5583
-
#1940 :))
ha ezt a kínaiak megértik :) -
#1939 gyere és jácc velünk :) találtam egy angol-kínai fordítót :)
és itt van a beyond good & evil is:
遠處好和邪惡 -
#1938 passz :)) mit? -
#1937 akkor jó :) -
#1936 跟我們一起來和玩!
nah, szerintetek ez mit jelent? :) -
#1935 mi siessünk ? :)) -
#1934 Nah, gyerekek még ma el kéne jutni 2000-ig, egyre fáradtabb vagyok, lehet a betegség miatt... Úgyhogy siessetek :)) -
#1933 háhááá, megvan
kösz:-) -
#1932 próbálkozz, ha nem megy gyere visza :)) -
#1931 de lehet, hogy ez nem az a rész :)) -
#1930 jó ok, asszem megvan:-) -
#1929 a körforgalomnál,balra indulj el utána előre
hú ezt nehéz leírni :) és mikor úgy látod, hogy ninc más út, van ott két doboz egymás tetején, ott keel felmászni -
#1928 ohh, ez a hülyeség elküldte mégegyszer:-)
hát elmenekültem odáig, hogy átugrottam vagy 3 olyan kék lézert, és mögöttem is jönnek, és beérek egy "körforgalomba". onnan ois jönnek ketten. Hol kell átmászni? -
#1927 A lényeg, hogy a szpésszel sprintelj! -
#1926 igen ezt már írtad :)) -
#1925 nah, megint eakadtam:-))
most benn vagyok a városban, és a Double H betört a fejével egy rácsos ajtót, majd felküldött egy lifttel az Alpha-csoport egyik szállására. Végig is mentem, megszereztem 2 pearl-t, kimennék, de amint kilépek az utcára, meglátnak és hiába menekülök, megölnek. Járt itt valaki? és hogyan kell megcsinálni? -
Na, úgy döntöttem megfürdök, úgyhogy még egy darabig nem leszek -
#1923 pontosan meddig jutottál el a menekülésben ?
ha jól emlékszem ez az a rész amikor a végén a dobozokra fel kell mászni, és úgy jutsz ki... -
#1922 igen jártunk, az egy jó rész :)
az a lényeg, hogy menkülni kell -
Na mindjárt kész vagyok! Nemsokára jövök! -
#1920 nah, megint eakadtam:-))
most benn vagyok a városban, és a Double H betört a fejével egy rácsos ajtót, majd felküldött egy lifttel az Alpha-csoport egyik szállására. Végig is mentem, megszereztem 2 pearl-t, kimennék, de amint kilépek az utcára, meglátnak és hiába menekülök, megölnek. Járt itt valaki? és hogyan kell megcsinálni? -
#1919 pfff... ez az én formám, elvesztettem az órarendet... mák, hogy a hétfői megvan :) -
#1918 Jövő héten 4 olaszórából 4-szer fogunk írni, szavak, igeragozás :( Azt kell majd tanulni... -
#1917 még nem:)
akkor tanulj! ezmár csak így szokott lenni, sajna -
#1916 Nah, ettetek? Most hívott a haverom, kiderült, hogy semmi sem volt pénteken.... Mehettem volna simán :( valószínűleg csak kémiából feleltem volna, de azt tudtam :( -
#1915 szivesen máskor is :))
-
#1914 épp mondani akartam, hogy éhenhaltam :))
én is jövök hamarosan -
#1913 jaj, de jó:-))
nem, tök véletlen volt:-)
thx, hogy erre nem gondoltam...:-) -
#1912 helyes ! :)) már csak 89 hozzászólás -
#1911 megyek, csinálok is magamnak valami kaját, nemsokára jövök -
#1910 Igen :)))) Már készülődök is lelkiekben a megmérettetésre :)) -
#1909 vagy ha eddig nem akart, akkor ezután már biztos :)))
kész felhívás. :)) -
#1908 2000 az enyém lesz, egy igazi párbaj zakival :)))) Lehet most is lesben áll :))) -
#1907 a 2000-nél jobban kell vigyáznunk :)))
(főleg zakira) -
#1906 Igen :))))) a kis álnok :)))) Ha jobban figyelek megelőzhettem volna ezt a szörnyű tragédiát :D -
#1905 hát ha a Slaughterhousnál jár akkor lőni már bizto tud :) -
#1904 biztos direkt :)) csak erre várt -
#1903 Különben meg lőni a bal egérgomb rövid, ill. hosszú lenyomásával lehet ÉS TIÉD LETT AZ 1900!!!!!!!!! -
#1902 no igen a köszönés :)
SZia! -
#1901 nem ott nem lőni kell, hanem a dobozokat belelökni, mondjuk azt lőve :))