz>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

UP!

Shaman
:-(((((((((

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Ha elnem lopta valaki az itteni szpemmerek közül :((

Shaman
ott van?

Nojés hangyászsüntöt meg lopol jaz állatkertbõ?

Lacc
Nagy igazságot mondtál :D Lehet hogy holnap a belvárosban sétálva beleesek majd egybe, ki tudja.
Shaman
Csak eccer legyél az léletben belesve egy termeszbolyba,hidd el,hogy odakívánnál egy rakat hangyászsünt!

PResident Evil
fáradt elme topic !!!

Balo
Mennyibe kerül 1 kg hangyészsün kicsontozva?

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.&#8221; - Emerson

Shaman
az lehet,de ettöl a hangyák még nem haltak meg.Majd idövel szépen kimásznak a porszívóból,de a hangyászsünböl nehezen másznának ki!

A nick nevem
Amikor az ágyam alatt kijöttek a hangyák, összefüggõ fekete "szõnyeget" alkottak. Én elõkaptam az 1400 Wattos porszívómat, és 5 perc múlva egy darab hangya sem volt. A hangyászsün mekkora teljesítményû? ;)

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)

Bandew
Jaj, de perverz vagyok!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Ez a bizonyos "csajozás" lehet több értelmû is.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sadun Tryst
mi kutyakölcsönzõt akarunk nyitni haverokkal, több célra... sétáltatás, csajozás, szerethiány... persze az már extra lové ha azt akarod, hogy a kutya hallgasson is a nevére :)

a hangyászsünhöz pedig annyit, nemtom... :)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

CSOCSO
tudod mit? énmeg járok házrol házra és tenyésztem a hangyákat hogy legyenmit írtani..aztán felezünk a manibol:)
Eye-scream
Nah újabb értelmes topik....:)
Amúgy védett, szal mongy le róla:D

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Shaman
Na mondjuk az az ami sz*rt sem ér. Ezt én is tudom hisz nekünk is sok gond van a hangyákkal.

Taranov
Szerintem mindenképpen nyereséges vállalkozás lenne, úgy hírdetnéd, hogy bio hangyátlanítás vegyszerek nélkül környezetkímélõen :))

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Loál János
Csak az nem aranyos. :/ :DD

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

olcsobb a hangyacsapda a boltban

Galy
szerintem jó ötlet, megéri!
Shaman
Nem ér elsõnek lenni!

Shaman
Nos az jutott eszembe valamelyik nap,hogy nagyon sok embernek baja van nyárom a hangyákkal. Mi lenne ha beszereznék egy hangyászsünt,s pénzért kölcsönadnám nekik,hogy megegye a felesleges hangyákat?
Jó ötlet szerintetek? vagy télen befagyna szegény?

zaki
1.