Ingyen Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek van pénze FX5900-at venni annak nem hiszem hogy nagy gond lenne megvennie a játékot a boltban.
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Kell!
igen igen, itt van a kutya elásva: "megvetetek"! Az üzenetedbõl az derül ki, hogy nem vagy sem árérzékeny sem ár/teljesétmény mutatókat figyelembe vevõ vásárló. Amíg nem a saját pénzed fogy nem is döbbensz rá, hogy a fizetésed hány százalékát jelenti egy ilyen game megvásárlása...
Az nV kártyái meg olyanok amienek. Akinek az kell vegye meg, de hozzám ne jöjjön oda senki a mellét verve, hogy az milyen fasza. Éljen boldogan vele! 😊)
Az nV kártyái meg olyanok amienek. Akinek az kell vegye meg, de hozzám ne jöjjön oda senki a mellét verve, hogy az milyen fasza. Éljen boldogan vele! 😊)
Elmondanám neked h az fx 5800-on van porszivo többin nincs!
Ja a többieknek meg...irigykedni nem kell mer egyesek megtehetik..Én is sok játékot megvetetek eredetibe és akko mi van??Hülye vok?? vagy mi?
Nem tök mind1 h eredeti e vagy nem?? Nekem se lenne muszáj eredeti játékot vennem, csak az sokkal faszább mintha nem vennék!
Ja a többieknek meg...irigykedni nem kell mer egyesek megtehetik..Én is sok játékot megvetetek eredetibe és akko mi van??Hülye vok?? vagy mi?
Nem tök mind1 h eredeti e vagy nem?? Nekem se lenne muszáj eredeti játékot vennem, csak az sokkal faszább mintha nem vennék!
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak