Blade&Sword

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez aztán fasza régi.
Hi, elakadtam a játékban! A Tri Emperor mausoleumban egy gan jane nevû kardot kéne megtalálni, de sehol sem találom. Van 4 oszlop amit lehet aktiválni, az mire jó? Pls help!

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

NeoMaN
LOL

NeoMaN
Figyuzzatok! Sztem jó ez, adni kell neki 1 órát legalább, mire véleményt mondtok. Én most nyomtam végig a középsõ karival. (OK, dio tény hogy jobb, de itt a kombók miatt érdekes a dolog)
Sajna tárgyak, fegyverek nincsenek. Csak 1 páncél és 1 fegyver amid van, ezt lehet ékkövekkel fejlesztgetni.
Viszont ékkövek és hordaric ugyanúgy mint dióban, utána ezeket lehet a fegyveredbe/páncélodba berakatni a kováccsal. Viszont ki is lehet szedetni õket!
Van amulet jewel ékkõ is amit viszont fegyverbe és páncélba nem lehet beletenni, csak és kizárólag a tarsolyodban hordhatsz. Viszont ez általában sokkal jobb mint a többi...
Ami viszont kibajó benne, és a dioból nagyon hiányzott: a KOMBÓK!!
Beállítod a skilleket (sajnos ebbõl is csak 4x4 van)egymás után hogyan használja, és akkor BUMM...
Egymás után folyamatossan mortal szerû kombók, akár 25-30 hit-ig! Ez nagyon teccik.
Viszont az egész gamma pofátlan dio koppintás, csodálkoznék, ha nem lenne per belõle...

Szevasztok!

A kérdésem az lenne, hogy ebben a játékban nincsenek fegyverek meg plust páncélok, mert az én faszikám még mindig kõkorszaki alsójában aprítja az ellent.

Szevasztok

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

Lynx_TWL
hát izé szóval amilyen egyszerû olyan szar😄

๏̯͡๏﴿

Adam5
nap=nagy

Adam5
már ne is haragudjatok de ez a dio2 nyomába sem ér...(én mondjuk egy nap dio fan vagyok de akkor is)

Lacc
Leszedtem én is, eddig vagy 10 percet játszottam vele, és elég sz@r így elsõ ránzésére 😄 De azért még tolom, hátha megtetszik.
Crokin
Senki sem mondta, hogy a CRPG-k királya. Csak annyit, hogy trónon van és ez igaz is, ha a kategóriáját nézzük:
akciójáték rpg elemekkel.

Repatarurgyán

Nagyon szar.Raadasul nem ujrairhatora irtam ki.Grrrr.

http://silkiehun.atw.hu/

Jajj most raktam fel öt perce és Drex kolléga példájára cselekedtem. Ez tényleg szar game.. koppintás.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Carlos
Gagyi!

Þór vígi þessi rúnar

Tudod, ízlések és pofonok unregkém😉

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

eddig ez a game tartja nálam a rekordot 😊))

5 percig volt a gépemen 😊)))))

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

ezek ingame képek 😄DD

hi...

Ez Maga a borzalom.... kb Diablo 1 😞((( '2003 ban ???

Engem az elõzestes hírek alapján nagyon érdekelt a game, és tegnap végre láttam NForce-on, hogy megjelent! Remélem lassan kikerül oda, ahonnan épp töltök!

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

No comment bazze. 800x600 max. felbontás 2003-ban. Pedig érdekelt volna...

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Esrohnoil
Japán Diablo-mod.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hi!
Felraktam a gamet, es inditas egy szolid fekete kepernyo jelenik meg es lefagy a jatek. Ez erdekes, mert ilyen meg nem nagyon fordult velem elo. Nem tudja valaki mi lehet a gond ?
koszi a segitseget
bocs, a vége lemaradt az elõbb:
szóval ezek ellenére még mindíg azt mondom, hogy egy próbát megér mindenkinek. Az év játéka viszont nem lesz az is biztos...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Hah, kipróbáltam. Azt kell, hogy mondjam, hogy egy az egyben a diabló koppintása (grafikában, billentyû kiosztásban, mindenben) csak távolkeleti környezetbe helyezve. Tulajdonképpen akinek a diablo tettszik annak ez is kellene, hogy tetszen csak nekem valahogy az a kicsi plusz hiányzik ami miatt a diablo az ami.
Ja és a még a felbontásban is a diablo-t követi max 800x600 :-)))))
Ezek ellenére

Skynet
Diablo trónon??😊
Ezt azért erõsen kétlem....
Fõleg mivel a diablo-t legklevésbé nevezném rpg-nek...sima Klick n Kill némi karakterfejlõdéssel,gyakorlatilag gagyi sztorival...ennyi...Zseniális😊
zaki
megjelent...

2003-12-14 PC Game ISOs Blade & Sword (c) Whiptail Interactive 62x15 MB FAIRLIGHT

Hát, már ha lesz ilyen. Reméljük, hogy lesz persze, de egyenlõre ilyesmirõl szó sincsen :-(((((((((

Tuvok
A Diablo-t esetleg Diablo 3 fogja elmozdítani a trónról, de más nem 😉

Egyébként itt van pár screenshot a játékról. Végül is nem néz ki rosszul, tényleg amolyan diablo szerû a grafika. Azt azért nem hiszem, hogy a diablo-t letaszitaná a trónról, de egy próbát azért megér talán...

Ha ay nforce-on nincs nuke-olva (márpedig nincs) akkor 99.9% az esélye, hogy jó a törés!!!!

Tuvok
bocs az offért

Bandew
Akkor most a játékról, ha lehet. 😛

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Damned One
HY!
Csak annyi kérdésem lenne hogy jól müxik e a Game, mert mostanában volt egy pár "hibás" törés és szívtam vele rendesen.
THX!

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Tuvok
Sose lehet tudni 😛

traXion
Közénk? Többen vagyok? 😄

Tuvok
Társ? Inkább nem társulok közétek

Jobb szél ofkorsz

traXion
Ez kedves tõled MT (meleg társ)!

Jobb szél, vagy Csingiszkán jobb oldalán?

Tuvok
Jah, jobb oldalon meg te

Tuvok
csak ezt találtam, kis kereséssel biztos lehet találni

traXion
Bal oldalon Chin-Gis-Khan van? 😄

traXion
Szép, ingame imagek vannak? 😄

Tuvok

Diablo klón, már vártam egy ideje mert megakarom lepni vele a barinõmet karácsonyra, hátha abbahagyja a Diablozást😊,akinek meglenne és hajlandó lenne kiirni(7-800 pénzért/CD!),az irjon egy levit!
CarajoEsp
Tud valaki valamit errõl a játékról? Most jött ki és idáig semmi infot nem találtam róla.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.