2267
-
#186 Mi van beallitva alapban, mi jatsza le nalad a WMV-t? -
#185 még enm, azt hogyan kell? :) -
#184 dehogynem: format C -
#183 hát, nekem sehogysem indul. uninstall () -
#182 Ha NOVIDEO-val inditjatok akkor is rossz? -
#181 nembiztos ugyanis, ha egyszer beszennyezed codecpackal a geped, akkor azt mar nemnagyon lehet uninstallal eltavolitani maradektaanul -
#180 ez nekem jó hír:D akkor mégsem a k-lite okozta, még reménykedek... -
#179 fasza, leszedtem a k-lite-ot, és így sem megy... megpróbálom újrainstallálni, hátha -
#178 Nem neked irtam, hanem loser-nek!! -
#177 megpróbálom leszedni, hátha úgy megy... ha nem akkor uninstall -
#176 bazz nekem is k-lite pack van... előre félek:/ -
#175 most már lényegtelen, mert telepítettem.
és ilyen nincs: k-lite codec pack van fent, és így sem indul a játék... nagy lol bazze, mindenki azt mondta, hogy ez milyen jó, mert ezzel minden megy, hát a nagy f*szt. colin 3-mal is azért nem nyomtam, mert nem indult el, akkor az amcp volt fent. vmi tipp? -
#174 mennyit foglal a demo? mert nagyon kevés helyem van :( -
#173 l:) Remélem jó lesz! -
#172 én most szedem hardwiredrő -
#171 nem hiszem, hogy a codec pack miatt nem tudod kicsomagolni az exe-t... -
#170 A codec historia arra szól ha esetleg nem indulna el a játék. Nem a kicsomagolásra. -
#169 semmi gond, azért thx még1 a linket -
K.András #168 Nekem nem,én a szimeket szeretem.Toca2 meg viper racinget nem is lehet szimnek nevezni egy STCC2 melett :))) -
#167 én is flashget-et használok -
#166 na, leért az 576.hu-ról, az is zip-pes volt, de mostki tudtam csomagolni, mindjárt installálom :) -
loser #165 de nem értem.
a zippet nem tudom kicsomagolni a Codek pack miatt? nemááááá
mert asszem 60°% nál elszál az a codek pack miatt? -
#164 anno stcc2-t probaltam de egy viper racing vagy toca 2 sokkal jobban bejott..mint sim! -
K.András #163 Szerintem nem csak ennél de az összes autos játéknál lehet látni nem akarnak már szimulátorokat csinálni(sajna).Pl turaautoversenyben mai napig verhetetlen STCC2-ö (grafikában sem éri utlo egyik mai játék sem)pedig már jopár éves.Egyedül a szimulator ahol nem történt akkora fejlödés,gagyi fps-ek meg a többi játéknál meg klasszisokal jobb gamek jönnek mint elödeik autos játékoknál meg nagy kaki van. -
#162 Legalábbis én innen szedtem és jó -
#161 Na végre csak elindult. ACE codecpack le és már megy is. MX440-em van, nálam 1024-ben röccenésmentesen futott, természetesen azokkal a featuresekkel amiket tud a kártyám. Graf jó, hang szar, legfeljeebb hátsó nézetben elviselhető. Irányítás= ugyanaz a szánkó mint a 3-ban volt.
Nálam a szimuláció ott kezdődik, hogy az autó kerekei a talajhoz viszonyítva ténylegesen úgy forduljanak ahogy a valóságban, és azzal együtt forduljon a kasztni is. Ne pedig a kocsi középpontja körül forduljon az autó és vigye magával a kerekeket. Ennél bizony az utóbbi van. -
#160 Innen Hardwired -
#159 Én általába várok mindennél 1 napot addigra kiderül akár demo vagy akár full hogy van-e benne hiba,mert én is megszivtam egy párszor!De hamár itt tartunk honnan érdemes leszedni? -
#158 Látod megint felfújod a dolgot:D én egy szóval se mondtam,hogy menj a busba mert szar a linked hanem csak közöltem,hogy nekem is hibás lett a letöltés ugy ahogy Zakinak és még 1 pár emberkének. Mellesleg megköszöntem a linket. Ja és normális letöltő managert használok (FlashGet) -
#157 Én azért szedtem a Hardwired-ről mert ott nem zippelve volt hanem maga az .exe így nem fostam,hogy megint rossz lesz a .zip -
#156 En arrol a linkrol toltottem, amit beraktam, es jo lett. Es nem csak nekem. Az a hivatalos Codies szerver! Minden jatek site onnan toltotte!
Gondolom, mivel "millioan" szedtek onnan - mivel csak ott volt fent legeloszor meg, amikor a linket adtam - neha megszakadt, es szar lett. Normalis letoltes managert kell hasznalni.
De ha ennyire gaz, akkor maskor nem adok linket, hanem meg lehet varni, amig a jatek site-ok letoltik onnan, es felteszik magukhoz:)))
Csak gondoltam surgos. Sorry, maskor nincs link:)))) -
#155 én most az 576.hu-ról szedem, remélem nem b*szok rá -
#154 Én is jártam ahogy te:( De rögtön leszedtem a Hardwired-ről. -
Lacika 79 #153 Na szal mondanám az én véleményemet
Grafika szép, törések jók, hang ultra gagyi
fizika(?) jobb mint a háromban, de azt nem nehéz túlszárnyalni. Amúgy teccik, de etz 10 perc játék után mondtam. MEgyek most, kipróbálom Momo-val is, kíváncsi vagyok. -
#152 én még nem, mert leszedtem az 1ik helyről a demot, de hibás volt, így most újra le kell szednem (45%-nál vagyok most) -
#151 Zaki:te kipróbáltad a gamet? Ha igen akkor mi a véleményed? -
#150 grebber b*sszon meg a jó isten, minek raksz be ekkora képeket?
kicsinyítsd már le őket, mert legközelebb kitörlöm őket, ne mfogok velük szarozni -
#149 Körülbelül a linked után az 5-6 hozzászólást kellett volna elolvasnia. Mert amit a te linkedről szedtem az nekem is hibás volt,de ami a Hardwireden van fent az jó -
#148 Gondolom ez nem nekem szolt?!!?! -
#147 Én mindenfelé tudtam menni csak egyenesen nem