Novel To Fantasy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... de sajnos sok kis tökmag is csinálja a teljesen felesleges oldalt, és "sz*rnak" magasról a jogilag védett dolgokra. Hiába szólsz neki, hogy senki nem adott rá engedélyt, hogy kitegye (pl.: cikket, magyarosítást, bármi), akkor elkezd ugatni, hogy: "azt sem tudod mi az a net, mit ugatsz bele?", stb.
Nem egy ilyet ismerek. :-))
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ez oylan stilusu kb mint a gportalos honlapok...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Megjelent a játék, vagyis még nem teljesen, de itt letölthetõ :
http://akyyy.uw.hu/
Novel to Fantasy
Vvalószínüleg majd innen lehet letölteni:
http://rpgmakergames.uw.hu/
De már említettem a Sándornak van demoja, azzal megoldható. meg most abbamarad egy kicsit a készítés egy hiba miatt, a MAker ugyanis elszált. nincs ékezetem. és ez zavarr....
a cím amit attál, ott hol van humoir???
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de van egy másik játék is "Sándor" néven, annak már van története, csak az még nincs kész. vam egy demoja, csak az igen lebutított... de ha kell, elküldöm emailba vagy felteszem valahova.
ja, tényleg, hasonlít az Amnéziára, vagyis rpg-szerû játék menet, bár története szinte nincsen, de nem is ez a fontoss benne.
várható megjelenése kb ugy 1-2 hét.
hamarosan kész lesz. egy nagyon jó humoros játék, kb 20 mb helyet foglal. Már csak pár apró hibákat kell kijavítani, és megjelenik. ha valakit érdekelne a beta változat vagy demo, írja ide hogy kell neki.