Cinema Craft Encoderr helpme!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Berczy: A 2.66-ost nekem sem sikerült, de dvd2svcd-hez elég (vagy talán ajánlott) a 2.55-os
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Segítsetek!
Megszereztem a Cinema Craft 2.66.00.07 -es Trial Verziót. Megpatcheltem, de nem lehet benne elmenteni a *.ecl project filet. Tudtok nekem segíteni, hogy, hogyan lehetne kiküszöbölni ezt a hibát?
Elõre is köszi a segítséget!!!
Berczy
Megszereztem a Cinema Craft 2.66.00.07 -es Trial Verziót. Megpatcheltem, de nem lehet benne elmenteni a *.ecl project filet. Tudtok nekem segíteni, hogy, hogyan lehetne kiküszöbölni ezt a hibát?
Elõre is köszi a segítséget!!!
Berczy
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Ha még érdekel: http://www.postaladaja.hu/dvd2svcd/
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Létezik DirectX9 unistaller progi!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
hogyan kell haszálni a DVD2SVCD programot?
+letoltottem a Cinema Craft Encoderr 2.5 ot (asszem demo)
+letoltottem a Cinema Craft Encoderr 2.5 ot (asszem demo)