Syberia II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JustIce
en sem tudom mi van a fokutya'val...

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

zaki
én nem vettem észre semmi különlegeset benne... jó ez így, ahogy van 😊

tier
Nemtom, csak nekem tûnik úgy, hogy furcsa néha a fókakutya mozgása?

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

zaki
ott a csajszi középen az ajtó elõtt, a fókakutya meg ott az ablak alatt a sarokban 😊

Sadun Tryst
fura, ott a kurzor a házikó tetején, de hol van a csajszi és a fókakutyája? 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sephi
Te nem birod? En mar rola almodok! Aszem a Monkey folytatasai ota nem vartam igy egy jatekot!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hát én már nem bírom tovább...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Sephi
A reggeli órákban lángoló arany jegesmedvék hullottak az égbõl. Kate Walker tudatta, hogy a Syberia II. aranyba ment.
A Microids és Benoit Sokal varázslatos kalandjátéka március 24-én jelenik meg a boltokban.

Forras : Hardwired.hu

Addig en nem birom ki 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

moonster
Igaz! Ez a ademo csak arra volt jó, hogy még éhesebbek legyünk. Gondolom Sokal bácsi élvezi is rettentõen, hogy az egész világ Syb2 lázban ég.
LezLee
hasonlóképpen vagyok. Lassan már kezdek belehülyülni 😊))
Már vágom a centit 😊
JustIce
Ejj..most jaccottam a a demoval😞 tudtam hogy hulyeseg elkezdeni. tartott vagy 8-10 percet😞 most meg jobban szenvedek😞

LezLee
Nekem jobban tetszett a Black Mirror. Hihetetlen jól eltalált történet, beleillõ és ötletes feladványok, szinte élveztem végig a játékot, csöppet sem volt unalmas. Azért a BS 3-ban voltak uncsi részek, mint pl. a ládatologatásos hülyeség. Azt néhol túlzásba vitték szerintem. Úgyhogy nekem a Black Mirror azóta is etalon. Nagy kedvenc.
JustIce
Haat.. nekem jobban teccett a BS3😊

Azert a black mirror jobb volt a bs3nal nem?😊

JustIce
marc24.
az a baj, hogy qrva ritkan adnak ki jo adventure gamet. evente vagy 2 van ami le tud kotni. BS3 es elotte Syberia volt.. bar a post mortem, meg a black mirror is jo volt. meg a Runaway: A Road Adventure is jo volt.

zaki
olvass vissza

Sephi
En ma' alig varom... mikor kene kijojon a gama?

LezLee
Ok, köszi, ígérem megpróbálom 😊
A ScummVM -el probald meg
elinditani a Sam & Max-et ,mennie kell.

LezLee
Hát igen, a BS 3-ban én is kellemeset csalódtam, eleinte nagyon féltem, hogy elcseszik az irányítást, meg ezt az akció dolgot se nagyon komáltam. De nagyon tetszett, a tavalyi év egyik legjobb kalandja volt szerintem.
Az idei év meg kétségtelenül a SYBERIA 2 ÉVE!!!!!! 😊))
JustIce
Bs 2: hat igen😊 de a 3 az nagyon teccett..😊
Drakula: na azt nem ismerem😞
Sam & Max: na azt meg amikor 386as-om volt, akkor zuztam, de jaccottam mar vele, xp alatt is😊 pont multkor nyomtam vegig. meg a day of the tentacle-t is😊 Sam & Max-et probald ki, mennie kell! Ne add fel😊

LezLee
BS 2: nekem nagy csalódás volt az elsõ rész után. Sokkal unalmasabb és logikátlanok a feladványok, ezért nem nyomtam végig.
Drakula: na ez jó játék, csak éppen a nagy kalanddömping alatt került hozzám, így nem volt rá idõm, de lehet még majd késõbb visszatérek hozzá.
Sam & Max: na ezt végignyomtam volna szívesen, csak éppen nem nagyon bírtam mûködésre bírni az xp-men. Biztos nem tetszett neki a túl jó gépem 😊))
moonster
Én is várom. Bár most akarok nekifogni a Grim Fandango-nak, no meg lassan megkapom a TLJ-t is.
El leszek látva.
JustIce
melyik az a 3?😊

LezLee
Amúgy az a poén, hogy eddig 3 kalandot vettem meg eredetiben, és egyiket sem nyomtam végig 😊)))
LezLee
Én se..., megvárom míg lemegy az ára 4-5 rugóra 😊)))))
mondasz ám valamit!! 😊
mondjuk nekem is bejövõs volt egy is, kettõ is az lesz, de télleg nagyon lineáris,de qrva yoo 😛
mondjuk 12e HUf-ot tuti nem adnék _egy_ kalandért! 😊

football without ultras is nothing

JustIce
hat az tuti hogy marc.15-tol minden nap(naponta min 10szer) nezem nforce-t😊 ha ott meglatom, akkor meg az ftp-t😊

zaki
remélem nem kell napokat várni, míg fent lesz a neten, sõt legyen fent napokkal a megjelenés elõtt, az lenne a kúl

LezLee
Húha, az nagyon messze van, 15-ikének jobban örültem volna 😊)
Tényleg azért rossz a demo, mert most még jobban várom a fullt, és szinte már számolom a napokat
zaki
aranyon van a game, és 24-én jelenik meg. huhh, az még messze van 😞

JustIce
en elkezdtem a demot, de inkabb hagytam😊 ha vegigjaccom, tuti nem birom kivarni a folytatast, hanem inkabb megirnam en😄

bogyoka
Na, Én is bevégeztem a demot, nagyon rossz volt, hogy nincs tovább, most megint csak várok és várok.
Gyönyörû szép ez a game, a kedvencem is, és hozzáteszem, hogy az I. részt már lejátszottam.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Breki33
Nem lenne jobb ha pl a hajós mindig mást mondana?
És több vége lenne?
JustIce
Te tudod.. aki szereti a gamet az nem unja meg a sokadik vegigjaccasra sem. mint ahogy en sem unom meg😛

Breki33
A story-t a 4 oldalas leírásból is feleelevenítheti.
Deha újra akarsz rohasngászni pl a profeszorokhoz tudván mi a megoldás P
LezLee
De megéri újra végigjátszani, ha másért nem, hogy felelevenítsd a sztorit, meg mellesleg hatalmas hangulata is van.
Breki33
Újrajátszani unalmas, hisz elég lineárisan szekvenciális P
JustIce
Nem javult grafikaban?? dehogynem!! csak jobban korul kellene nezni😉 aaa meghalok mire kiadjak😞 na nembaj ujra jaccom az elsot😊

LezLee
Igen, a kaland a legjobb angolnyelv oktató 😊))
Emlékszem annak idején amikor nekiálltam életem elsõ kalandjának (Broken Sword 1), alig értettem a szöveget, folyton szótáraznom kellett, azóta jópár kalandjátékon megedzõdtem 😊)
LezLee
Igen, gondolom majd sokan nekiállnak rögtön minimális angoltudás nélkül, aztán meg kérdezgetnek mindenféle hülyeséget, meg a történetbõl sem fognak érteni semmit. Így nincs értelme, tehát azok jobban tennék ha megvárnák a magyart. Népszerû kaland volt az elsõ rész, tehát biztos a 2. részbõl is csinálnak magyarosítást.
Sephi
Ezt a mondatodat talan ujra kene fogalmazni. Attol meg nem ertelmesebb a jatek ha magyarul van. Ha nem ertesz angolul akkor ertelmeseb. En pl a sok kaland jatekbol tanultam meg az angolt es ma mar gond nelkul megyen szal engem nem zavar.

nagykispeter
Nah én is végigvittem,szerintem szebb lesz mint az elsõ bár lehet hogy azért tünik annak mert maga a táj szebb!Amúgy tényleg úgy sokkal értelmesebb a játék ha magyarosítva van,annélkül is végig lehet vinni egy kis logikával de magyarul legalább tõrténete is van!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Breki33
sztem úgy van értelme, ha minden kis finomságát érted
tele lesz a fórum végigjátszást kérõkkel P
LezLee
Ohh, kinek van itt türelme kivárni, míg elkészül hozzá a magyarosítás? Senkinek 😊)))
Breki33
sok ideje van míg a magyar kijön

persze itt mindenki olyan perfekt angol P
LezLee
Még van egy kis idõ a fullig, úgyhogy gyorsan essél neki az elsõ résznek, különben szart se fogsz érteni a történetbõl. Egy kalandnál meg a történet az egyik legfontosabb. Úgyhogy uccu neki!!! 😊)))
zaki
akkor kicsit jobban figyelj, mert látszanak a lábnyomok. és ha nem nyomtad az 1. résszel akkor felesleges elkezdened a 2-t

hóva lettek a hóbol a lábnyomok?
igaz elsõreészel nem nyomtam de nekem ezt tunt fel elsõre hogy ha megy az ember nincs a hoban labnyom utána, aztán meg itt áradoztok grafikárol, ehhh 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

gyraph
Hi Zak! En nem igazan vettem eszre valtozast...ugyanolyan gyonyoru mint az elso. En nem igazan latom reszletessebnek a karaktereket se, a kornyezet pedig az elozo reszben is "elt". De egyebkent tovabbra is egy velemenyen vagyunk : gyonyoru!

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.