Űrszikla okozta a "nagy kihalást"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszajárnak?! Itt vagyunk vagy mi a szösz! Hogy úgy mongyamviccagyöttünk ehhe!
valojaban volt civilizacio (atlantisz) a dinok elott, csak elpusztult az egesz fold felszine, de ok meg elotte eltudtak menekulni es ma is visszajarnak ide megnezni mi lett a regi othonukkal...
Amerikai? AZ EURÓPA UNIÓÉ A JÖVÕ! 😊
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Vár bizony. már nem tudom hol allottam, hogy jön egy ilyen aszteroida, csak naaaaaagyon messze van, így nem is igazán foglalkoznak vele átha elkerül minket. Ha mégse akkor ATOMOT A MOCSOKHÁZINAK!
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
szerintem még maradtak többen is
Ezt, honnan olvastad ki? A cikk méretet nem említ. Azért, mert sziklának nevezik, azért még nagyon nagy volt (már persze, ha igaz a sztori, és tényleg létezett ez a kavics). A levegõt ezek az eszközök különben sem úgy szennyezik be, hogy idejönnek és dohánygyárat építenek, hanem a becsapódáskor keletkezõ és e felsõ légrétegekbe felszálló por a problémás, ami igen komoly változásokat tud elõidézni az idõjárásban.
Hetenkent rukkolnak ki ilyem es ehhez hasonlo talalgatasokkal. Kezd unalmas lenni. :T
ez érdekes. de azt állítom hogy a harmadik ilyen végig söprõ pusztítás azt mi fogjuk magunknak csinálni. :///
Nem a lényeg, hanem a fontos!
hm... ha egy kozmikus megabombat, ami atrendezte meg a vulkanizmust is a foldon, tuleltek a dinok, akkor a egy kis kavicsot, ami csak a legkort szennyezte be, miert nem eltek tul?
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.