47
Blade and Sword
-
Carmageddon #47 ez aztán fasza régi. -
zsotesz #46 Hi, elakadtam a játékban! A Tri Emperor mausoleumban egy gan jane nevű kardot kéne megtalálni, de sehol sem találom. Van 4 oszlop amit lehet aktiválni, az mire jó? Pls help! -
#45 LOL -
#44 Figyuzzatok! Sztem jó ez, adni kell neki 1 órát legalább, mire véleményt mondtok. Én most nyomtam végig a középső karival. (OK, dio tény hogy jobb, de itt a kombók miatt érdekes a dolog)
Sajna tárgyak, fegyverek nincsenek. Csak 1 páncél és 1 fegyver amid van, ezt lehet ékkövekkel fejlesztgetni.
Viszont ékkövek és hordaric ugyanúgy mint dióban, utána ezeket lehet a fegyveredbe/páncélodba berakatni a kováccsal. Viszont ki is lehet szedetni őket!
Van amulet jewel ékkő is amit viszont fegyverbe és páncélba nem lehet beletenni, csak és kizárólag a tarsolyodban hordhatsz. Viszont ez általában sokkal jobb mint a többi...
Ami viszont kibajó benne, és a dioból nagyon hiányzott: a KOMBÓK!!
Beállítod a skilleket (sajnos ebből is csak 4x4 van)egymás után hogyan használja, és akkor BUMM...
Egymás után folyamatossan mortal szerű kombók, akár 25-30 hit-ig! Ez nagyon teccik.
Viszont az egész gamma pofátlan dio koppintás, csodálkoznék, ha nem lenne per belőle... -
Jóska Kapitány #43 Szevasztok!
A kérdésem az lenne, hogy ebben a játékban nincsenek fegyverek meg plust páncélok, mert az én faszikám még mindig kőkorszaki alsójában aprítja az ellent.
Szevasztok -
#41 hát izé szóval amilyen egyszerű olyan szar:D -
#40 nap=nagy -
#39 már ne is haragudjatok de ez a dio2 nyomába sem ér...(én mondjuk egy nap dio fan vagyok de akkor is) -
#38 Leszedtem én is, eddig vagy 10 percet játszottam vele, és elég sz@r így első ránzésére :D De azért még tolom, hátha megtetszik. -
#37 Senki sem mondta, hogy a CRPG-k királya. Csak annyit, hogy trónon van és ez igaz is, ha a kategóriáját nézzük:
akciójáték rpg elemekkel. -
HammeRed #36 Nagyon szar.Raadasul nem ujrairhatora irtam ki.Grrrr. -
Gandibá #35 Jajj most raktam fel öt perce és Drex kolléga példájára cselekedtem. Ez tényleg szar game.. koppintás. -
#34 Gagyi! -
selwik #32 Tudod, ízlések és pofonok unregkém;) -
Drex #31 eddig ez a game tartja nálam a rekordot :)))
5 percig volt a gépemen :)))))) -
Drex #30 ezek ingame képek :DDD
-
Drex #29 hi...
Ez Maga a borzalom.... kb Diablo 1 :(((( '2003 ban ???
-
Gandibá #27 Engem az előzestes hírek alapján nagyon érdekelt a game, és tegnap végre láttam NForce-on, hogy megjelent! Remélem lassan kikerül oda, ahonnan épp töltök! -
selwik #26 No comment bazze. 800x600 max. felbontás 2003-ban. Pedig érdekelt volna... -
#25 Japán Diablo-mod. -
Csurcsil #24 Hi!
Felraktam a gamet, es inditas egy szolid fekete kepernyo jelenik meg es lefagy a jatek. Ez erdekes, mert ilyen meg nem nagyon fordult velem elo. Nem tudja valaki mi lehet a gond ?
koszi a segitseget -
Mr. Perfect #23 bocs, a vége lemaradt az előbb:
szóval ezek ellenére még mindíg azt mondom, hogy egy próbát megér mindenkinek. Az év játéka viszont nem lesz az is biztos... -
Mr. Perfect #22 Hah, kipróbáltam. Azt kell, hogy mondjam, hogy egy az egyben a diabló koppintása (grafikában, billentyű kiosztásban, mindenben) csak távolkeleti környezetbe helyezve. Tulajdonképpen akinek a diablo tettszik annak ez is kellene, hogy tetszen csak nekem valahogy az a kicsi plusz hiányzik ami miatt a diablo az ami.
Ja és a még a felbontásban is a diablo-t követi max 800x600 :-)))))
Ezek ellenére -
#21 Diablo trónon??:)
Ezt azért erősen kétlem....
Főleg mivel a diablo-t legklevésbé nevezném rpg-nek...sima Klick n Kill némi karakterfejlődéssel,gyakorlatilag gagyi sztorival...ennyi...Zseniális:)
-
#20 megjelent...
2003-12-14 PC Game ISOs Blade & Sword (c) Whiptail Interactive 62x15 MB FAIRLIGHT -
Mr. Perfect #19 Hát, már ha lesz ilyen. Reméljük, hogy lesz persze, de egyenlőre ilyesmiről szó sincsen :-((((((((( -
#18 A Diablo-t esetleg Diablo 3 fogja elmozdítani a trónról, de más nem ;) -
Mr. Perfect #17 Egyébként itt van pár screenshot a játékról. Végül is nem néz ki rosszul, tényleg amolyan diablo szerű a grafika. Azt azért nem hiszem, hogy a diablo-t letaszitaná a trónról, de egy próbát azért megér talán... -
Mr. Perfect #16 Ha ay nforce-on nincs nuke-olva (márpedig nincs) akkor 99.9% az esélye, hogy jó a törés!!!! -
#15 bocs az offért -
#14 Akkor most a játékról, ha lehet. :P -
#13 HY!
Csak annyi kérdésem lenne hogy jól müxik e a Game, mert mostanában volt egy pár "hibás" törés és szívtam vele rendesen.
THX! -
#12 Sose lehet tudni :P -
#10 Közénk? Többen vagyok? :D -
#9 Társ? Inkább nem társulok közétek
Jobb szél ofkorsz -
#8 Ez kedves tőled MT (meleg társ)!
Jobb szél, vagy Csingiszkán jobb oldalán?
-
#7 Jah, jobb oldalon meg te -
#6 csak ezt találtam, kis kereséssel biztos lehet találni -
#5 Bal oldalon Chin-Gis-Khan van? :D -
#4 Szép, ingame imagek vannak? :D