Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
`Take a look to the sky just before you die`
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
lenne egy olyan kérdésem hogy lesz-e "Freeride mod" a mafia2ben mint az 1ben mert végig toltam de nem találtam választ elõre is köszi 😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Szóval ha még nem tudsz játszani PC-n a Mafia 2-vel, attól nem kell meghülyülni és SZÁNDÉKOSAN hülyeséget írni illetve minket ezzel is hülyíteni/idegesíteni, s mindezt helytelenül.
javaslom logout,és jelentkezz be újra az origi akkoddal
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
csokis?
fotográfik kolomp edisön :D
Tisztelet nekik! 😊
SpeedX! Neeee, mert az nagyon nagy spoiler, ne veszélyeztessük embertársainkat még a véletlen belefutással sem....meg ne tegyük próbára a kiváncsiságukat 😊
Tök jó játék és csak 3x haltam meg szal végiglehet vinni nem idegesített fel egy küldetés sem😄
Vége érdekes lett....videot elfogadtok,vagy túl spoiler?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Telepítsünk Mafia2-t.
1, Töltsd le a játékot és mountold be.
2, Töltsd le a Phoenix 14 beta-t. (amit letöltöttél)
3, Csomagold ki akárhova a Phoenixet
4, Indítsd el, és látni fogsz egy felsõ menüsört. Katt az Instrumets-re majd a SID Unpackerre.
5, Sim file ként válaszd ki az egyedlen sim filet a játék DVDjén.
6, Válaszd ki, hova is telepítse a játékot
7, Katt a Scan a SIM-file gombra alul.
8, Bejött pár dolog felül, narancssárga háttérrel (legalábbis nekem.)
9, Katt a Mafia 2-re ott a narancssárga háttérnél és katt az Unpack gombra.
10, Ha minden igaz most csomagolja ki a Mafia 2-t
11, Kicsomagolta, vársz a crackre. (még nincs crack)
12, crack és játszol vele. Mûködõ crack van a HOTFILE.com-on!!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
BattleTag: kabel15#2672
most keltem!😊 mindjárt kezzdek játcani és azt szeretném tülletek kérdezni hogy mivvel tudok késziteni képeket amiket it közre tudok teni
üdv
Boldi
Kedventc játékom : Maffia 2
Istenem, mindenki a váltóval jön... '49-50 körül már minden amerikai gyártó kínált automata váltót is az autóihoz. Elõször az Oldsmobilnál jelent meg ez az opció 1942-ben. Az ötvenes években már automata volt az eladott kocsik többsége. (És ott már ekkor megszokott extra volt az elektromos ablak és ülésmozgatás, a klíma és a szervokormány!) Az automata annyira nem rontja az élethûséget, bár a '49 elõtti autók és a haszonjármûvek, valamint a néhány európai kocsi valóban jellemzõen kéziváltós volt.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
mi kivetnivalód van a mondandómban?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
közel sem adja vissza azt a játékélményt amit az elõzõ rész
ez csak egy sima gta klón,sajnos,csak mászkálni kell egyik helyrõl a másikra és kész
nálam eddig az év csalódása
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Az, hogy néhány textúra feketén villog az mibõl eredhet? legfrissebb Nvidia Driver fennvan.
Ok..csak érdekelne másnak volt-e ilyen problémája
Bocs, ezt most nem tudtam kihagyni. 😊
Van olyan aki Radeon 1950 pro-val játszik?
Árbyékok ugyanis vibrálnak,
WIN7 Catalyst 10.2..másik verzió..nem jó,frissebb..
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94