46
Színházi előadások amit most láttál
-
#46 Lehet itthon valahol külföldi színházjegyet venni?(nem online) -
#45 Szülinapomra kaptam jegyet a Parasztoperára (pécsi kamaraszínház).
...és most repetáznék, de már nem adják a nyáron.
Ritkán járok színházba, mindig attól félek, hogy nem tudom élvezni, azt hiszem, színháznál nálam mindig magasabban van a mérce, mint más szórakoztató 'műfajoknál'.
Szerencsére pozitív élmény volt, az egyik percben még valami poénon könnyeztem, a következőben már a szereplők sanyarú sorsán, a harmadikban meg vagy a zenészek és a kórus zseniális előadásán, vagy a gyönyörű népdalszerű énekek velős tartalmán.
Szóval jó volt, mindenkinek ajánlom. :) -
Csörgess meg!
Mobil revü színészekre és telefonokra
kissé trágár de jókat lehet röhögni... -
Aspyrin #43 A tegnapi előadás betegség miatt elmaradt :( -
n0rb #42 Sziasztok! Nem tudom jo topic-e de egyik ismerösömnek van elado szinházi belépöjegy-utalványa amit idöhiány miatt nem tud felhasználni és joval olcsobban szeretné eladni! (Összesen 40.000Ft értékben.) Érdeklödni: 30/463-76-95 -
Aspyrin #41 Hazaértünk. Nekem kevésbé tetszett az előadás, páromnak nagyon. Szünettel együtt két és fél óráig tartott. Aki már járt az Örkénybe, az biztosan ismeri a székeket, no az egy idő után eléggé kényelmetlen tud lenni ;) -
Aspyrin #40 Remek topik, nem is gondoltam volna, hogy valaki színházra "vetemedik" a fórumozók közül..:)
Szóval vasárnap megyek az Örkény Színházba, az "Azt meséld el, Pista!"-ra. Mácsai előadásában fogjuk hallgatni ;)
Következő hétvégén pedig a Bárkába látogatunk el, Shakespeare Szentivánéji álmát nézzük meg Alföldi Robi rendezésében. Kissé fanyalgok.. -
#39 hát miért is lenne -
#38 ehem... -
#37 hát ennek megint nem lesz túl nagy sikere -
#36 A maratonfutók tiszteletkört futnak
Aki szereti a vaskos feketehumort, annak tetszeni fog. Kicsit vontatott, ezért sokszor unalmas, de ellehet szórakozni rajta, nem is akar nagyon mást... Ja és a kaposvári színészek vendégszerepelnek itt -
#35 itten-e -
#34 A te topicodat nem láttam. :( De szerintem a filmesben inkább elmenne, mint az általánosban ... -
#33 miért a filmesbe? -
#32 50 éves korában, súlyos betegségben meghalt Lesznek Tibor színművész, a Madách Színház tagja. Lesznek Tibor játszott egyebek között a Mario és a varázsló, a Ludas Matyi, Az operaház fantomja és A testőr című darabokban. A színművészt a Madách Színház saját halottjának tekinti. (Magyar Rádió)
(PS: A topic átkerülhetne a filmes fórumba ...) -
#31 sg kultura rulz?:)
meglatszik az sg re jarok ertelmisgi szintjen pl, hogy beirokegy muveszfilmet, senki se valaszol, de a resident evil 2-t 6x atbeszelitek:D -
#30 szerencsere nem -
#29 a csak egy szöget látta valaki!!
majdnem bezsartam a röhögéstől!!:D -
#28 fú ,én a márió és varázslót láttam mácsai-val madáchban ,nagyonnagyon baró volt. pedig énse izgulok sziinházra ,de ez odatett. maradandó volt -
#27 Phaedra ? -
#26 Na, egy ilyen topicnak a kulturhalott SG-n valo megnyitasa nagyon nagy optimizmusra vall :-)
Egyebkent en sem nagyon jarok szinhazba... :-)
Legutoljara a Grease-t lattam ugy 5-8 eve...
Regen imadtam a szinhazi elöadasok TV-beli közvetiteset, bar azok inkabb mese es ifjusagi darabok voltak.
Nem tudom, csinalnak-e meg ilyesmit a magyarok?
Nalunk sajna csak szar operakat adnak vagy kabaret...
Egyszer leadtak a Kek szakállu herceg vara-t magyarul egy angol szinhaz elöadasaban.
Na abbol nem ertettem egy szot sem :-)
Bar gondolom, ha magyarok enekeltek volna, akkor sem ertettem volna azt a nyivakolast. -
#25 Az rajzfilmen a legjobb :) -
#24 Nemtom, sose én kell fizessek :D -
szando #23 öccáz két deci kóla? :DDD -
#22 Debrecenben a Phaedra az évtized bukása, fizikai fájdalom végignézni, de a büfé egész jó -
#21 Lesz Pesten az Erkelben a Faust. Ajánlom mindenkinek! -
szando #20 hoppáré, csak nem kecskeméti vagy ;) -
davos80 #19 Én ismerem, de sajna még nem láttam tőlük semmit. -
#18 én a vörös postakocsira készülök menni legközelebb -
davos80 #17 Übü király. De csak félig igaz, mert nem néztem ,hanem én jácottam. -
szando #16 most jöttem haza színházból, molnár ferenc:vörös malmot néztem, kicsit modernebb feldolgozásban..
nagyon bejött! -
#15 Kb 1 hónapja láttam a katonában a Motel című vígjátéknak szánt förmedvényt. Kritikán aluli volt a darab. Az ellenségemnek sem kívánom. -
#14 Most néztük meg a Játszd újra Sam című darabot Kern András főszereplésével. Kicsit passzív vagyok színházasdiban, de ez akkor is egy nagyszerű élmény volt. 10/10
Az mondjuk nem vlágos, ha a kezdés előtt bemondják, hogy kéretik kikapcsolni a mobilokat, akkor egyes tahó kretén emberek ezt miért nem teszik meg -
#13 10 éve a micimackón? Azon énis voltam akkoriban... Tán országosan kötelező volt, mint anno a Honfoglalás c. filmre elmenni? -
Augustus Gigo #12 Én a Liliomfiék Alföldön-t láttam legutoljára -
#11 Én vmi izén, ami a Mozart életéről szólt. Az kurva jó volt. Csak az baj, hogy a második részről ellógtam, mert mindenki ellógott, egyedül meg nem volt kedvem maaradni. Az operett színházban volt, ezt érdemes megnézni. -
#10 kb én is :PPP -
#9 Utóljára 10 éve voltam a micimackón :D -
#8 Magyar szinház?
Postmodern állatok, még a klasszikusokat sem tudják normálisan előadni... -
#7 Nem járok ilyen helyekre :)