5583
-
és honnan lehet letölteni? :)))))
Á ez tényleg nem fair a normális játékosoknak, mert gondolom ezekkel az adatokkal be lehet jelentkezni a darkroomba is nem? :(( -
#2780 DAVIDKA, jobban tetszett a "Homér" avatarod, de ez is jó!! -
#2779 vagy mennyi életed legyen, mennyi Mdisced, vagy fuse-od -
#2778 meg hogy hol legyél -
#2777 lehet vele mahinálni a saveket... pl mennyi gyöngyöd, pénzed kajád legyen... stb -
Miért mi ez az bgaedit? -
#2775 azért nem szép dolog ez az edit :( elveszik a tisztességes játékos kedvét... -
#2774 na ha Davidka megkapná az írást ő is tudna értekezni ... :) -
akkor jó :))) -
Akkor ne áljunk le!!!! :)))) -
#2771 még mindig másodikak vagyunk :) -
#2770 egyébként jobb :))))))) -
#2769 a Bgedittel ki lehet szedni a játékban készített fényképeket :)) nameg egyéb mást is lehet csinálni (amit rendes játékos nem követ el) -
Türelem rózsát terem :)) -
#2767 :))))))) -
#2766 Nah itt vagyok, de továbbra se jött meg a történet :(
Akkor várok :( -
"Hahn a tolószék miatt elég nehézkesen mozgott, de ahhoz képest nagyon gyorsan odaért."
"-Sietek ahogy tudok!"
"Erre elgurult"
zsea így jobb? :)) -
Kösz bejött az oldal :))
le is töltöttem, de csak annyitcsinál, hogy egy pillanatra megjelenik egy dos ablak -
#2763 innen töltöttem le a kyfixet... kikerestem a flashget-ből a címet :) -
#2762 de igen :)
ugyanaz csak nem
.html
hanem .php -
????? -
#2760 kösz :) -
Nemtudod mégiscsak a másik címet :)) -
#2758 Bf File Extrator -
#2757 vagy a többit? :)) -
#2756 vagy a BF file extrator? -
Davidka:Elküldve!! -
#2754 a big file extratort kell letölteni? -
Nem haragszom én meg ezért, sőt! Szeretem, ha kijavítanak, mert elég sokszor szoktam hibázni :)))))
Akkor így marad :)) -
#2752 Sokkal!!! -
#2751 Nem azért írim ,hogy megbántsalak csak segítek. Ne ,hogy megharagudj -
"valaki látott egy űrhajót leszállni a város szélén. El is ment, hogy megnézze, mi lehet az, de mire odaért, már csak az üres hajót találta ott, de a kialakításából arra a következtetésre jutott, hogy a Domz-ok készítették."
Így jobb? -
#2749 van erre az oldalra egy másik cím is.. amivel oda lehet jutni, ha ez nem jó, csak nem tudom mi az :)) -
Hát igen a szóismétlés :)))
Isten lennék? :))))
kijavítom. -
#2747 -
Az nem Lucas hangcége? :))))
Elküldöm :) -
#2745 "űrhajót leszállni a város szélén. El is ment, hogy megnézze, mi lehet az, de mire odaért, már csak az üres űrhajót találta ott, de az űrhajó kialakításából arra a következtetésre jutott, hogy egy Domz űrhajó." -
#2744 menyus, ha esetleg elküldenéd még1szer, akkor azt mondanám: THX -
Mibe van túl sok űrhajó?
Miért furcsa :)) -
#2742 Nekem továbbra sem jött meg, de nem úgy nézki, mintha gond lenne a freemaillel :( Mindig gyorsan megnézi van-e, vagy nincs, nem úgy mint tegnap (tegnap kb 10 perci nézte jött-e...)