20
-
#20 ok. semmiképpen nem akartam bunkó lenni...
de ha már itt járunk, leírom, miért írtam:
"Az AMD már sokkal fejlettebb
processzorokat gyárt, mint az
Intel."
ha cask te nem tudsz valamilyen egyetes bármely két processzor összehasonlítására alkalmas mértékegységet, melynek segítségével meg lehet állapítani, hogy mely processzorok fejlettebbek egyértelműen bármely más proceszokonál(mondjuk K7/i4004 nem lenne nehéz, de P4/athlon már húzósabb) akkor ezt nem lehet megállapítani, mert senki más sem tud ilyenről.
"Az AMD processzorok
már 64 bitesek és az újabb
processzorokban már tűzfal
is van beépítve a processzorba"
az nem tűzfal, hanem bizonyos fokú védelem verem-túlcsordulás ellen, ami esetleg annyit segítHET, hogy nem omlik össze a rendszer, csak az adott program működik hibásan.
"Az Intelnek még nincs is 64 bites processzora"
van: itanium I, II
"és a tűzfal sincs beleépítve."
mint ahogy a top-of-the-line routereken kívül semmibe sincs.
"Az AMD a jővő."
Ha ez ennyire biztos lenne, akkor szerintem az AMD részvényei már az egekben elnnének, az intelé meg... ez a meccs egy processzortól nem nesz lefutva.
-
#18 ugye nem gondolod komolyan hogy megsértődtél? -
#16 egyébként a cikk címére reagálva:
1: az athlon 64 elterjedését leginkább magának az atlon 64-nek a boltokban való megtalálhatósága segítené elő leginkább.
2: az olcsó alaplapok bárminek az elterjedését elősegítik. -
#14 mehehehehe!
Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak! -
#13 "Az AMD már sokkal fejlettebb
procsszorokat gyárt, mint az
Intel. Az AMD processzorok
már 64 bitesek és az újabb
processzorokban már tűzfal
is van beépítve a processzorba.
Az Intelnek még nincs is 64 bites processzora, és a tűzfal
sincs beleépítve.
Az AMD a jővő."
giga LOL :D -
#11 utnak rajta a 32bites kódok, csak a 64bites windows meg a 64bites explorer, meg ezek csak béta állapotúk(de lehet, hogy még csak alfa) ezért kell még a 32 bites is. -
Inquisitor #9 "Az olcsó alaplapok elősegítik az Athlon 64 térnyerését" - 130.000-es procival? Normális??? :)
Egyébként láttam pár 64 bites WindowsXP screenshotot, és ott volt a Startmenüben külön 64 és 32 bites Internet Explorer. Ezek szerint még is futnak rajta a 32 bites kódok? Vagy nem? -
Csatti #4 A szuk keresztmetszet most az oprendszer. Mivel viszonylag kevesen hajlandoak linuxot hasznalni, addig nem igazan fog elterjedni, amig ki nem jon a winxp64. Szerintem az emberek most a kivarasos taktikat valasztjak, kiveve persze a technikabuzikat, akiknek minden azonnal kell, es hajlandoak 3x-or annyit fizetni vmiert mint amit er.