Ferrari digitális fényképezőgép
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalább egy komolyabb Olympus gépet "csicsásítottak" volna ki a Ferrari-buziknak! Középkategóriás gép felsõkategóriás áron, de cserébe nem akármilyen színe van: "FERRARI PIROS!!!!". Nem semmi bakker. E' má' valami!
Azt nem tudom, hogy itt ki fizetett kinek: Az Olympus a Ferrarinak, hogy használja a logóját, vagy a Ferrari az Olympusnak, hogy készítsen egy ferraris változatot?
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
figy ezeket a rajongóknak csinálják azok meg nem az árat nézik hanem azt hogy piros legyen 😊)))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De nagy fos😊) Ekkora marhaságot! Mikor lesz Ferraris óvszer???😊
Már laptop is van, de az is kva drága, fele annyiért kapok egy jó teljesítményû laptopot, és az nem is piros😄
Már laptop is van, de az is kva drága, fele annyiért kapok egy jó teljesítményû laptopot, és az nem is piros😄
ezeket a képeket már valamikor nyáron láttam itt SG-n, amúgy az Olympus jó gépeket csinál......
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de mért Olympus?!?! Mért nem egy nikon v, egy canon?!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
10000 darab <-> autogramos kartya amit a 2 versenyzo alairt
Hehe jo valasz ott a pont 😊
Amugy ezzel a voros szinel egesz pofas csak az a kar, hogy Olympus.
Amugy ezzel a voros szinel egesz pofas csak az a kar, hogy Olympus.
\"Abban a varban emberek, abban a varban ki lakik ?\"
meglattam az arat :] Nem kell 😄
kúl,köll