526
A MI országunk
  • Taranov
    Ja, másik meg, hogy nem tudnak a magyarok autót vezetni, agresszívak, nem tudják, hogyha előznek és frontálisan ütköznek, akkor meghalnak.
  • Taranov
    Ez igaz, de a suliban én pl. jól elvagyok, bár nem tanítanak túl jól.
    Sok bunkó ember van, sok cigány aki megtámad és ellopja a pénzed, de pl. itt ahol lakom a 3. kerületben a Mátyáshegyen nem rabolnak ki ez valószínű, ezt a helyet szeretem, de a 10. kerületbe járok suliba, és ott 5-kor már télen nem merek az utcán egyedül menni.

Az utca meg csak Budapesten szaros, meg a szar helyeken, pl. Ózd, stb.
  • FtranX
    Nálam Balatonfüred tölti be ezt a szerepet. :)
  • FtranX
    Ja! A városban ahol lakom, a buszmegállók menetrend tábláit állandóan letörik, lefestik egyesek. Én meg szívok, mert nem tom mikor jön a busz! Eccer kapjak el egy ilyet!!
  • Punker
    Szép helyek itt is vannak bőven, csak az emberek mentalitását kéne megváltoztatni hogy ne szórják szét a szemetet. (na meg eltörni az olyan mocskok kezét akik lenyúlják a kirakott kukát/szemetest/stb...)
  • ThePartyFace
    Siofok sem elhanyagolhato:)
    A nyar fovarosa...
  • traXion
    Szaros az utca, sok a bunkó ember, szar az oktatás (mármint túl nagy a követelmény), kevés a fizetés... stb....
  • FtranX
    minden csak lóvé kérdése.
  • Taranov
    Én szeretem Magyarországot, szerintem szép helyek vannak nagyon errefelé is.

Buda az Erzsébet-hídról, a Duna, a Balaton északi partja, a tihanyi apátság, a Tisza, az Alpokalja Kőszeg felé, az Északi-Középhegység, a Körös partja, nem szebb nyugat.
    Talán az Alpok szebb, valóban, de ez is atom.

Engem inkább az zavar, hogy szar kocsikkal járnak az emberek, nem környezetkímélőkkel, nem fűtik a BKV-t a HÉV-et kivéve, rosszak az utak, nincs elég gyors internet, drága a benzin.
  • traXion
    Sztem ez a politikába fog menni...

De amúgy elég elszomorító ez a helyzet, ami itt van...
  • FtranX
    majd itt is olyan lesz, mint nyugaton
  • CSOCSO
    vízben
  • CSOCSO
    hasonló témát nem láttam.. szoval.. mit gondoltok az országrol?
    én nem akarok fikázni szegány hazánkat de akármerre megyek 5szor jobb mint itthon..szebb helyek..stb.. akárhova elmegyek látok valamit (olaszország partjánál mi a szar van a zívben ha nem traubiszódás palack?????
    szal ...szoooval:)
    kicsit nevetségesen is viselkednek a magyar emberek.. de ez az ország is nevetséges...amugy ÉLJEN A HAZA!!