Pearl Harbor 1941 dec 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1941. december 6-dika pontosan, nem? Yo, h ráakattam a topikra, majd bevések ide kisebb infot, ha meglelem a forrást<#hehe>...csak most nem otthon vok

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mit fordítottak ott? Szilánkokra bombázták a flottájukat. Midway. Na az csata volt. Az öreg Nimitz szénné alázta a japcsikat.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

fm
vmit tisztázni kéne sztem:
most kijött konzolra a Moh:Rising Sun (ami a gamestar szerint talán pc-re is kijön) a Pearl Harbor-ban lezajlott csatát eleveníti föl. jövõ év tavasz-nyár körül pedig egy totál új játék jelenik majd meg (pc-re is) a Moh😛acific Assault, ami szintén errõl a csatáról fog szólni. akkor most hogy is van ez? ez nekem picit fura..

I.C.ram
amerikai propaganda már megint.... Szegény amcsik mindig ártatlanok voltak! Hányingerem van ettõl.
egy órával elõbb...
én úgy tudom, hogy egy órával látták a radaron a japcsik érkezését, de azt hitték saját egység...mondjuk ez elég zavarosnak tûnik...
O0D:
Jaja.Ami veluk tortenik az mindig nagy dolog es az egesz vilag tud rola
ha ott elfingja magat valaki az mar rogton benne van a hiradoban, de videken szarban is uszkalhat az ember.

Abbol is csinalhatnanak jatekot hogy milyen kibaszasokat csinaltak a japanokkal az A bomba ledobasa utan.. kiserlet embereken, amit az ellensegen vegeznek el es azok meg ki is ertekelik nekik.
2. Kb ugyan ez a terroristakkal is, miert nincs olyan jatek ahol @rendes@ terroristat kell alakitani????

Hajrá Dózsa György!

Aztán arról meg csendben essék szó, hogy van olyan feltevés miszerint tudtak róla, és hagyták, mert az amcsi közvélemény nem volt elég háborúpárti Pearl elõtt.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Bandew
Nem, én most arra gondolok, hogy az amcsik mekkora hûhót tudnak csinálni a saját kis veszteségeik körül.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Charly
A globalizáció legjobb orvossága egy két fejlõdõ államban Egy két államfõ szerint!!

Bandew
Az felháborító lenne!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punker
azért én díjaznék 1 game-t amiben a sárgákkal bombázhatom az amcsikat 😊))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

sumi
ja,DE,szombaton melózok és a szekrényemben van az ujság amiben errõl olvastam...asszem a novemberi fhm volt....

sumi
amire én gondoltam,az is errõl szól,de ha túléled a kikötõi mészárlást akkor a szigeten folyik tovább a küzdelem...( nem survivor!! )

Bandew
Mi olyan nagy dolog ebben a Pearl Harborban???
Nem értem, hogy lehet ebbõl játékot csinálni. (filmet úgy, hogy belevisznek egy "kis" love storyt)
Az egész annyiból állt, hogy a japánok lebombázták a kikötõt. Ennyi! Ennél csak "eseménydúsabb" dolgok történtek a háborúban. Az egész csak annyi, hogy Amerikának ez volt a második világháború. Akkor már persze egybõl hatalmas reklámot kell neki csinálni.
Gondolom az nincs a játékban, hogy le kell dobni az atombombát.

Nyers
És csak PS2-re!

My Life for Freedom!

zaki
ja, de ez MOHAA Rising Sun

sumi
Az a lényeg,hogy az rtl klub reklámozza a játékot,és ha jól emlékszem a reklám végén benyomták az ea logot....

sumi
zaki
jöhetne pár kép + info, ha már topicot nyitottál róla

Tuvok
mert van? ha igen, az érdekelne.

sumi
ez igaz.....de a játékra lennénk kiváncsiak......

Tuvok
Japán bombázás az amerikai katonai támaszpont ellen a Csendes-ûceánon. Emiatt lépett az USA a II. vh-ba...

sumi
Ki tud róla??