11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Benevolens
    na ne sznobkodjál Amúgy még mindig 18 körül láttam a Media Marktban
  • Timbu
    Ezt igazán nem értem. Az rendben van, hogy valakinek nincs megjelenéskor tizenakárhányezer forintja egy játékra, de a Mafia 2 már olyan sokszor volt akciósán, pár ezer forintért kapható...
  • sinex
    irtam az off topicba is.
    Aki tud kérem segitsen
    THX
  • Jaka923
    Ennyit érnek a gagyi kalózverziók.
  • sinex
    de ezelött is játssottam vele és nem volt ilyen gondja.
    De azért kösz
  • Gibor
    Fáradj át az off topicba kérlek :)
  • sinex
    halló
    Lenne 1 kérdésem.
    A 7 pályán mikor elkezdem és be akarok ülni a kocsiba akkor kilép a játék.
    ezt miért csinálja?
    Aki tud segitsen
    Köszönöm
  • zsolti1997
    Helló

Egy nagyon láma kérdést engedjetek meg . Végig játszottam a játékot , és most hogyan tovább ? Sztorin kivüli ámokfutás mint a GTA -ban ? Hogy jutok vissza a városba a küldetések után ? Nem a stáblistát akarom olvasgatni .
  • wollnerd #11441
    De sajnos nem menti a növényzetet. Sőt nem lehet lőni mert kifagy! :S
  • Szuni
    Bakker, tárgytalan, a kanapé eszembe se jutott..
  • Szuni
    Köszönöm szépen, megvan.
    Egy láma kérdésem még lenne, a lakásokban lehetett eddig menteni. Most is azt írja a readme, de biztos én vagyok a béna, valamiért nem csinálja. A régi verzióban az ágynál lehetett, most nem ajánlja fel sehol a lehetőséget.
  • wollnerd #11438
    Innen még letudod tölteni!
  • Szuni
    A Free ride modhoz szeretnék egy működő linket. Mind a bannerban, mind a két lejjebb belinkelt sajnos nem él már. Láttam a neten hogy van valami update is hozzá, ha valaki azt is tudná, megköszönném. Régebben megvolt, de nem találom, és oprendszer csere miatt újra feltenném a modot. a készítő oldala is halott linkre mutat, meg a magyar rajongói oldal is.. :(
  • plu604
    oh teccem érteni, akkor megkérdezem offtopicban.
  • Jaka923
    Lopott verziód van, hess innen!
  • plu604
    Hi
    Ez komoly hogy folyamatosan fogy az életem?
    Kb. két sarokra távolodhatok el egy étteremtől aztán egy ökölcsapásba beledöglök, ez a játék a kajálásról fog szólni? :D
    Nincs valami mod vagy cheat vagy trainer ami ezt kiiktatja? Nem sérthetetlen akarok lenni de ember... Ne fogyjon már magától a hp-m mintha mérget nyeltem volna...
    Vagy ez később változni fog?
  • Majestic01
    Valaki pls, adjon már egy eredeti játékkal működő trainert, mert leszedtem már 8at, és mindig kidobott, win hiba miatt..:S
  • Majestic01
    És tudnal adni egy jól működo trainert?
  • Majestic01
    Köszönöm
  • Jaka923
    Nem
  • Majestic01
    Üdv. Eredeti játékom van, steames, és az lenne a kérdésem, hogy ha használok valamilyen trainert, azért bannolnak?

Köszönöm
  • hemmis
    köszönöm biztos ez van lejátszom újra
  • Botond #11427
    Nem fejeztél be minden alküldit mielőtt rámentél a szakasz főküldijére (supermarket meg mittomén mi a második). Nekem 94% lett, mert supermarketra rámentem bután, nem tudva, hogy akkor a másik két küldi elveszik, mert vége a "fejezet"-nek.
  • hemmis
    azt tudja valaki hogy a Joe’s Adventures -ben miért nem tudok 90% nál tovább nem ad több küldetést valamiért ?
  • Benevolens
    a Jimmies Vendetta szarabb és szerintem nem
  • bgabor
    Nekem az lenne a kérdésem, hogy lehetséges e bármi módon(csalással, akármivel) kikapcsolni a Joes Adventures küldetései alatt az időlimitet?

Csak mert teljesen tönkreteszik az amúgy is erősen minimalista stílusban kivitelezett "küldetéseket". Ez a legrosszabb DLC, amit életemben láttam. (Ja nem, az a játék másik DLC-je, a Jimmis Vendetta)

Undorító mit műveltek a pénzéhez fejlesztők ezzel a nagyra hivatott játékkal.
  • Fpocok
  • Botond #11422
    Na legfontosabb acsi megvan. :) Összeszedtem a playboyokat. :)
  • Benevolens
    meg azt -.-
  • Vlala #11420
    Nem, szerintem éjszakaiversenyzős-csicsásrafóliázós-neontuningos lesz. ;)
  • Benevolens
    csak nehogy elkezdjenek atomkatasztrófás/szupervírusos túlélős elit alakulatos játékokat csinálni
  • Timbu
    Persze ha nem is bukik be a dolog, akkor is évek fognak eltelni, mire elkészül az első játékuk. Ami ráadásul nem is erre a témára fog épülni... Na mindegy, a nevük garancia a minőségre.
  • wollnerd #11417
    ja igen, ez az oldal szolgál erre.
    http://lmgtfy.com/
    Nagyon fasza! :D
  • wollnerd #11416
    de te ezt hogy tudtad megcsinálni???? Nagyon meglepő! :D
  • wollnerd #11415
    okééé...! :DDDD
  • Timbu
    Tessék.
  • wollnerd #11413
    Forrás linket mutatnád?
  • Timbu
    Érdekes hírre bukkantam, miszerint a Mafia 1 és Mafia 2 játékok készítője többedmagával egy új céget hozott létre, Warhorse Studios néven. Ezzel remélem visszatérne a M1 által követett úthoz...
  • nyuny01 #11411
    Nem él a link...
    A mentés sem jó a FAQ-ban!
    Ha valakinek lenne mentése azt megköszönném!
  • Dupi30
    Hello topik!
    Halottam hogy a mafia 2 höz valami emulátor kell ahoz, hogy kormánnyal lehessen irányítani. Ezt az emulátort honnan lehet letölteni?
    Válaszokat előre is köszi.!