1986
-
#1626 akkor vagom melyik! oda jarnak a tuzzsonglorok,ordogbotosok meg ezek nem? kulon kis tarsasaguk van asszem. -
#1625 nagy partyn te már az életben nem fogsz velem találkozni valszeg, mindenki mondja h egyszerűen szarok a mostani partyk, annyi pénzért meg ki nem megyek tömegnyomorba szídni a szervezőket.... -
#1624 boráros tér -
#1623 sajna ilyen minőségben vette fel a rádió... -
#1622 akkor mondom, hogy ennyi ha már ott leszek:D eljátszották már ezt párszor megyünk? megyünk hát! utolsó napokban meg befalsulnak:( hát köszi szia...
de ha ezt most megmeri tenni, akkor úgy bevágom a durcát, hogy felülök egy vonatra:C
psyfreq nagyon nem tudok nyilatkozni... halottam már jót is rosszat is:D lájnápp jófélének tűnik baj nem lehet(persze nem astral:D)
kula az meg sztem jógázni jár oda!:D -
#1621 Kulat is rabeszelem.. cska latod.. o ilyen elit! :D kavezoba partyzik. psyfreq szte fosh :D -
#1620 ennyi.. akkor meeting! -
#1619 szerintem megyünk mert!..... most már ott tartunk, hogy tegnap este feljött máááá ő kérdezett vissza, te megyünk akkor? pedig úgy indult hogy áááá, meg izé, meg nem mert dadada:D
agymosás -
#1618 :D maskor hivd fel ,hogy mikor jön
helyes! fuzzed csak! :D -
#1617 diszko? ilyen helyekre nem járok:D egy kanyar előbb jött a kelleténél, személyi sérülés nem történt(hála a....) pedig rohadjak el később szokott jönni aza kanyar
ám havert fűzöm gőzerővel Psyfreq-re:DD (van kocsija) és kezdi belátni, hogy el kell menni:DDD
/astral-ra gyalog is ment volna:( -
#1616 ehh.. diszkobaleset? :D -
#1615 hát ha lesz új kocsi:(
kicsit/nagyon meghorpadt:D kalapács már nem segít rajta:C -
#1614 Te meg egyszer feljohetnel vmi partyra -.- -
#1613 amugy hol van ez? -
#1612 tee #1603 leszedtem ez ölég jó:D nincs meg jobb minőségben? meg jöhet ám még ilyen -
#1611 Akkor hagyom ,hogy meghivj :) Aszittem dragabb. -
#1610 360 a korsó kozel, szal sztem nem :) -
#1609 nem voltam ott. nah az karolysag. draga hely? -
#1608 /nem hazudik
azt lecsekkolom:) -
#1607 nehazuggyá -.-
akkó vedd meg a Beat Heckers új albumát, egész kellemesnek tűnik így reggel (4. számnál tartok még csak, eddig bejött) -
#1606 voltál már ott? ez egy kávézó kb, a felső szinten játszott szerdán is, ott csak sörözni lehet olyan hangerejű zene mellett ami közbe lehet beszélgetni, hangulatos... -
#1605 nem vagyok progi kedvelő -
#1604 de Te mar nem jarsz partyzni... -.- -
#1603 progi kedvelőknek ajánlom haverom tilos rádiós mixét itten e
nameg jún 6-án Cökxpon-ban 8tól éjfélig lévő fellépését, mi ottleszünk -.-
[reklám helye] -
#1602 Beat Hackers albumában viszont eddig nem csalódtam -
#1601 progi kedvelőknek ajánlom Suntree Inside albumát elég fílinges:) annyira nem rajongok a progiért de ez cool ez még neked is tetszeni fog kula -
infracore #1600 -
#1599 -
#1598 :DDDDDDD
megérdemelted
am elmarad -.- -
#1597 am jol beegtem ,hogy elhittem az "elmaradabuli" kocsogsegedet :d -
#1596 camsex? -
#1595 tudomtudomtudom -
#1594 otthonmegnézemmertnincshangmeloba -
#1593 -
#1592 -
#1591 jóvannehazuggyáittnekem -.- -
#1590 mindenhol sztem :D mert akivel megyek az dnb-s ,de a goa jobban erdekel a minimalra meg kivancsi vagyok a breakbeatnel meg lehet lotyogni :D -
#1589 erre nincs mentség, így feloldozást se várjál :S
de legalább ha megyünk cirkus maximusra akkor nem találkozunk mert a droidokkal leszel -.- -
#1588 megint rakattantam a dnb-re :| kovezzetek meg es oldozzatok fel buneim alol.
-
#1587 hát nekem nem jön be:( shift del
talán 1 szám van rajta ami hallgatható