175
RTL Skijump 2004
-
donpedro #47 Az emule-on találtam egy Biathlon 2004-et, de elég kevés a forrás, viszont az RTL Skijumphoz van bőven. -
donpedro #46 Az tuti, hogy az Ubisoft adott ki egy Biathlon 2004 című játékot, amihez Frank Luck adta a nevét. Még keresgélek, hátha találok valamit. -
joe69 #44 a biathlonos gamet ugyanazok a fejlesztők csinálták, mint a skispringent, ugyanúgy megjelent, és ugyanúgy lehetetlen netről megszerezni...
de ha valaki látja valahol akkor szóljon plzzz -
donpedro #43 Ez engem is érdekelne, de én tőled hallok róla először. -
joe69 #41 ez nem a L'art fejlesztésű ski jumping topic, ez az RTL Skijump 2004 topic, ami sokkal sirályabb az előbbinél, de egyik fasz se rakja fel a netre, aki megvette -
blazini #40 Hi!
Meghalt a fórum? Pedig el lehet szórakozni a gémmel!
Kérdésem, hogy az elején tudott már valaki 90 körülit ugrani? Nekem csak 85 a max,de így nem jutok el semeddig!
Pár ötlet! Ki hol tart? -
joe69 #39 ami kijött dec 6-án az nforce-on, az a L'art.
Én lehúztam mert azt hittem, hogy az RTL, de nagyot kellett csalódnom...
nézd meg #21,#28 -
#38 L'art Skijump - fogalmam sincs m ez, nem tom honnan vetted ezt a gamet elő, a hdc-n az RTL Skijump 2004 van fent, nézd meg, ha nem hiszed -
joe69 #37 L'art Skijump és az RTL Skijump két másik játék,
az melyik? -
#36 igen -
joe69 #35 hdc.atw.hu? -
joe69 #34 az mi? -
#33 hdc-n fent van -
joe69 #32 http://www.gamecaptain.de/flaps.php3?flap=2&file=tests/skispringen2004.htm
ez a gám -
joe69 #31 DC-n sincs fenn a játék??
Idegesítő, hogy minden szarhoz hozzá lehet jutni, csak ahhoz nem, amit akarok -
joe69 #30 ez nem a L'art game, annak nyissatok egy másik topicot!! -
blazini #29 Üdv!
Király a game de hogy a francba lehet normálisat ugrani?
TIPP,TRÜKK..... -
joe69 #28 ahogy láthatjátok is a lenti képeken, ezt a gámot(topiccím) a VCC Entertainment készítette... -
joe69 #27 az RTL Skispringent???
vagy azt a L'art hulladékot?? -
#26 jaja, zhx, mindjárt le is szedem -
#25 A HDC-ről már le lehet szedni -
joe69 #24 hááát ami most kijött, az sajna nem ez a gamma... -
joe69 #23 ki fognak jönni a korrekt databe-k, így volt ez a korábbi részekkel is, bár asszem a tavalyi részben a német csapat le volt licenszelve(Hannawald, Schmitt) -
donpedro #22 Úgy tűnik, hogy nem kimondottan licence-elt termék, ami elég meglepő. Remélem legalább editálható lesz, szívesebben nyomnám Ahonen és társai ellen. -
#21 na, kijött amire vártatok:
2003-12-06 Ski Jumping 2004 (c) L'art 41x15 MB IMMERSION -
#20 hát ez furcsa! még xdcc-n sincs fönt! az ott pedig egy valóságos wareztenger... -
joe69 #19 már fenn van a fixed exe a gamecopyworldon, így a legpontosabb. -
#18 megjelent, de még egy team se vette a fáradtságot, h föltörjék és fölpakolják a netre! Így pontosabb a megfogalmazás sztem... -
joe69 #17 akkor csekkold a www.skispringen2004.de honlapot! -
#16 az nforceon ha nincs kint akkor 100% hogy nem jelent meg -
joe69 #15 nem tudni, mert nforce, isonews ki sem hozta, de 100%, hogy már megjelent...
felrakhatnák már warezoldalakra, ezt még ha akarnám sem tudnám megvenni, mivel itthon nem lehet kapni -
#14 hmmmm, nem lehet rossz... 1cds a game? -
joe69 #13 Mo-on underground sport a síugrás, de tőlünk nyugatabbra nagyon sok fanja van:friccek,osztrákok,finnek stbstb -
#12 korrekt! -
-
-
#9 benyomok én neked egy akkorát, hogy hűű... ;))))))) -
joe69 #8
nagyon táp ez a gám, én már az RTL skijump 2002-vel is nyomtam -
#7 benyomtok néhány képet a game-tól? thx -
#6 témaválasztás nem éppen kommersz, kiváncsi lennék rá. fizetős szervereken mintha láttam volna, de meg nem esküszöm