Életre kelt da Vinci repülõje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NF
ez hol repülõ?

One bike rule them all-Aprilia RS125

Bonewerkz
mellesleg, ha az onsulyahoz kepest eleg nagy a felulete, akkor mar lehet vele kiserletezni, alakitani a szarnyprofilt, allasszoget, sulypontot, ilyesmit

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.

Bonewerkz
szerintem a korabeli eszkozokkel is meg lehetett volna oldani, pl a Wright fiverek koraban sem volt se kevlar, se uvexalas muanyag, ugyanolyan vasznat, es fat hasznaltak, mint korabban

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.

Kiváncsi lennék az eredet tervrajzra. Szerintem nem sok köze van a két gépnek egymáshoz, inkább csak futtatják magukat a digók. 😊

tokos csavo volt leo... le a kalappal

Ki beszél itt kevlarról?

de
az aerodinamika jo volt, csak még nem volt kevlár

Stranger
"Leonardo szerkezete tisztán a sikláson alapul. Irányításához a gravitáció és a súlyközéppont eltolására van szükség. Ez teljes mértékben megegyezik azzal, amit a modern sárkányrepülõk pilótái csinálnak"

Csupaész! A sárkányrepülõket, meg a siklókat mióta hajtja motor? Gondolkozz mielõtt válaszolsz, mert így csak hülyét csinálsz magadból.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Darth Sith
kisebb átalakításokkal. de azért ez kirr. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Kissé félrevezetõnek tartom a címet, mert így nem _egészen_ az öreg gépét csinálták meg :o)

Y
jó fej volt az öreg.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.