91
Milyen játékokkal érdemes játszani?
-
#47 Megtaláltam itthon!!! Tessék lehet élvezkedni.
Supaplex
Jó szórakozást!!!
-
#46 Az egy király kőtologatós-játék. Le kell rombolni a terepet, de nem eshet a fejedre a kő (vagy valami ilyen a lényege, már nem emlékszem). Igaz nemrég beszereztem, de az 1800+ -os gépemen valahogy olyan gyors volt, hogy nem láttam semmit az egészből. Nem is tudom, miért... -
#45 már fel van installálva, csak rám vár... :-)
mi az a Supaplex? :-)))
amúgy hamarosan jön a jó öreg P4 2.6HT 1G RAMmal... :-)
de addig is játszani kell valamivel... :-) -
#44 Szerintem Call Of Duty A legkiralyabb jatek a mostani pillanatban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sokkal realisabb mint a mohaa es sokall jobb!KIRALY!!!!!!!!!!!!!! -
#43 Mi ez a Supaplex? Pedig ismerős... -
#42 Tudom már mi kell neked egy ilyen gépre!
Supaplex
-
#41 az télleg szerény, de szerintem elmegy ha mindent a min-re teszel -
#40 nem, még nem...
de félek, hogy szerény gépemen nem menne... /PIII800, 384MRAM, GF2MX/
tehát eddig fel se mertem rakni... -
#39 NOLF2-őt nézted már? -
#38 nah nézzük...
tud e valaki olyan játékról, ami mondjuk fps, modern korban játszódik, valóságon alapúl, jók a mozgások benne, és nem multira épül!
tegnap néztem meg a Global Operation-t, de kikészített, hogy ha meghal az emberke, akkor ismét vissza lehet kerülni a pályára...
az Operation Flashpoint-t nem néztem még, majd megsasolom azt is...
meg ha valaki tud hasonló játékot, mint a Severance: Blade of Darkness, akkor kérem írja le a címét...
lopakodósban feladtam a keresést, tegnap néztem a Gorkyt, hát a Splinter Cell után kegyetleb sz@r...
most én vagyok ennyire válogatós, vagy tényleg nem adnak ki igényes játékot ezekben a témákban? -
#37 Csak a videók miatt. Még mindig le akarok esni a székről már a gondolatra is, hogy mennyi marhaság van abban a gémben. :D -
#36 Kedves Kange!
Még senki nem írta, ezért bátorkodom megemlíteni:
Operation Flashpoint
Hogyha nagyon elriasztana a grafikai színvonal, ajánlom figyelmedbe az Operation Flashpoint Resistance-t. Az egy fokkal jobb!
Hogy miért ajánlom:
- rendkívül nagy a játék szabadsága
- amennyire kidolgozattlan a grafika, annyira sokszerű a játék, értem ezalatt, hogy rengeteg jármű áll a rendelkezésedre
- a kidolgozattlan grafika nem tűnik fel annyira, ha beraksz a csapatod ellen úgy egy 36 főnyi sereget (főleg, ha multiban, akár a botok ellen nyomulsz), merthogy a játékhoz alapból van
- editor: azt csinálsz, amit akarsz. Én pl. egy GTA stílusú szigetet hoztam létre, vagy hatalmas (3*12 fő) seregek csaptak össze egy rohadt zászlóért, vagy legfrissebb munkám egy Max Payne mod a játékhoz "bullet time"-al természetesen
Programozóknak (mint pl. ÉN) ez a játék maga a paradicsom!
Remélem érthető, áttekinthető volt, és remélem kipróbálod egyszer.
Jó szórakozást... -
#34 Hogy állsz az űrszekerekhez?
Star Trek - Elite Force (Nem a 2!)
Star Trek - Star Fleet Command 3
Star Trek - Brige Commander
Star Trek - Away Team
Star Trek - Armada
Star Trek - Armada 2
... -
#33 a PoP-SoT az melyik? minek a rövidítése az? -
#32 Armed and Dangerous??!!
akkor már legyen Giants is! :D -
#31 SWKotor
NFSUnderground
CoD
PoP-SoT
Armed and Dangerous (hatalmas!) -
harczos #30 KOTOR POWAAAAA :P -
#28 a KOTOR-ról már említést tettem /#25 :-)/, HL sorozat jó, XIII még nem láttam...
az még szóba jöhet... :-) -
#27 Mafia RuleZ
de hogy ne legyünk elfogultak, akkor KOTOR, HL sorozat és XIII! :) -
harczos #26 no comment -
#25 eh...
nah az már azzal kiakasztott, hogy nem tudnak programozni a fiúk... a mai világban ennyi file-ból álló játékot írni, azért nem semmi...
és a játék se jött be nekem... hiányoztak a combok, meg a hasonlók... szerintem gagyi lett... -
#24 Szerintem akarmit mit mondtok az ej jateka a Star Wars KOTOR. Kange probald ki nem banod meg. -
#23 értem...
csak nekem nem szimpi ez a nővel való rohangálás?
most félreértés ne essék, szeretem a nőket, csak nem szeretem nőnek képzelni magam... :-)
amúgy az első nem nagyon ragadt meg, és nem is emléxem szuper véleményekre...
de most már meg fogom nézni a kettőt, nagyon kíváncsi vagyok... -
#22 Direkt nem írtam a NOLF1-et - mert még elfogultsággal vádolhattak volna (én magyarítottam - full grafika+szöveg)
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#21 persze, egy-két csata után kikészültem idegileg -
#20 az első rész abbahagyhatatlan volt, a második pedig szinte hozza az első szinvonalát -
#19 az egyik legélevezetesebb fps amit valaha készítettek -
BlackWolf #18 talan az 1 resz az ev jateka volt szoval nemtudom mi rosszat hallhattal -
#17 ahham...
és az jó játék?
noha még az első résszel sem játszottam, de nem hallottam sok "jót" róla...
nagyot Tévedek? :-) -
#16 az -
#15 No One Lives Forever 2 -
#14 a NOLF2 minek a rövidítése? :-(
valamint a Thief 3 nem fantázia világban fog játszódni?
ugye az 1-2-ből kicsit kiábrándúltam... :-(
a Hitman 2-vel bajom csak annyi volt, hogy anno akadt a gépemen, szal kicsit nehézkes így választani... :-)
-
#13 A topicjában bezzeg tök ideg voltál miatta. :P -
#12 NOLF2 -
BlackWolf #11 Cod nekem is bejön popal is eljaccogattam most deus ex2ot nyomom de mingyart uninstall annyira igenytelen lett
a thief3 a jatek amirol te beszelsz csak nemtudom mikor fog megjelenni -
#10 és abba mi a jó? :o)
akkor meg Hitman 2 ha ennyire tolizni akarsz -
#9 ez kell neked :))
SOF II -t felpakolod meg az 1.03-as peccset azt mán gyühecc is jáccani :))
amúgy most XIII -vel játszok nem roszz de inkább érdekes :)
aztán van itt ilyen hogy Call of Duty meg Need for Speed Underground .. meg C&C zero hour -
#8 mi értelmetlen? :-)
Tuvok, jó sok szupi gammát leírtál, de ezeket még én is végigvittem... :-)))
a CoD valahogy nem fogott meg... kicsit besokaltam ezzel a rengeteg 2. világháborús fps-sel... kicsit modern korra vágyom... ;-)
valamint már játszottam a Max Payne2-vel is, de az sem fogott meg... Szememben majdnem ugyanaz, mint az első rész, és nem találtam meg azt a hangulatot benne...
volt szó anno valami modern kori tolvajos játékról, melyben az volt a cél, hogy betörni valahova, ellopni valamit, és senkit sem bántani...
nem tud valaki hasonló témájú játékot? -
#7 Ez értelmetlen...
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
harczos #6 2.-> soldier of fortune 2, multiban az igazi :)