11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • DeerHunter01
    azért te se vagy semmi hogy leírod most egy film spoilerét...
  • kill3r21
    Én is megnézem egy filmnél a trailereket és kritikákat, de a kritikák is nagyrészt ugy iródnak hogy a nagy "BUMMOT" ha van, nem lövik le, figy én se akadtam volna ki ha norman pl leirja, teszem azt chapter 9-be ez meg ez történt blablabla értitek, hanem hogy az egész játék nagy bummját lelövi két szóval, nah ez az ami kiakasztó....ez kb olyan mintha leirná hogy a REPOMan-ba a film felétöl az egész egy virtuális álom....nem az hogy nem élvezhetö ha ezt tudjuk, de azért jobb lenne ha én nézném és a végén azt ondhatnám hogy a k*rva életbe odab@sz....
  • Kit--Kat
    De van aki nem, és tiszteletben kell tartani ezt.

Nem kerül semennyibe...
  • grebber
    Én nem akarok senkinek a pártján állni,de nehezen hiszem hogy ilyen ember létezik.
    Filmet alapból ugy nézek elolvasok róla mindent + sok előzetes + ha valaki látta és ráakadok az írásra azt is elolvasom.
    Engem valahogy nem tud érdekelni hogy megnézés előtt elmondja valaki miről szól.Miért is érdekelne attól nem fog a sztori megváltozni és látom is hogy történt ami történt.Semmi nem veszít az értékéből.
  • kill3r21
    Én pl még nem vittem végig bekell osztani azt ami jó :)
  • bakvarnyu
    Én se értettem sose ezt a spoiler-nyígást, nagyjából leszarom mi lesz a vége,csak addig legyen jó
  • Kongy
    Igazad van, gyakorlatilag az egész játékot elmesélted azzal h mindenki meghalt. -.-
  • Csupi05
    mert ennyibe kerül?? talán azért!
  • JackMeadow
    minek acc rá ki enyi pénzt, inkább adakoznál
  • Csupi05
    én pl. hétfőn fogom megvásárolni, így tartalmazott olyan infót, amit nem szerettem volna annyira tudni, és nem szoktam a SPOILEREKET elolvasni, pont ezért, h magáról a végkimenetelekről a lehető legkevesebbet tudjak meg.
  • DeerHunter01
    ha valaki mondjuk csak szeptemberbe veszi meg vagy "szerzi meg máshonnan" a játékot és betér egy fórumba hogy elolvassa a véleményéket róla hogy érdemes e megvenni vagy sem akkor nem azt várja hogy valaki lelője a játék végét.
  • tenkenorman
    én szégyellem magamat hogy téged is norman nak hívnak.
    ui.
    nagyon szépen köszönöm a fórum nevében is hogy nem videóztad le...
  • Prince23
    Jéézusom, mindenki lekapja szegényt és a poén az benne hogy már rég végig vittétek Ti is:)
    Aki nem vitte még végig, az nem is kapta le szegénykét :D Miért kell másokért mást lekapnotok? főleg ha ti is végigvittétek?

Na mindegy, ez nem volt annyira jogos tőletek. Max aki nem vitte végig, azt meg is értem, hogy le kapja, de aki már végigvitte, ejj hová lettünk....:/

Most nem védeni akarom, de ahogy látom ti is végig vittétek a gammát és pont ti basszátok le őt :))))))))) vicces amúgy. Bassza le az, aki még nem vitte végig. de kötve hiszem,, hogy az nézné a sg mafia 2 fórumát, mivel viszi gőzerővel. jön a suli, túl kell lenni hamar rajta.
  • Csupi05
    Szerintem nem azért vesz az ember 13-15 k-ért játékokat, h ha fel jön egy fórumra, akkor itt valamelyik kretén elárulja, hogy mi a vége, hanem azért hogy végig játssza úgy, hogy meglepetés legyen a vége. Bár itt sokan warezolnak, nem tudják hol van az off topic és le se szarják, h elrontják mások nem kevés pénzért megvásárolt játékának az élményét, de ha meg is vetted, akkor is, ne rontsd el, Én is bele futottam ebbe a hibába nem olyan régen és ÉN nem pattogok, mint egy ping-pong labda, hanem szánom- bánom, h ekkora hülye voltam, te is mondjuk annyit írhattál volna, h bocs. nem egyből ugatni, mert csak ehhez értesz, a kultúra meg messziről elkerül.
    "A Te jelzők nem egy emberre utalnak, hanem mindenkire, aki ekkora kretén."
  • kill3r21
    nyugi már , téma lezárva....nem kell mentegetőzni....már mind1 inkább azon aggódj hogy más ne fusson bele.....
  • kill3r21
    nem tud valaki magyar leirást hogy tudnám win7en futattni az első mafiát?
    angolul nekem bonyis, google meg kurvára nem a barátom most ebbe xD
  • norman001
    de úgyis elolvassátok a spoilert nem mind1 ez már fáj amiket írtok és képzeld hiába mondják el egy film végét már párszor mondták el nekem az egész lényegét a filmnek de azért is megnéztem mert nem tudtam elképzelni hogy milyen szal ennyi örüljetek hogy nem videóztam le az nagyobb baj lenne de nem áll szándékomban ilyet tenni
  • lacinkacinka89
    Huhh. Hát kipróbáltam én is a gamet. Bár nem sokat játszottam még vele, de azt kell mondjam, hogy eszméletlen jóra sikerült. (Y):D
  • ratgab
    Nagy lópikulát más, ugyanaz a kategória. Csak itt általában a játékos a főszereplő és ezzel a különbségek köre be is zárult.
  • kill3r21
    Nah de részemről téma lezárva! Házigazda vagy aki tudja meg törölje a spoilert, mielött más is beleolvas véletlenül....
  • ratgab
    Én így jártam annó a falu című filmmel! Gondolkodtam rajta, hogy hú ez jó lesz és majd megnézem moziba és jól szórakozom. Elmondtam havernak erre ő benyögi a film "poénját", lényegét , hát azt hittem taknyon tenyerelem. Mennyivel nagyobb élmény lett volna, ha magamtól jövök rá!
  • norman001
    nagyon szánalmasok vagytok úristen most vége lesz a világnak hogy elmondtam egy kicsit a végéből és egy filmet ne keverjünk egy játékkal teljesen mást téma
  • kill3r21
    Ha egy dolog amit vársz és érdekel egy gyökér lelövi elötted, az igenis bosszantó, nem kicsit, föleg hogy van rá mód hogy úgy irja le hogy az ne lássa aki nem akarja, én letudom irni spoilerban ha akarom....ö miértnem? vagy lusta vagy direkt, nah ki a szánalmas?
  • ratgab
    Tegyük fel vársz 1 jó filmet, nem nézel utána a történetnek, hanem a moziban akarod azt megismerni miközben végignézed. Erre jön egyik nap valaki az utcán és elmondja neked a sztorit, szerintem ez ha nem is feldühít, de elkedvetlenít az biztos, és nem fogod az illetőt megdícsérni. Tanulság: ne szarjuk már el másnak az élményét. Mint Mondtam ez egy közösség, nem blog!!!
  • kill3r21
    csak neked nincs jogod rám eröltetni a TE nézeteid, tudod valakinek a kedvét elveszi ha tudja előre, nem vagyunk egyformák...te ha igy gondolod az egy dolog de nekem meg másnak még nemkell, uhhogy 40cm-es néger broki vegyen meg kilóra.....:-)
  • ratgab
    Ez olyan, mintha 1 horror filmnek elmeséled a végét, az okait és végkimenetelét...

Azért van az a nyamvadt spoiler, hogy használd nem nehéz! Ez nem rögtön vissza kell pöntyögni ember!

Ez itt egy közösség nem a te saját személyes blogod, amin azt írsz le amikor akarsz. Tanuld meg, hogy tiszteletbe tartasz másokat is (Ha felnősz, akkor az életben ez úgyis fontos lesz)!
  • Lacee86
    Bazmeg, te atyaég, nagyobb bajotok ne legyen az életben!!! Ok, h gyökérség csak úgy beírni a játék végét, de ti meg úgy veritek a nyálatokat, mint ha legalább megpróbált volna kinyírni titeket! Elég szánalmas viselkedés...
  • norman001
    szánalmasok vagytok hogy most ezért hisztiztek és ebből közel se derült ki semmi a végét se mondtam el teljesen és ha én megtudnám akkor is leszarom én már azért is végig tolom nem érdekel hogy tom mi a vége az a a lényeg hogy játsszál és élvezd ne azért hogy jaj mi lesz már a vége legyen már vége úristen tudjam már mi az
  • Seth
    Buta vagy !
  • kill3r21
    ezt had döntsem el pl én hogy elolvasom-e a spoilert! gyökérarc!
  • norman001
    most nem mind1 ha megtudtad úristen most leszakad az ég mert ha végigjátszod nem fogsz csalódni csak így mi?És ha spoilert használok akkor nem tudod meg úgyis megnézed úristen
  • DeerHunter01
    mi a rákért nem tudsz spoilert használni ????
    nem mindenki játszotta végig a játékot még, még szerencse h én már végigtoltam, de azok akik meg nem annak elbaszod a játékélményét
  • AntiHero
    Gamestore.hu
  • kill3r21
    gyökér faszkalap.... :@
  • Skynet
    Kibaszott nehéz lenne a szájbakúrt SPOILER-t használni???
    Kösz hogy végig se toltam de már tudom a végét faszkalap!

(Elnézést de kezd a cérna elszakadni az ilyen baromarcúaktól)

Jöhetne valami topik gazda aki az összes ilyen szarfaszút kitiltja innen a francba vagy 1 hétre ilyenekért büntiből...
  • norman001
    ja legalább tudnánk mi lett a végén joe val gondolom megölték de hogy hogy és miért azt soha nem tudjuk meg ennek olyan vége volt hogy majd a 3. részbe derül ki de nem hiszem hogy lesz 3. rész mert 1 edül lennénk mert mindenkit meghalt
  • norman001
    ja és én úgy tudtam lesz tömegközlekedés lehet majd vonatozni buszozni erre semmi
  • Kongy
    Végigtoltam. Ez a befejezés sztem totál szar... Ennél jobbat is ki tudtak volna belőle hozni, ennyi év után... Szóval ez csalódás.
  • norman001
    De szar végigjátszottam és nem lehet már szabadon járkálni ezt a hülyeséget úristen ezért megcsinálni egy ekkora várost hogy utána fel se tudjam fedezni csak küldetések közbe ezt nagyon elcseszték!Van valakinek valami megoldás hogy hogy tudjak járkálni szabadon?Meg az is hülyeség hogy csináltak hotrodot de nem is járkál utakon csak egy küldibe volt azt ennyi és mivan a kamionnal ami pótkocsit húzott?Van egy kép is róla.
  • TDC Geronimo
    Honnan rendelted? Szerdán felhívtak 576ból, hogy ma hozzák, de még semmi :(