Gabest#12
A mai pda-k a maguk 320x240es kijelzőjükkel és erejükkel kb ott tartanak, mint a kései 486-osok. Nagyon aranyos jószágok, de sok mindenre nem lehet őket használni, szerintem.
más egy mobil mint egy laptop. de tény hogy a mobilok nagyon jól fejlődnek. de mozizni pl nem fogok mobilon. zene hallgatás még ok. de se internetezni, se filme tnézni mobilon nem lehet. :)
Cat#9
te meg akarsz nézni egy filmet egy notebookon? játszani szintén gáz dolog laptopon, meg nem is arra találták ki. Szintén a mai kor hülyesége, hogy szövegszerkesztéshez 1 giga memória kell. Szerintem idővel a mobiltelefonok igenis Star Trek szerü mindentudó kézi eszközökké válnak, ami nem is baj. Az olcsóbb digitális fényképezőgépeket biztos hogy kilővik (kb. 1-2 éven belül elérik ugyanazt a képminőséget), és hálistennek a WAPnak is mindörökké bucsut mondhatunk. Én örülök ennek.
Egyébként véleményem szerint ez a váltás addig nem fog megtörténni, amig nincs normális hangfelismerő szoftver, mert akkor tényleg annyi a nagyméretű eszközöknek.
IrkaBirka#6
ki akar email írni voicemail helyett? ki akar notebookon nézni filmet kivetítő helyett? szövegszerkesztés? ha maradi vagy, veszel egy billentyűzetet és azon gépelsz, diktálás helyett. Ugyanmár? 70000 HUf-ért kapsz 1 G-s memory sticket. és ha van 1 Gbit sávszélességed, akkor már nem kell 120G-s szar lokális merevlemez :)