5583
-
állítólag nforce probléma, csak ezzel nem kerültem közelebb a megoldáshoz :)
a hivat. fórumon is csak annyit mondanak róla, hogy nem tudják mit lehet vele csinálni...
-
Mármint nem fagyott a hang. -
Nálam ilyen még nem volt. 88pearl/56állat van. Melyik állat tetszett legjobban? -
ti nem vagytok fáradtak? :) -
csak az a baj, ogy nálam ez már túl gyakori :( -
Hát pl a kikötőben(asszem ahol laksz-még az elején) is van egy----azt félrehúzod(ja és a képen Pee'j -vagy hogy írják-csizmája van nyilakkal ) ott egy számítógép, abba lehet beütni valamilyen kódot.. -
igen ahogy azt itt már valaki reekül megfogalmazta:
-eltűnik a hangeffektek egy része (átvezetők lenémulnak, beszéd esetleg zene eltűnik, a többi marad.)
-
Nálam is! A vége felé egyszer elment! meg a végén néha akadozott a hang és csak egy valamit lehetett hallani, mint a lépést vagy nyikorgást stb. -
igen nyolc van egy tekercsen -
azért én örlnék eki ha a hang problémámat még meg tudnám oldani, elég ideesítő, amikor a legjobb részeknél elmegy... -
az hány tekercs? egy tekercsen hány állat van? 8? -
én sem játszottam a demóval
(megérte szenvedni vele :)) ) -
56 -
Miféle panelok? Én a demóval nem játszottam, nem tudtam beüzemelni, ugyanúgy, mint a játékot kb. egy hétig (a "régi" szép idők...) -
Különben most hogy újrakezdtem és tudom hol van egy pár állat, fél óra után már 4 tekercsem volt tele :) Most megyek újra a gyárba, ja és hány állat van összesen? -
tartaléknak :)) -
Ok...mondjuk a demóban is voltak azok a panelok a képek mögött. Azok mire jók?(ja meg olvastam hogy a koca cszmáján vannak a kódok -
Aha :) Ilyen hamar? -
itt vagyok, csak épp egy új logot készítek :) -
Nehogy ilyen közel a célhoz adjuk fel, gyorsan vmi témát!!!! Vagy zsea is elment tanulni, vagy aludni? -
Igen, az a baj vele, ha egyszer végigviszed többször nem valószínű, viszont itt simán lehet többször is, gömbök meg állatok miatt. -
Az kár, pedig ugyanilyen stílus és nagyon jó. Ugrálós, logikai, a harcok kicsit jobban meg vannak csinálva a jobb effektek szempontjából. -
Én igen...kár hogy csak 8:36 volt az egész :( -
nekem nincs hozzá videókártyám :) -
Már csak 57 kell -
A Prince of Persiával játszottatok? -
Menyus489 nélkül már nem pörög a topic :( -
bizony én se szeretem az ilyet, pl, mikor tech. okból el se tudom indítani a játékot, keresem a megoldást, és lassan az egész sztorit tudom, pedi, csak az első egy-két szót olvasom el... -
Jaja :) -
Hát ilyen tőmondatokkal elég gyorsan -
Jaja, ez igaz, nekem se volt túl jó, mikor a Mafia végigjátszása előtt megtudtam mi lesz a vége, dehát ez a fórum veszélye. -
és milyen gyorsan :) -
Áhh azt elérjük simán. Kiváncsi vagyok ,hogy majd a 10ezer előtt is ilyen aktívak leszünk-e:D -
Semmi baj. Erre mondjuk rájöttem volna ha nagyon körülnézek ,de nem akarok véletlenül olyat olvasni ami megöli a játékélményt:D -
Megfogyatkoztunk, de azért még igyelszünk az 1000 felé :) -
Rendben, figyelek rá. -
Köszi, neked is a vizsgádhoz! Na mostmár tényleg megek! -
Minden olyan üzenet elött ami Spoiler az elé Plz: Spoilert írni.920-ra gondlok.:D -
sok sikert!
jó éjt -
Elmegyek, mert kéne aludnom is valamit, holnap ugyanis TZ lesz matekból, aminek nagyon tudok örülni :). Jó éjszakát mindenkinek!