5583
-
#3381 Ezt hogy találtad ki? :D
nem kockáztatom, hogy a színezéssel elrontom az egészet :D -
És gondolom nem színesbe csinálod :)))) -
#3379 Akkor jó :)
Sztem holnap nekilátok a rajznak :) -
Még én is!!! -
#3377 Én itt vagyok :) -
Úgylátom nincs itt senki, úgyhogy én is megyek. Jó éjszakát mindenkinek!!!!! -
Ittvagytok egyáltalán??? :)))))) -
Wizy neked is elment és neked is zsea!!! -
Majd elküldöm neki én!!!!!!
Megy is!! -
Igen kitaláltad!! Ezért nem kell neked színesbe rajzolnod!! Megkíméllek ettől!! :))))))
Zsea, neked mi a véleményed? Megfelel a rajz? -
#3371 igen egy összefoglaló lemez, amin rajta vannak a fényképeid az összes állatról, (nézegetésre kiváló :)) ) -
zsotesz #3370 Tugja valaki, hogy a 7. tekercs film után milyen mdisk a jutalom? -
#3369 Ne már! Nem hiszem el!!!! Esetleg valaki más megpróbálná elküldeni zseának a képet? Mert én nem értem mért nem megy el neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3368 sziasztok!
Davidka: nem fogok újat mondani :) még mindig nem kaptam semmit... -
#3367 Ez mit akar ábrázoli? Azt, amikor a Belugával jade és a hillysiek visszajönnek a bolygóra? -
#3366 Hellósztok! Látom nagyban mennek a dolgok :)
Bocs, hogy eddig nem vótam, szereztem egy új játékot és elvoltam vele :)) -
#3365 na én gózok alunni
jóéjt -
#3364 [email protected] -
#3363 de, az nagyon jó lenne:-)) -
wizy neked még nincs is meg az irományom, ugye? Nem szeretnéd, hogy elküldjem? Úgy talán könnyebb lesz. -
:)))
Te is be akarsz szállni a rajzolásba? -
#3360 bocs, nem világos, izéé szürke:) -
Ameddig az utolsó rajz be nem érkezik. (max. két hónap :))) -
#3358 mennyi időnk van elkészíteni a rajzokat? -
Ez csak egy vázlat ezt nem kell értékelni, hogy milyen lett :)))) Néhány perc alatt lett ceruzával megrajzolva, oszt még paintel is áthúztam, úgyhogy bármi kérdés, óhaj, sóhaj, panasz lenne vele kapcsolatban csak írjatok bátran :)))) Ezennel a "versenyt" ünnepélyesen megnyitom!!!!! -
Na megvan az első feladat!! Azért tartott ilyen sokáig, mert először fel kellett tölteni a gépet, megrajzolni a vázlatot. De ez még mind nem elég, csinálok vagy 6 képet róla és olyan homályos lett semmit sem lehetett kivenni belőle. Úgyhogy az egészen át kellett mennem paintel, remélem azért minden világos lesz :)))
Íme:
-
#3355 ok!!
naná, hogy készek vagyunk!:-)) -
Most el kell mennem dolgom van, majd jövök a témával!! -
Itt vagyok!! Megrajzoltam kb mi kéne az első téműhoz csak lemerült a fényképező úgyhogy még várnotok kell :)))) Mostanában nem tudtam folytatni, mert vagy időm nem volt, vagy már olyan szellemi állapotban voltam, hogy egy épkézláb mondatot nem tudtam volna összeszedni :))))
Kész vagytok a rajzolásra? -
#3352 nah, elég leállt ez a topic... bocs, hogy ezt hangoztatom mindig, de hát ez nagy újdonság:-) most történt meg először, hogy nem oltunk az első oldalon (legalábbis amióta itt vagyok)!
na mind1, menyus: hogy haladsz? :-)) -
#3351 jó éjt!! -
#3350 Jó éjszakát mindenkinek!!!!! -
Sajnos nem tudtam itt lenni, de most már mindegy :(((
Viszont az elköszönést nem felejtem el: Jó éjszakát mindenkinek!!!! :))
ui.:Holnapra jön az első téma, készüljetek -
#3348 Leszünk mi még elsők. -
#3347 (még mindi nem jött semmi, pedig, most ne lassú a freemail...) -
#3346 na nem tudom hol olvastam az invertről :( még próbálkozom :)
(itt visszaolvasni lehetetlenség :) ) -
#3345 azért az első hely miatt nem kell offolni :)) -
#3344 Hát igen... -
#3343 ej-ej, már csak a hetedikek vagyunk! lám lám, mikor nem offolunk, nem is megy a topic annyira.....:-)))) -
#3342 Sajna nem tudom mi az az invert mouse :(