17
-
Cat #17 semmit, mert károkozás mértéke után perelhetsz
namármost egy klikk a törlés, kb. 3 sec, ezt forintositsd kárértékre... ugye hogy megéri perelni? -
#16 és az mit tud? -
mrzool #15 Van. -
#14 Itthon van valami spam törvény? -
Csatti #12 A multkor egy spamirtokat reklamozo spamet kaptam... -
#11 basszák meg. kapjon villamos széket az aki spamezeik. már kurvára elegem van belőlük. -
Yfel #10 Én a Hotmailes címemet egyszer ejtettem el egy website-on (írtam egy üznetet és a kedveskék kitették, hogy melyik email címről jött)
Erre négy-öt napra elkezdett elönteni a SPAM.
Azóta használom azt a címet regisztrációra és az itthoni címemet csak barátoknak-családnak adom meg. Így egyszerű a SPAM-ot kordában tartani :)
Y -
#8 en se adom meg az eredei cimem semmilyem olyan oldalra, amiben nem bizom meg. -
#7 Hát. amit en hasznalok emailt, oda egy spam se jott. csak freemailes spam, de az turheto :DDD -
#6 én megadom mindenhol .. naponta nézem és nem jön spam! -
Yfel #5 Dettó.
Csak néhány alapszabályt kell követni ahhoz, hogy soha ne kapjál SPAM-et.
Az én email címemre még soha nem jött ilyen.
Y -
#3 nemhogy, biztonságilag aggályos, hanem teljesen tönkretette az smtp alapu levelezést.
nekem már percenként jön egy új spam, úgyhogy nekem már sajnos a /dev/null-ba mutatnak az email címeim. gáz! :( -
Cat #2 és vannak jopáran... indexen volt hogy egy magyar egyetemista többmillió forintot bukott rajta -
Zoldalma #1 " és nigériai disszidensek által ajánlgatott mesés összegeket ígérő kéretlen levelek megállítására."
A felelmetes az hogy ezt meg valaki be is veszi...