Syberia II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
A Microids és Benoit Sokal varázslatos kalandjátéka március 24-én jelenik meg a boltokban.
Forras : Hardwired.hu
Addig en nem birom ki 😛
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az a baj, hogy qrva ritkan adnak ki jo adventure gamet. evente vagy 2 van ami le tud kotni. BS3 es elotte Syberia volt.. bar a post mortem, meg a black mirror is jo volt. meg a Runaway: A Road Adventure is jo volt.
Az idei év meg kétségtelenül a SYBERIA 2 ÉVE!!!!!! 😊))
Drakula: na azt nem ismerem😞
Sam & Max: na azt meg amikor 386as-om volt, akkor zuztam, de jaccottam mar vele, xp alatt is😊 pont multkor nyomtam vegig. meg a day of the tentacle-t is😊 Sam & Max-et probald ki, mennie kell! Ne add fel😊
Drakula: na ez jó játék, csak éppen a nagy kalanddömping alatt került hozzám, így nem volt rá idõm, de lehet még majd késõbb visszatérek hozzá.
Sam & Max: na ezt végignyomtam volna szívesen, csak éppen nem nagyon bírtam mûködésre bírni az xp-men. Biztos nem tetszett neki a túl jó gépem 😊))
El leszek látva.
mondjuk nekem is bejövõs volt egy is, kettõ is az lesz, de télleg nagyon lineáris,de qrva yoo 😛
mondjuk 12e HUf-ot tuti nem adnék _egy_ kalandért! 😊
football without ultras is nothing

Tényleg azért rossz a demo, mert most még jobban várom a fullt, és szinte már számolom a napokat

Gyönyörû szép ez a game, a kedvencem is, és hozzáteszem, hogy az I. részt már lejátszottam.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Deha újra akarsz rohasngászni pl a profeszorokhoz tudván mi a megoldás P
Emlékszem annak idején amikor nekiálltam életem elsõ kalandjának (Broken Sword 1), alig értettem a szöveget, folyton szótáraznom kellett, azóta jópár kalandjátékon megedzõdtem 😊)
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
tele lesz a fórum végigjátszást kérõkkel P
igaz elsõreészel nem nyomtam de nekem ezt tunt fel elsõre hogy ha megy az ember nincs a hoban labnyom utána, aztán meg itt áradoztok grafikárol, ehhh 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.