Színházi elõadások, amit most láttál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Lehet itthon valahol külföldi színházjegyet venni?(nem online)
sz4bolcs
Szülinapomra kaptam jegyet a Parasztoperára (pécsi kamaraszínház).
...és most repetáznék, de már nem adják a nyáron.
Ritkán járok színházba, mindig attól félek, hogy nem tudom élvezni, azt hiszem, színháznál nálam mindig magasabban van a mérce, mint más szórakoztató 'mûfajoknál'.
Szerencsére pozitív élmény volt, az egyik percben még valami poénon könnyeztem, a következõben már a szereplõk sanyarú sorsán, a harmadikban meg vagy a zenészek és a kórus zseniális elõadásán, vagy a gyönyörû népdalszerû énekek velõs tartalmán.
Szóval jó volt, mindenkinek ajánlom. :)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Punker

Csörgess meg!
Mobil revü színészekre és telefonokra

kissé trágár de jókat lehet röhögni...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

A tegnapi elõadás betegség miatt elmaradt :(

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sziasztok! Nem tudom jo topic-e de egyik ismerösömnek van elado szinházi belépöjegy-utalványa amit idöhiány miatt nem tud felhasználni és joval olcsobban szeretné eladni! (Összesen 40.000Ft értékben.) Érdeklödni: 30/463-76-95
Hazaértünk. Nekem kevésbé tetszett az elõadás, páromnak nagyon. Szünettel együtt két és fél óráig tartott. Aki már járt az Örkénybe, az biztosan ismeri a székeket, no az egy idõ után eléggé kényelmetlen tud lenni ;)

Remek topik, nem is gondoltam volna, hogy valaki színházra "vetemedik" a fórumozók közül..:)
Szóval vasárnap megyek az Örkény Színházba, az "Azt meséld el, Pista!"-ra. Mácsai elõadásában fogjuk hallgatni ;)
Következõ hétvégén pedig a Bárkába látogatunk el, Shakespeare Szentivánéji álmát nézzük meg Alföldi Robi rendezésében. Kissé fanyalgok..

magus
hát miért is lenne

htr93
ehem...

magus
hát ennek megint nem lesz túl nagy sikere

magus
A maratonfutók tiszteletkört futnak

Aki szereti a vaskos feketehumort, annak tetszeni fog. Kicsit vontatott, ezért sokszor unalmas, de ellehet szórakozni rajta, nem is akar nagyon mást... Ja és a kaposvári színészek vendégszerepelnek itt

uv

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

a.carkey
A te topicodat nem láttam. :( De szerintem a filmesben inkább elmenne, mint az általánosban ...

A medve nem játék.

uv
miért a filmesbe?

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

magus
sg kultura rulz?:)

meglatszik az sg re jarok ertelmisgi szintjen pl, hogy beirokegy muveszfilmet, senki se valaszol, de a resident evil 2-t 6x atbeszelitek:D

magus
szerencsere nem

oneal1
a csak egy szöget látta valaki!!
majdnem bezsartam a röhögéstõl!!:D

!Forza Ferrari!

KRi2
fú ,én a márió és varázslót láttam mácsai-val madáchban ,nagyonnagyon baró volt. pedig énse izgulok sziinházra ,de ez odatett. maradandó volt

lll l ll lllll l lll ll

ReTeK
Phaedra ?

Hunnenkoenig
Na, egy ilyen topicnak a kulturhalott SG-n valo megnyitasa nagyon nagy optimizmusra vall :-)

Egyebkent en sem nagyon jarok szinhazba... :-)

Legutoljara a Grease-t lattam ugy 5-8 eve...

Regen imadtam a szinhazi elöadasok TV-beli közvetiteset, bar azok inkabb mese es ifjusagi darabok voltak.
Nem tudom, csinalnak-e meg ilyesmit a magyarok?

Nalunk sajna csak szar operakat adnak vagy kabaret...

Egyszer leadtak a Kek szakállu herceg vara-t magyarul egy angol szinhaz elöadasaban.

Na abbol nem ertettem egy szot sem :-)
Bar gondolom, ha magyarok enekeltek volna, akkor sem ertettem volna azt a nyivakolast.

I.C.ram
Az rajzfilmen a legjobb :)
BontottCsirke
Nemtom, sose én kell fizessek :D

törpe és rohadék

öccáz két deci kóla? :DDD

-the invisible-

BontottCsirke
Debrecenben a Phaedra az évtized bukása, fizikai fájdalom végignézni, de a büfé egész jó

törpe és rohadék

artschi
Lesz Pesten az Erkelben a Faust. Ajánlom mindenkinek!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

hoppáré, csak nem kecskeméti vagy ;)

-the invisible-

Én ismerem, de sajna még nem láttam tõlük semmit.

shaba23
én a vörös postakocsira készülök menni legközelebb
Übü király. De csak félig igaz, mert nem néztem ,hanem én jácottam.

most jöttem haza színházból, molnár ferenc:vörös malmot néztem, kicsit modernebb feldolgozásban..
nagyon bejött!

-the invisible-

Pluskast
Kb 1 hónapja láttam a katonában a Motel címû vígjátéknak szánt förmedvényt. Kritikán aluli volt a darab. Az ellenségemnek sem kívánom.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

shaba23
Most néztük meg a Játszd újra Sam címû darabot Kern András fõszereplésével. Kicsit passzív vagyok színházasdiban, de ez akkor is egy nagyszerû élmény volt. 10/10
Az mondjuk nem vlágos, ha a kezdés elõtt bemondják, hogy kéretik kikapcsolni a mobilokat, akkor egyes tahó kretén emberek ezt miért nem teszik meg
PLaci
10 éve a micimackón? Azon énis voltam akkoriban... Tán országosan kötelezõ volt, mint anno a Honfoglalás c. filmre elmenni?

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Én a Liliomfiék Alföldön-t láttam legutoljára

Gladiator
Én vmi izén, ami a Mozart életérõl szólt. Az kurva jó volt. Csak az baj, hogy a második részrõl ellógtam, mert mindenki ellógott, egyedül meg nem volt kedvem maaradni. Az operett színházban volt, ezt érdemes megnézni.

zaki
kb én is :PPP

Eye-scream
Utóljára 10 éve voltam a micimackón :D

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

PLaci
Magyar szinház?
Postmodern állatok, még a klasszikusokat sem tudják normálisan elõadni...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

traXion
Nem járok ilyen helyekre :)

The Garrett
Utoljára 2 éve voltam az Evita-n :D

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]PAStheLoD
Magyarok Táncai c. elõadást láttam nov. 20án
(szörnyûûvolt:))

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Tikal
utoljára ábris elõadáson voltam

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Taranov
Én is elég régen voltam, az Állatfarmot láttam.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

cSuwwi
Nem is tudom már, mikor voltam utoljára színházban... :( Ideje lenne menni megint...

shit happens

magus
Legutoljára a Krétakörösök(nem tudom ismeri e vki oket, formabonto szinhazat hoztak letre) Sirály c. elõadását láttam. Elõtte Bertók Lajós szereplésével az Egy õrült naplója c. monodrámát. Mire érdemes elmenni mostanában