17220
-
nenad #608 felveszem videora, toltsd le ezt a kodeket es installd fel
http://www.getafile.com/cgi-bin/merlot/get/techsmith/TSCC.exe -
nenad #607 ugyanakkora :) -
#606 mérete mekkora? -
#605 namost úgy hogy énis értsem P
a kepbol csinalsz egy grayscale maszkot... -
nenad #604 nem, nagyon sokmindenre jo, a layer manger hangyanyit visszabb van funkcionalitas szempontjabol, de nem hasznalhatosagbol.
Baromi sokmindent tud. -
#603 Köszi ez a varázspálcás dolog még új nekem
de majd utánnanézek.
-
nenad #602 kicsit csunyacska a szelinel, es sztem ilyen modon nem is lehet megoldani hogy ne legyen Kisfelbontasu kepeknel ez elegg gany melo, a maszkolassal ( a kepbol csinalsz egy grayscale maszkot, majd egykis gamma es kontraszt allitas utan selectionbe konvertalod) es utana akar egy ures lapon felfested a voroset,es csao (hatter feher es igy azt nem is kell festeni ezzel is megsporolsz nemi munkat/minoseget)
-
#601 bocsi nem tudtam, hogy sok
szedjem szét? -
#600 Ulead?
Az nem inkább fotókra jó? -
#599 ha jpg-be rakom rosszabodik a minőség -
#598 jó ötlet
a másik könyvet nem ismeritek? -
#597 Magyarul kérnék egy képet.(A hangsúly az egy-en van.) Az már lehet bmp-be, mert így már kb. csak 2,5Mb lesz. Már ha kb. egyforma méretű a 3 kép. -
#596 Tessék...
Ez kb. egy félperces munka.
Fogod az eredetit varázspálcával + SHIFT Kijelölöd a feliratot. Ha ez megvan, pipettával felveszed a pirosat, a fehéret is felveheted, így gyorsabb, ha nem az van eredetileg bennt. NA most elvileg ki van jelölve a szöveg. Fogsz egy kb. 65 px-es ecsetet és fehérre lefested a voda feliratot. Ezután csak egy kis piros szegélyt fogsz látni.(A toleranciával-->varázspálca lehet kísérletezni, én nem foglalkoztam vele, 100-ast használtam.) Majd select-->inverse és a hátteret is kifested. Kész! -
nenad #595 en is, de ha ehhez a phtoshohoz jott a konyv is :) Mondjuk csak atneztem, es a poen most jon. Photoshopot igen elvetve hasznalok, PhotoImpact sztem okosabban van megoldva. Azt hasznalom nagyreszt. -
#594 Fontos volt bmp-be? 64 kilós nettel a 7,9 Mb nem olyan kellemes méret! -
#593 Én mindent magam tanultam, ill. mégsem, mert sokat olvastam a Digitális Fotó Magazint. De egy on-line free photoshoptanfolyam engem is érdekelne. De sztem ilyen nincs! (Mármint olyan , ami jól használható, hasznos stb.) -
nenad #592 nekem van egy photoshop 7 konyvem, eredeti.
Azon gondolkodom be kene scannelni vagy mi.
-
#591 már megvan köszi
illetve ha ezt átméretezném nagyon torzulna -
nenad #590 ja atmeretezve gondoltam.
valamikor a google a legyorsabb kepszerkeszrto :) -
#589 vágd ki ebből, és méretezd át, azt már tanultuk
-
#588 Ez speciel nem jó nekem akkora méretben illetve 256*32-ben kell P -
#587 Jajj maga egy nagyon kötekedő alak P
Természetesen a Google-ban kerestem és találtam is a hivatalos oldalon, de a technika érdekel.
De köszi a linket, de hogy állítottad így be a google-t? -
#586 Ezt a varászpálcát még nem használtam csak a a téglalapost elipszist és a lasszót.
De majd megnézem, köszi. -
ShadowMan #585 Heló!
Kezdő vagyok, lenne pár kérdésem. Van-e lényeges különbség a 7-es és a 8-as verzió között? Melyik az elterjedtebb jelenleg?
Tudtok-e ajánlani Photoshop tanfolyamokat, különösen az államilag támogatottak érdekelnének. Photoshop ismerettel milyen munkahelyet lehet szerezni ill. van-e erre a fajta szaktudásra igény a magyar munkaerőpiacon? Előre is köszi a válaszokat! -
nenad #584 http://www.logista.es/Multimedia/27/vodafone.gif -
nenad #583 egyebkent meg ha hasznalnad a googlet talalnal ilyet vagy szazat ahol a betu feher.
http://images.google.com/images?q=vodafone%20logo&hl=en&lr=&sa=N&tab=wi -
nenad #582 akkor csinlasz belole egy selection maskot es felulfested... -
#581 Nekem van egy vad ötletem, ami lehet, hogy nem jön be. Szóval azzal a varázspálca eszközzel nyomott shifttel, vagy ctrl-lal (nem tom pontosan) szépen végigkattintgatsz a betűkön, aztán új layert nyitsz, kijelölöd a layert úgy, hogy a betűk kijelölve maradjanak, aztán adsz neki egy fehér color overlayt. csinálsz egy piros hátteret, és a fehérre színezett betűket átmásolod. Talán működhet. -
#580 Azt ismerem
azzal próbáltam
Csakhogy nem egyszínű csak annak tűnik
a szélei másszínűek -
#579 Már egyszer megválaszoltuk ezt a kérdést olvass vissza, vagy keress rá a keresővel! Segítségképp GIF-ek, átlátszóság. Az alpha channel teljesen másra van. -
nenad #578 te aztan nem erolteted meg magad.. :)
nezz szet az image/adjustments-ben. pl color replacement stb -
#577 Ja és ezt a logo-t hogy tudom megfordítani?
Tehát hogy fehér betükkel legyen -
#576 Rakok
http://s35.yousendit.com/d.aspx?id=3JMKXMBURQ3ZF3C106U8DSXQ4Q
Kiváncsi leszek ki mit tud kihozni a két szélsőből a középső nem érdekes -
#575 Rakj be példát! -
#574 Pfúú jól összeszedted. Így fejből nem akarok módszerekkel dobálózni, majd utánnnanézek. Elmékszek valami régi fényképek retusálása cikkre, bár 100-as, hogy nem ez volt a címe. Lásd:Digitális Fotó Magazin -
#573 Az elv alapjában jó, bár én még így egyszer sem csináltam, a gond csak az, hogy mire körbekeríted azt a bizonyos kérdőjelet, megunod az életed! Tehát Varázspálca + 100-as tolerance. Lásd #543 de ha megadod a kép adatait, ill., hogy hogy nézzen ki megcsinálhatom. -
#572 Pl.
1. a magnetic lasso tool-lal (vagy a sima lasso tool-lal) szépen körbevágod azt a valamit, ami mögül el akarod tüntetni a hátteret,
2. ha körbevágtad, akkor ctrl+shift+i (select inverse)
3. nyomsz egy del gombot, akkor törli a hátteret (illetve olyan színű lesz a háttered, amilyen színre a háttérszín be van állítva),a valamid pedig megmarad.
Én így szoktam, ha rosszul írtam, javítsatok ki pls :) -
yahamar1 #571 helloka!
ize nem vagyok vmi főguru ebben a photoshopban meg nem sikerült rájönnöm erre a hátteret eltüntetősre.:D
(hi all!
Kéne help nekem. Hogy tom adobe photoshoppal (vagy ha mondtok vmi jobb progit) egy képet; mondjuk egy kérdőjelet alpha channelbe rakni? szal hogy van a kép és fehér háttere van a képnek rajta meg a piros kérdőjel és én azt akarom hogy a háttér alpha channel legyen (nem látszik) és akkor csak a piros kérdőjel marad. remélem értitek mit akarok kérdezni. msnen vannak ilyen cuccok hogy te latod a hatteret ami fehér, de mivel alpha channelben van igy az msn azt eltünteni és csak a smile vagy a kerdojel latszik. ha vki tudja hogy kell az irjon pls !
kösz bye) -> szal ha vki le tudna irni reszletesen hogy hogy kell eltüntetni a hátteret, azt megköszönném!
thx bye -
#570 A 2. Láttam ittis reklámozni egy ADobe könyvet azt érdemes szerintetek megvenni:
Egy Dummies Photoshop 4-es könyvem van.
Nem tudom lehet-e ilyet beszerezni akcióban esetleg elektronikusan. -
#569 Na két kérdés
1. Vannak régi könyvből fekete fehér fényképeim, olyan régi újságszintű karcos, noise halvány, hogy lehet kijavítani?
TUdom ez szerteágazó meg képfüggő csak tippeket várnék esetleg rakhatok be egy pédát.
Atomatikus szintet kontrasztot, beállítottam kipróbáltam, hogy szint elvéve fekete fehérré alakítom. Sokat javult is csak várom a csodát.
Igazából a szűrökkel vagyok bajban, de gondolom ez nagyon gép illetve próbálkozásfüggő.