1986
  • tootaal
    kössz még1szer :D nekem van egy live épp megy felfelé majd küldöm a linket aztán majd meghallgatod ez e az amire gondoltál
  • MR ME
    skazi is alap, de a jelenlegi euró árfolyam miatt sztem ez az év igencsak szegényes lesz külföldi fellépőkből, mivel kifizethetetlen jegyárak lennének :(
  • Spészgószt
    Juno Reactor tavaly is kurva jó volt, az idén se hagyom ki! Igazság szerint egy Skazinak jobban örültem volna így 10. szülinapra! :(
    Az lett volna az igazi
  • MR ME
    kihagyom az tuti

ananda shake-re és főleg vibe tribe-ra mentem volna most kb csak nagy partyra, erre ők nem jönnek :S
    ozorára meg vhol azt hallottam h geci drága lett :(
  • mila69en
    jeje:D kula ozora?

hm.... grancsi kár érte:C pedig az egy jokis szervezés szokott lenni:(
  • OrioN the S
    Garancsit meg jol beszoptuk a kocsog valsag miatt :c beszeltem a szervezovel es az euro ingadozas/emelkedes miatt buko :\
  • OrioN the S
    SG meeting ott?
  • mila69en
    OZORA Festival 2009
    Aug 11-16
    ((((10th Anniversary special edition))))

Main Stage Live acts:

Atmos (Digital Structures) – SWE

Allaby (Nano Records) – UK

Andromeda (Yellow Sunshine Explosion) – SWE

Blue Planet Corporation (Flying Rhino Rec.) – FR

Derango (Parvati Records) – SWE

Echotek (B.N.E. Entertainment ) – ISR

Electric Universe (Electric Universe Rec.) – GER

Etnica (EtnicaNet) - IT

Furious (Insomnia Records) – RUS

Hallucinogen (Twisted Records) – UK

Hyper Frequencies (Syncronize Records) – FR

Irgumburgum (Psybaba Records) – HUN

Jaia (Digital Structures) - FR

Juno Reactor (Metropolis Records) – UK

Kashyyk (Insomnia Records) – MEX

Liquid Soul ( Iboga Records) – CH

Logic Bomb (Solstice Music) – SWE

Man With No Name ( Dragonfly/TIP Records) – UK

Neuromotor (Mechanik Rec./Medusa Rec) – FR

Ocelot (Dropout Productions) – USA

Pleiadians (Harmonia Records) – IT

Prometheus (Twisted Records) – UK

Protoculture (Nano Records) - ZA

Shpongle LIVE IN CONCERT (Twisted Records) – UK

Son Kite (Digital Structures) – SWE

Silicon Sound (Neurobiotic Records) – FR

Talamasca (Mind Control Records) – FR

Total Eclipse (Mandala Records) – FR

Transwave (3D Vision Records ) – FR

Tristan (Nano Records/Twisted) – UK

TrippyHippies (Psybaba Records) – HUN

Vibrasphere (Digital Structures/Tribal Vision) – SWE

Zen Mechanics (Neurobiotics Records) - NL

az idei lineup sem rossz eddig
  • Spészgószt
    Jáj de jóságos volt ez! A fölső videón látszom is egy pillanatra ott ültünk a jobboldali fa tövében a hangfalnál egy sárga zöld borsodis napernyő alatt :DDDD
  • mila69en
    kicsit szeretik túl spékelni ezeket az igaz történeteket is:) film film főleg az ilyen kategóriát..... remek elrettentő példa.... most gondolj bele 5 perc 10g:D(két ember percenkétn feltol 1-gét öt perc alatt 5-öt:D) hát nem is tudom:DDDD vannak durva tagog az biztos de...

meg is nézem a filmet régen láttam:D
  • MR ME
    há elvileg igaz történet, az 5 percben nem vagyok biztos, de mondjuk a tag nem csak úgy szívogatott néha :D
    legnagyobb jelenet amikor a gyereke születik az meg mondja várjá mingyá mek azt még csak úgy simán beledug egy szipkát egy táskába ami teli van kólával azt szippant egy nagyot...hát szívrohama is lett a szülés közbe :|
  • mila69en
    persze hogy láttam:) film film... ismerek pár tagot akik tolják rendesen és hát totál ez tölti ki az életük de ők sem tolják csíkszámra a kolát másodpercek töredéke alatt:DDDDD esetleg valami lófasz kotyvaszt lehetne így zúzni meg sp-t 10-gramm 5 perc? végülis rendben, hogy feltolja de megmarad-e?:XDDD
  • mila69en
    kösz kösz:P live nincs meg?:D
  • Hangman576
    Tessék!

Tristan - No Guarantees
  • MR ME
    mindennel így van h embere válogatja...van aki azért nem iszik rövidet mert teljesen behülyűl tőle, sört tolja 10esével kb, de 1-2 feles és bekattan :S
    bár hozzáteszem mostanában énis nagyon buta tudok lenni ha sokat iszom :(
  • MR ME
    am meg van vágva a videó, de könnyen lehet h ez ilyen drogellenes mocsok :D sőt így a végét megnézve tuti h az :D
  • OrioN the S
    Akkor lehet emberet valogatja.... en is ismerek olyat aki azert nem fuj ,mert raparazik.
  • MR ME
    láttad e a betépve című filmet? ott mondja h 5 perc vagy mennyi alatt 10 grammot felszívott :O
  • MR ME
    hidd el lehet sptől meg smoke-tol is bekattanni hasonlóképpen, én ottvoltam, haverommal esett meg :S
  • mila69en

nomeg ez is az őő videójuk baszki ennyi kolát senki sem képes felszívni:XDD hacsak nem lókakit szívnak még sp-nak elmenne a mennyiség de az sem fél perc alatt hanem mondjuk fél óra alatt
  • mila69en
    vagy fék a video:AS:DAS:DSAD:S:D

ha jobban belegondolunk http://www.jolerzedmagad.hu/ ott villog szal lehet figyelem felkeltő vidi is
  • mila69en
    ez vagy korong vagy papir.... gombát is kizárnám:D vagy valami kotyvasz

bár tény hogy a spuri és tud érdekes dolgokat művelni kis sörrel+szilvapálinkával meg spékelve:XD de erre nem képes
  • mila69en
    srácok nincs meg valakinek az tristán felvétele amit a 2006-os ozorán tolt? egy két emlék:D
    Tristan - No Guarantees

meg ez a szám kéne:D

ha megvan valakinek nem állok neki kutakodni
  • OrioN the S
    lol...

kula: sp-tol???? :O:OO:O: mennyi sp-tol ? :D sztem nincs annyi amitol igy lehet kinezni... sztem ez vagy gombazott vagy papir vagy vmi psy novenyt zabalt :D szeeerencsetlen... az a gaz amikor masnap meselik neki ,hogy tuskevar volt :D
  • MR ME
    érdekes :D
  • mila69en
    mondjuk ezt zenét hallgatnám közbe lehet én is befordulnék teljesen
  • MR ME
    :DDD
    ja hát valszeg volt egy kisebb badtripje :D
  • mila69en
    kíváncsi lennék mi tehette be nála ennyire kaput elég szar idegállapotban lehet mikor utazásra adta a fejétD:AS:A:DAS:D hozzá szivárványt:D
  • MR ME
    há énse nagyon :D
  • mila69en
    azért gondolom én is, hogy nem fék mert én is láttam már haver egyszer nagyon nagy parán volt s kb hasonloak voltak a reakciói csak annyi külömbséggel, hogy megfelelően tudtuk kezelni a helyzetet... meg hát én is láttam már fura dolgokat bár ekkorát még nem paráztam soah:XDD
  • MR ME
    hát ja, sztem se fake, láttam már hasonlót élőben sajna :S
    vigyázzni kell az ilyenekkel, mondjuk az pl spuritól volt...
  • mila69en
    hát ha fék akkor jó szinész:D fene sem tudja bár a csávó nagyon hülyén csinálja csak csak le akarja tessékelni onnan a szekrényről mikor megmondja a csávó már pedig nem jön le tüskékmiat:XD teszirá a mégnagyobb parát a hülye szövegével hogy gyere má le gyere má le....nem kéne:SSS
  • MR ME
    ha ez nem fake, akkora srác sokat evett :|
  • mila69en
    mármint amit belinkeltél az deedrah fulguropoing-e?

nem töltöttem le.... de a méretéből itélve igen nekem is 13.2MB-os
  • Hangman576
    Jah tényleg. :D De ez az a szám amúgy?
  • mila69en
    szoltálvolna elküldtem volna neked is priviben a linket:DD
  • Hangman576
    Nem volt egyszerű, de végül még is összejött.

Deedrah - Fulguropoing

Amúgy elég komoly szám. :)
  • mila69en
    szerintem dc-n nézz körűl nem hiszem hogy torrenten megfogod taláni elég régi albumok
  • Hangman576
    Idáig én is eljutottam. Nekem olyan kéne amit le is lehet tölteni, mondjuk torrentról. A Reloaded albumot nagynehezen le tudtam szedni.
  • mila69en
    tessék 1mp volt googlival:)

tootaal: most jo a netem hogy rohadna meg a upc:D feldobom senspacre nemsoká küldöm privibe a linket