2828
-
#348 Basszus, ezek telleg nagyon szopatnak:) A relasegrouphoz irhatnak ezt: `FBI you fuckers:)`
Ezen mar csak rohogni tudok:) -
Coolfire #347 Ha ez igaz,az ultrabrutál köcsögség valóban.. -
#346 jaja csak bennük
az összes többi -
Coolfire #345 Mostantól az nforce-on a release groupnál lesz FBI?:)) -
Coolfire #344 Beszarás..bazze senkiben sem bízhatunk,csak a Devianceben?:)) -
davos80 #343 Lehet, hogy az FBI töltötte fel, oztán arra vár, hogy ki tölti fel először... -
davos80 #342 Ha kiderül, hogy csapda, akkor énsem tőtöm. -
davos80 #341 Ezt olvastam a hdc fórumán :
NE!!
Olvassatok Nforce-on a HITMAN 3 mindkét változata CSAPDA!!!!
NE TÖLTSÉTEK FEL ÉS SENKI NE TÖLTSE LE SE A MAGIK SE A DIESEL FÉLE VÁLTOZATOT!!!
"Some siteop's have forbidden it to spread the new Hitman 3 Release, since it's unofficial. People say that there is a Trapsoftware in it to catch more sites/people.. More info will follow soon!"
DON'T TOUCH ANY RELEASES OF HITMAN CONTRACTS.
A MAGIK és a DIESEL egy eddig teljesen idegen isopakoló szóval 90% hogy az állítás igaz!!! -
Coolfire #340 Anno a winxp csinálta ezt a jelentgetősdit,de már leszokott róla..:) -
davos80 #339 registry... -
#338 Hát vagy tűzfal.. de ki tudja minek álcázza magát. HA van benne ilyen (1általán nem biztos). -
Coolfire #337 Na azért ne legyünk paranoiásak..:) -
Skyline #336 Nahmonnyuk télleg mivan ha ez a MAGIK-es verzió téllleg ilyen csapdás mivel még ezt a csapatot sose láttam isopakolók között,és fogod kihúzod a netkábelt és játszol simán net nélkül:) -
davos80 #335 #331 re ment -
davos80 #334 Megoldás : olyan gépen kell feltörni, amin nincsen net. -
Coolfire #333 Egyre szarabbul áll,na asszem hanyagolom egy darabig. -
Skyline #332 Nahjah kissé gyanús hogy clonecd-s crackmentes változat elöbb kinnvan mint a crackes... -
Corey #331 delol, épp a #230-ba irtam egy hasonló tippet.. ha ez igaz akkor én se nyulok hozzá -
davos80 #330 Akármilyen játékban is lehet ilyen progi.Nem tudhatjuk.Sőt a vindózban is van, ebben 100%-ig biztos vagyok.Jó kis infókat tudhatnak rólunk. -
#329 itt
Nem tom mennyi valosag alapja van, de a progi mindenkepp elindul, es infokat kuldd direkt azert, hogy megtobb warez oldalt, es nem legalis usert elfogjanak, abszolut nem biztos hogy igy van, de hat ezt irta valmi forumer:) -
#328 Akkor olvasd el a win hibajelentés küldését, benne van az ipd. -
davos80 #327 Tényleg nem tudom hova menne.Nem mehet semmilyen hatósághoz, kiadóhoz, akárkihez, ahhoz nincs joguk.-szerintem -
#326 Vissza hozzád. Mégis vajon hová? -
davos80 #325 És ha nincs krekkelve, akkor nem megy a kis progi? -
davos80 #324 Hova? -
#323 "Some siteop's have forbidden it to spread the new Hitman 3 Release, since it's unofficial. People say that there is a Trapsoftware in it to catch more sites/people.. More info will follow soon!"
DON'T TOUCH ANY RELEASES OF HITMAN CONTRACTS.
Hat lehet ezert nincs meg crackelt verzio...
Az nforce foruman irta ezt valaki, aza lenyeg, hogy a jatekban valahol el van rejtve egy kis progi, es ha felinstallalod a gepedre, azonnal megy az info...:) -
Corey #322 olvastam nforce fórumot és azt irták mind2 jól műxik ha úgy csinálod ahogy nfo-ban írják. a Magik-ra szinte mindenki írta hogy jó, a Diesel-re annyian még nem írtak -
Coolfire #321 ja ez igaz.de a két rölíznek,még a mérete is különbözik.. -
antijedi #320 jah ezért modnom hogy sazvsz a clone-ozott verziokat könnyeb is megoldani emg jobbak is, de hát izlések és pofonok :) -
Coolfire #319 Elég szarul áll az nforce-on. -
Coolfire #318 Ja és melyik lehet a jobb?A Diesel v. a Magik release? -
Coolfire #317 Na jó,most már jöjjön a játék.. -
Coolfire #316 Azért elég kemény meló leszedni egy játékról a védelmet.A kis mazochisták..:)Direkt élvezik a szenvedést..:)) -
antijedi #315 *cracker na :P -
antijedi #314 az pech de attol még nem erre kéne épiteniük a crakcercsapatoknak hogy a pistikánek nincs ujrairhatója :) -
Coolfire #313 Na jó,most már nyilatkozzon vki a játékról is..:) -
Coolfire #312 Ne felejtsd el a Deviance is így kezdte..:)))Ja lé az nem lett nekik sem belőle.. -
Coolfire #311 Nincs itthon újrás cd-m,csak ami kell,meg már hozzászoktam a mountoláshoz.A crack meg azért kell(no-cd),hogy ne kopjon a cd és az olvasó.:) -
antijedi #310 hát lé nem sok lenne belőle neked :) -
davos80 #309 1 próbát azért megér, szerintem biztos kipróbálták.Ezt én is megtehettem volna: elmegyek a boltba, megveszem, felnyomom a netre, és még lé is lesz belőle...