Színházi elõadások, amit most láttál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...és most repetáznék, de már nem adják a nyáron.
Ritkán járok színházba, mindig attól félek, hogy nem tudom élvezni, azt hiszem, színháznál nálam mindig magasabban van a mérce, mint más szórakoztató 'mûfajoknál'.
Szerencsére pozitív élmény volt, az egyik percben még valami poénon könnyeztem, a következõben már a szereplõk sanyarú sorsán, a harmadikban meg vagy a zenészek és a kórus zseniális elõadásán, vagy a gyönyörû népdalszerû énekek velõs tartalmán.
Szóval jó volt, mindenkinek ajánlom. :)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Csörgess meg!
Mobil revü színészekre és telefonokra
kissé trágár de jókat lehet röhögni...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Szóval vasárnap megyek az Örkény Színházba, az "Azt meséld el, Pista!"-ra. Mácsai elõadásában fogjuk hallgatni ;)
Következõ hétvégén pedig a Bárkába látogatunk el, Shakespeare Szentivánéji álmát nézzük meg Alföldi Robi rendezésében. Kissé fanyalgok..
Aki szereti a vaskos feketehumort, annak tetszeni fog. Kicsit vontatott, ezért sokszor unalmas, de ellehet szórakozni rajta, nem is akar nagyon mást... Ja és a kaposvári színészek vendégszerepelnek itt
A medve nem játék.
(PS: A topic átkerülhetne a filmes fórumba ...)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
meglatszik az sg re jarok ertelmisgi szintjen pl, hogy beirokegy muveszfilmet, senki se valaszol, de a resident evil 2-t 6x atbeszelitek:D
lll l ll lllll l lll ll
Egyebkent en sem nagyon jarok szinhazba... :-)
Legutoljara a Grease-t lattam ugy 5-8 eve...
Regen imadtam a szinhazi elöadasok TV-beli közvetiteset, bar azok inkabb mese es ifjusagi darabok voltak.
Nem tudom, csinalnak-e meg ilyesmit a magyarok?
Nalunk sajna csak szar operakat adnak vagy kabaret...
Egyszer leadtak a Kek szakállu herceg vara-t magyarul egy angol szinhaz elöadasaban.
Na abbol nem ertettem egy szot sem :-)
Bar gondolom, ha magyarok enekeltek volna, akkor sem ertettem volna azt a nyivakolast.
-the invisible-

törpe és rohadék
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
-the invisible-
nagyon bejött!
-the invisible-
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az mondjuk nem vlágos, ha a kezdés elõtt bemondják, hogy kéretik kikapcsolni a mobilokat, akkor egyes tahó kretén emberek ezt miért nem teszik meg

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Postmodern állatok, még a klasszikusokat sem tudják normálisan elõadni...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
(szörnyûûvolt:))
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
shit happens