1986
-
#1466 kössz még1szer :D nekem van egy live épp megy felfelé majd küldöm a linket aztán majd meghallgatod ez e az amire gondoltál -
#1465 skazi is alap, de a jelenlegi euró árfolyam miatt sztem ez az év igencsak szegényes lesz külföldi fellépőkből, mivel kifizethetetlen jegyárak lennének :( -
#1464 Juno Reactor tavaly is kurva jó volt, az idén se hagyom ki! Igazság szerint egy Skazinak jobban örültem volna így 10. szülinapra! :(
Az lett volna az igazi -
#1463 kihagyom az tuti
ananda shake-re és főleg vibe tribe-ra mentem volna most kb csak nagy partyra, erre ők nem jönnek :S
ozorára meg vhol azt hallottam h geci drága lett :( -
#1462 jeje:D kula ozora?
hm.... grancsi kár érte:C pedig az egy jokis szervezés szokott lenni:( -
#1461 Garancsit meg jol beszoptuk a kocsog valsag miatt :c beszeltem a szervezovel es az euro ingadozas/emelkedes miatt buko :\ -
#1460 SG meeting ott? -
#1459 OZORA Festival 2009
Aug 11-16
((((10th Anniversary special edition))))
Main Stage Live acts:
Atmos (Digital Structures) – SWE
Allaby (Nano Records) – UK
Andromeda (Yellow Sunshine Explosion) – SWE
Blue Planet Corporation (Flying Rhino Rec.) – FR
Derango (Parvati Records) – SWE
Echotek (B.N.E. Entertainment ) – ISR
Electric Universe (Electric Universe Rec.) – GER
Etnica (EtnicaNet) - IT
Furious (Insomnia Records) – RUS
Hallucinogen (Twisted Records) – UK
Hyper Frequencies (Syncronize Records) – FR
Irgumburgum (Psybaba Records) – HUN
Jaia (Digital Structures) - FR
Juno Reactor (Metropolis Records) – UK
Kashyyk (Insomnia Records) – MEX
Liquid Soul ( Iboga Records) – CH
Logic Bomb (Solstice Music) – SWE
Man With No Name ( Dragonfly/TIP Records) – UK
Neuromotor (Mechanik Rec./Medusa Rec) – FR
Ocelot (Dropout Productions) – USA
Pleiadians (Harmonia Records) – IT
Prometheus (Twisted Records) – UK
Protoculture (Nano Records) - ZA
Shpongle LIVE IN CONCERT (Twisted Records) – UK
Son Kite (Digital Structures) – SWE
Silicon Sound (Neurobiotic Records) – FR
Talamasca (Mind Control Records) – FR
Total Eclipse (Mandala Records) – FR
Transwave (3D Vision Records ) – FR
Tristan (Nano Records/Twisted) – UK
TrippyHippies (Psybaba Records) – HUN
Vibrasphere (Digital Structures/Tribal Vision) – SWE
Zen Mechanics (Neurobiotics Records) - NL
az idei lineup sem rossz eddig -
#1458 Jáj de jóságos volt ez! A fölső videón látszom is egy pillanatra ott ültünk a jobboldali fa tövében a hangfalnál egy sárga zöld borsodis napernyő alatt :DDDD -
#1457 kicsit szeretik túl spékelni ezeket az igaz történeteket is:) film film főleg az ilyen kategóriát..... remek elrettentő példa.... most gondolj bele 5 perc 10g:D(két ember percenkétn feltol 1-gét öt perc alatt 5-öt:D) hát nem is tudom:DDDD vannak durva tagog az biztos de...
meg is nézem a filmet régen láttam:D -
#1456 há elvileg igaz történet, az 5 percben nem vagyok biztos, de mondjuk a tag nem csak úgy szívogatott néha :D
legnagyobb jelenet amikor a gyereke születik az meg mondja várjá mingyá mek azt még csak úgy simán beledug egy szipkát egy táskába ami teli van kólával azt szippant egy nagyot...hát szívrohama is lett a szülés közbe :| -
#1455 persze hogy láttam:) film film... ismerek pár tagot akik tolják rendesen és hát totál ez tölti ki az életük de ők sem tolják csíkszámra a kolát másodpercek töredéke alatt:DDDDD esetleg valami lófasz kotyvaszt lehetne így zúzni meg sp-t 10-gramm 5 perc? végülis rendben, hogy feltolja de megmarad-e?:XDDD -
#1454 kösz kösz:P live nincs meg?:D -
Hangman576 #1453 Tessék!
Tristan - No Guarantees -
#1452 mindennel így van h embere válogatja...van aki azért nem iszik rövidet mert teljesen behülyűl tőle, sört tolja 10esével kb, de 1-2 feles és bekattan :S
bár hozzáteszem mostanában énis nagyon buta tudok lenni ha sokat iszom :( -
#1451 am meg van vágva a videó, de könnyen lehet h ez ilyen drogellenes mocsok :D sőt így a végét megnézve tuti h az :D -
#1450 Akkor lehet emberet valogatja.... en is ismerek olyat aki azert nem fuj ,mert raparazik. -
#1449 láttad e a betépve című filmet? ott mondja h 5 perc vagy mennyi alatt 10 grammot felszívott :O -
#1448 hidd el lehet sptől meg smoke-tol is bekattanni hasonlóképpen, én ottvoltam, haverommal esett meg :S -
nomeg ez is az őő videójuk baszki ennyi kolát senki sem képes felszívni:XDD hacsak nem lókakit szívnak még sp-nak elmenne a mennyiség de az sem fél perc alatt hanem mondjuk fél óra alatt -
#1446 vagy fék a video:AS:DAS:DSAD:S:D
ha jobban belegondolunk http://www.jolerzedmagad.hu/ ott villog szal lehet figyelem felkeltő vidi is -
#1445 ez vagy korong vagy papir.... gombát is kizárnám:D vagy valami kotyvasz
bár tény hogy a spuri és tud érdekes dolgokat művelni kis sörrel+szilvapálinkával meg spékelve:XD de erre nem képes -
#1444 srácok nincs meg valakinek az tristán felvétele amit a 2006-os ozorán tolt? egy két emlék:D
Tristan - No Guarantees
meg ez a szám kéne:D
ha megvan valakinek nem állok neki kutakodni -
#1443 lol...
kula: sp-tol???? :O:OO:O: mennyi sp-tol ? :D sztem nincs annyi amitol igy lehet kinezni... sztem ez vagy gombazott vagy papir vagy vmi psy novenyt zabalt :D szeeerencsetlen... az a gaz amikor masnap meselik neki ,hogy tuskevar volt :D -
#1442 érdekes :D -
#1441 mondjuk ezt zenét hallgatnám közbe lehet én is befordulnék teljesen -
#1440 :DDD
ja hát valszeg volt egy kisebb badtripje :D -
#1439 kíváncsi lennék mi tehette be nála ennyire kaput elég szar idegállapotban lehet mikor utazásra adta a fejétD:AS:A:DAS:D hozzá szivárványt:D -
#1438 há énse nagyon :D -
#1437 azért gondolom én is, hogy nem fék mert én is láttam már haver egyszer nagyon nagy parán volt s kb hasonloak voltak a reakciói csak annyi külömbséggel, hogy megfelelően tudtuk kezelni a helyzetet... meg hát én is láttam már fura dolgokat bár ekkorát még nem paráztam soah:XDD -
#1436 hát ja, sztem se fake, láttam már hasonlót élőben sajna :S
vigyázzni kell az ilyenekkel, mondjuk az pl spuritól volt... -
#1435 hát ha fék akkor jó szinész:D fene sem tudja bár a csávó nagyon hülyén csinálja csak csak le akarja tessékelni onnan a szekrényről mikor megmondja a csávó már pedig nem jön le tüskékmiat:XD teszirá a mégnagyobb parát a hülye szövegével hogy gyere má le gyere má le....nem kéne:SSS -
#1434 ha ez nem fake, akkora srác sokat evett :| -
#1433 mármint amit belinkeltél az deedrah fulguropoing-e?
nem töltöttem le.... de a méretéből itélve igen nekem is 13.2MB-os -
Hangman576 #1432 Jah tényleg. :D De ez az a szám amúgy? -
#1431 szoltálvolna elküldtem volna neked is priviben a linket:DD -
Hangman576 #1430 Nem volt egyszerű, de végül még is összejött.
Deedrah - Fulguropoing
Amúgy elég komoly szám. :) -
#1429 szerintem dc-n nézz körűl nem hiszem hogy torrenten megfogod taláni elég régi albumok
-
Hangman576 #1428 Idáig én is eljutottam. Nekem olyan kéne amit le is lehet tölteni, mondjuk torrentról. A Reloaded albumot nagynehezen le tudtam szedni. -
#1427 tessék 1mp volt googlival:)
tootaal: most jo a netem hogy rohadna meg a upc:D feldobom senspacre nemsoká küldöm privibe a linket