45
Ahol csak a játokokról és zenéiről beszélünk.
-
#45 Csak én érzem úgy hogy a mai játékokban nem fektetnek elég hangsúlyt a zenére? Régebben szerintem sokkal jobban eltalálták egy játéknak a hangulatát a megfelelő zenével. Néhány példa:
Lords of Magic
Forsaken
Unreal - Return to Na Pali
szintén Unreal
Deus Ex
Thief
Diablo
Need for Speed High Stakes
Jazz Jackrabbit 2
Terminal Velocity
Quake
Death Rally
Lords of the Realm 2
és még lehetne sorolni naphosszat.
-
#44 Rengeteg sok játék zenéje ITT -
blackgamer #43 C64 remixeket hallgatok és Arkanoid 2007 (Clubmix) egész bejön
ha találtok jókat akkor linkeljetek! -
#42 Nemrég szedtem le én is.
Itt találod mindhárom rész zenéjét. (Torrent) -
#41 Tudom megvan a gém, mondjuk az MSX-et én adrenalin zenének szoktam berakni, de amúgy meg a Liberty JAM,Lips Fm meg a HEad Radio mennek... -
#40 Köszi -
#39 MSX most is nagyon jó, míg Rise FM-ben nem trance, hanem dance zenék mennek... -
JohnnyP #38 Itt találod őket. -
JohnnyP #37 Coal Chamber - Devils cry. Persze van több is. Ez az intro zenéje ha jól tudom. -
#36 Engem meg a GTA:LCS zenéi érdekelnének.. -
#35 Engem a devil may cry zenéi érdekelnének.. -
alien33 #34 hi emberek honana tudnám leszedni a heagemonia játékzenéit? -
#33 az a ember én voltam....:)
gondoltam jó ez a topic:)))) -
SirLord #32 jo arc aki ezt a topikot kitalálta -
OPM #31 :DDD -
blackgamer #30 letöltöd az eMule progit --> feltelepíted (vagy telepítés nélküli kliens) --> ha zavar az angol magyarra állítod a nyelvet --> nyitsz portot ha router mögül vagy --> csatlakozol egy nagy szerverhez ---> közvetlen letöltés menühöz beírod a linket -->elolvasod az ismertetőket --> eDonkey fórumba kérdést tehetsz fel ha nem müxik valami --> örülsz hogy lejött a zene -
#29 és ezzel mit kell csinálni?
Nem nagyon igazodok ki rajta..... -
blackgamer #28 ed2k://|file|Fifa.2005.Soundtrack.-.39.tracks.-.WinSMS.org.zip|227024016|EF25E9F216E9DA0AD0CD89274600A605|/
ed2k://|file|Va.-.Need.For.Speed.Underground.2.Exclusive-Soundtrack-Ost-2004.rar|160177135|EF62EC1A14E01796075DDFB13EF5858B|/
(eMule -> Eszközök -> Közvetlen letöltés) -
#27 HY
Jó lenne ha vki leírná nekem hogy honna lehet letölteni vagy megszerezni a FIFA 2005 és a Underground 2 zenéjét
DC++ on ha valaki tud olyan embert akinek megvan és meg is ossza akkor is szóljatok
THX Lethys -
HentmaN #26 Szerintem próbáld meg dc-ről letölteni starcraft soundtrack néven! -
#25 Honnan lehetne letölteni a StarCraft zenéit? -
HentmaN #24 Valaki nem tudja hogyan lehet átalakítani a TONY HAWK PRO SKATER 4 (UNDERGROUND) zenéitamelyek **.smo formátumuak zenei firmátumba (.wma,.mp3,.wav,.wmv) -
SchmiTTi #23 silent hill OST!!!! annál nincs kieményebb úúúú.aki szereti a játékot annak kötelező.Akira Yamaoka rulez!
nézzetek el ide! -
blackgamer #22 Chumbawamba - Tubthumping -
Thomson #21 Sziasztok ! Nincs meg valakinek a FIFA 98 zenéje "I get no time " ???????? Vagy nem tudjátok h honnan lehet letölteni???????? -
#20 ITT nezzetek korul.. ugyan az a forum... csak ennel a csakonal nem kell postolni... nagyon sok cucc van nekije is:) -
Vlala #19 Az menni fog itt néhány embernek, spammelni jól tudnak! :-)
Nekeem a Hard Truck 2 zenéje jön be, autóban hallgatva kapásból nagyobbnak tűnik a járgány! -
#18 AHOY MINDENKI!!!!
van egy FTP ahol irto sok( eletemben nem lattam ennyi jatekzenet egy helyen)
itt a topikja...
olvassatok el.. es irjatok be ide hogyan lehet accot szerezni. ha jol olvastam semmi mast nem kell tenni csak regelni a forumon es 50 szer hozzaszolni valamihez....
nekemnagyon kene az MGS twin snakes zeneje -
Yskam #17 nba 2004 zenéjet hogy lehet átalakítani? -
#16 az én kedvencem a Grim Fandango Soundtrack... mellesleg a játék gyermekkorom kedvence :) -
#15 azok megvannak:) Harkonnen Rush, Attack on Arrakis ! :) -
Emmegki #14 A Dune2000 zenéi a legjobbak! Csak vmi törvénytelen aud formátumúak. -
#13 WarCraft 2 -
soldier #12 Hey
Nekem a Serious Sam 2 zenéje kőne -
#11 Mindenkinek ajánlom az IG2, Haegemonia, Tropico, 1nsane, Street Legal, Grim Fandango zenéit! Killerek!
És még ott van a JazzJack Rabbit2, meg a Lotus is! -
#10 Írjál priviben és megírom, hogy kell megcsinálni! -
#9 Nekem megvan -
#8 nekem a Final Fantasy VII zenéje kéne.
ha valaki tud valami letöltést, lécci írja meg privátba! köcce! -
#7 sensei rokokko-t le tudod szedni dc ről -
Redfox #6 Need for speed underground zenéje kéne!