5583
-
#3301 na, mondjad a témakört!!!!!!!:-)) én tutira megpróbizom:-)) -
#3300 gyerünk, és GRATZ!!! -
#3299 hehe:) neked kb. hány "szíved" volt, amikor végigvitted? nekem most van 4 -
Hajrá!!!! Játszd ki mihamarabb!! :)))) -
#3297 császtok! haladok-haladok, hála zseának! -
Hirdetnék egy kis versenyszerűséget!! Fölhozok egy témát, hogy miről szeretnék razokat látni, majd berakok egy képet hogy kb hogy képzelem el, tiközületek aki akar megrajzolja és akinek a legjobban sikerül aaaazzzztttt megdícsérem :))) (Majd kérem, hogy a bátyám válasszon "nyertest", ő jobban rajzol, mint Monet, vagy Davincsi és ez nem vicc!!!!!! nyert is már egy pár versenyt) és persze berakom illusztrációként az irományomba. Ha mind olyan jól fog sikerülni, akkor mindet :))) Na kinek tetszik az ötlet? -
"Mindenki ott én" Ezekszerint ott mindenki te vagy? :)))))))))))))))))))) -
Nagyon jól igyekszel! -
Én is így gondoltam nemis máshogy :))) -
#3292 Menyus!
Sztem ki kéne akkor találni a bolygón más szigeteket is, mert ahhoz hogy egy DomZ űrhajó észrevétlenül leszálljon, nos a fősziget nem alkalmas! Mindenki ott én, könnyen észre lehet venni egy hatalmas hajót (főleg mert rengeteg repülő jármű van). -
#3291 Én a nyilakkal irányítom a jobboldalit, a baloldalit meg a wasd gombokkal -
#3290 Én ahhoz passzolom :)
Legalábbis igyekszem :)
Különben kösz :) -
#3289 Davidka, gratula!! nagyon jóó lett:-))) én is besegítenék a rajzba, csak nemtom, hogy ahhoz kell passzolnia, amit Menyus írt? -
#3288 én nem tudom, még végig se vittem, sőt...:-) -
zsotesz #3287 Végignyomtam a játékot, hát elég érdekes a vége. Nektek sikerült lefotózni mind az 56 élőlényt? Nekem a 7.sorozatból még 4 meglett de több nem. A gyöngyös játékban a jobb oldali gyöngyöt mivel kell irányítani? -
#3286 Senki?
Hát ma nem vagyunk túl aktívak :)
Különben totál szívtam... Letöltöttem egy játékot a dc-ről, erre kiírja, hogy a cd-n belül hibás egy fájl...
Azt akarom még kérdezni, hátha valaki tuggya rá a választ, hogy a 3278-as hozzászólásban írták, hogy képeket nézhetünk, ha valamit csinálunk. No de mit kell csinálnnk? -
Na itt vagyok!!! De csak eddig mert még dolgom van de azért fél óránként benézek van e itt valaki -
#3284 Na mi van? nincs itt senki?
Ha 20 perc múlva se lesz itt senki, én is mentem! -
#3283 Igan :))) -
#3282 ja tényleg, most neked van síszüneted, igaz? :-)) -
#3281 Úgy csináljuk, hogy én most nem járok suliba :)
Amúgy küldöm -
#3280 hogy csináljátok azt, hogy valaki midig fenn van a neten, és fórumozik?:-)) amúgy meg 6tól én is fenn leszek
Davidka, lehet hogy már későn szólok, de nekem is elküldenéd? megtisztelnél vele:-)
[email protected]
előre is köszi, és ha küldöd, akkor érdeklődve várom! -
#3279 Én tudok róla. Ahogy írja, a mentésre rámenve egy rohatt hosszú kódot ír ki. Elmész IDE és a lap alján (balra)lévő Darkroom-ba bemész. regisztrálnod kell magad és aztán csinálhatod a dolgokat -
zsotesz #3278 "Minden egyes mentéskor kapunk egy speciális, több karakterből álló kódot, melyeket a játék internetes oldalán beírva különböző exkluzív képeket, videókat kapunk, sőt, lehetőségünk van egy olyan kódot is kapni, melyet majd a játékban kell beírnunk, hogy egy bónusz tárgyat kapjunk! - idézet a pcdome értékeléséből. Tudtok arról a kódról valamit? Hol lehetne azt beírni? -
zsotesz #3277 Köszi! -
#3276 A tetején kell bemenni! Ott van kb 14 db. gyöngy. -
zsotesz #3275 A Black Isle szigetnek van másik bejátata? A gyöngy radarom ott még jelez gyöngyöket de ott már egyszer jártam. Ott van valami nagyon rejtett hely amit nehéz megtalálni? -
zsotesz #3274 Hát én már fölszálltam, de még ott nem barangoltam, úgyhogy visszatöltök egy korábbi állást. -
#3273 Űjra kell jáccani... És jobban figyelni... Különben akkor érdemes még gyöngyöket gyűjteni, amikor még nem szálltál fel a holdra -
zsotesz #3272 Ha végigjátszom a játékot akkor utána van még arra lehetőség, hogy a hiányzó gyöngyöket összeszedjem? -
#3271 jó éjt! :) -
#3270 Én is megyek. Különbe csináltam egy újabb, kedvesebb logót :))))
na pápá -
Én is megyek, tegnap megfogadtam ma korábban fekszek le, és szeretném betartani.
Úgyhogy Jó Éjszakát mindenkinek!!!!!!!!!! -
#3268 jó éjt!
gondolkodunk rajta :) -
#3267 Hmm. Köszi mindanyiótoknak. Nah ide kell engednem édes anyámat. Majd holnap jövök ám!!!
És itt egy téma amin gondolkozzatok holnapig.
Ki milyen második részt képzel el. Szigorúan holnapi téma!!!! -
Csatlakozom -
#3265 éljen!! grat az 1000-hez :))) -
Különben Gratula az 1000-hez. Még legalább 10*annyit kivánok neked :))) -
#3263 Hepi ezredikhozzászólást CarajoEsp :)
Ja és a második sorért: -
3 a magyar igazság+1 a ráadás, és mi pont 4-en vagyunk :)))
de ki a +1 :))))