17220
-
#688 Photo inpact pro a program neve. Másra nem is használom, csak erre!:) -
#687 Ez plug-in? Nem, külön progi. MI? -
#686 Szia
El tudnád újra küldeni a mintát?
Most nézem, hogy nincsenek egyvonalban a csíkok és szeretném kijavítani.
Nincs rá valami módszer hogy a csíkokat pontosan helyezzem el, nehogy egyiknél egy -er vagy pixellel feljebb legyen. -
Ehez hasonló baromságokra gondolsz?:)
Ugyan a PS szinte mindent tud és nálam is N°1 de azért effect-re van nála hatékonyabb is... -
#684 Még jó kis tutoriálgyűjtemény:
www.good-tutorials.com
Használjátok egészséggel. -
#683 köszi szépen :) -
#682 pl.
http://www.tutorial.hu/content/category/2/12/25/ -
#681 Hi!
Tudom, hülye kérdés, de hogy lehet a szöveget effektezni?
Én max. csak színezni tudom... :P -
#680 Az attól függ, hogy mit akarsz. A PS-ben van a filterek közt egy texture menü, de ha jól emlékszem ebben nem lesz olyasmi, amit te keresel. Neked valszeg valamilyen plug-in kell! :DDD -
#679 Igaz, nem láttam a képet, de ha jó stuff akkor fotopapírra! Szeretem, bár kicsit drága! -
icecave #678 Sziasztok!!
Az érdekelne, hogyan lehet photoshopban ismétlődésmentes texturát előállitani?? -
#677 okés
jótanács ha színesewt nyomtattok ne műszaki rajzlapra
bocs ha off -
#676 hát én semmilynre, sajnos ebben sem tudok segíteni :) ezeket a templateket meg te sokkal jobban ismered, mint én... -
#675 De most meg a színes lézernyomtató szivat múszaki rajzlapra írtó rondán nyomtat.
Volt itt egy régebbi simább arra meg nagyon szépen.
Tis ilyesmiket milyen lapra nyomtattok? -
#674 jó de valami templatera gondoltam
közben megcsináltam Paint Sho Proval abban van ilyen, hogy Printer Layout és templateba rakosgathatom, illetve én is készíthetek ha akarok. -
#673 igen, a papírméretet A4-re állítod, és simán bemásolgatod, mértezegeted a képeket -
#672 Egy gyorsk kérdés
Ha az itt látható képeslapokból szeretnék négyet kinyomtatni egy lapra meg lehet egyszerűen oldani a progiban??
klikk -
#671 szívesen, sajnos jobb megoldást nem tudok. -
#670 köszi a segítséget
bár nem olyan lett, de jó lett P -
#669 őszintén szólva én azért gondoltam inkább erre a layeres megoldásra, mert ha jobban megnézed az eredet képeket ott sem lehet látni semmi nyomot arra, hogy lenne felette csíkozott layer. az általam használt beállításoknak meg semmi jelentősége, neked kell megtalálni a számodra megfelelőt! -
#668 pedig csak 140-re vettem az értéket
a vonalak ugyanott vannak -
#667 jaja, arányosabbnak tűnik a felosztás -
#666 De talán így jobb
-
#665 [teccik neki] -
#664 #619 #626 -
#663 szerintem jó (minden szentnek...) -
#662 Ilyen lett
-
#661 Oké megvan köszi
csak a csíkoknak jó lenne egyenlő távolságra lenniük illetve minden táblán ugyanott lenniük
A kivágást nem lehet valahogy egyszerűsíteni hogy ne egyesével kelljen?
Van tipp rá? -
#660 hova? -
#659 Majd még teszek fel! -
#658 photoshop.lap.hu itt keresgess esetleg, vagy google (magyar nyelvi beállítás bekapcs.) -
#657 hy all
tudtok jó tutorialos oldalt?
a tutorial.hu-n kívül ja és magyarul -
#656 elküldtem mailen, a profilodban lévő címre. -
#655 és nem csinálnál nekem egyet? -
#654 azt úgy tudod könnyen megoldani, ha PS-ben elmented a képet photoshop formátumban, ott tudsz olyat csinálni, hogy jobb click a layerre és copy layer style. aztán katt jobb egérrel az új kép felső layerére és paste layer style. ezzel kész is vagy. sajnos jobb ötletem nincs. -
#653 de nekem olyan kéne amit bármilyen képre rárakhatok layerként
ezt nem lehet vhogy megoldani? -
#652 hmmm sajna temlatet nem mentettem el...de így csináltam:
1. duplikáltam a vodafon képet
2. a felső layerből kivágtam a csíkokat a négyszögletes marquee tool-lal
3. a felső layerre adtam Bevel and Emboss effektet (Outer Bevel típus)
4. Ezen belül tetszés szerint játsz a beállításokkal
Ha nem megy, megcsinálom precízebben is. -
#651 Amúgy tetszik. -
#650 please template-t
-
#649 Ne a csíkok számát és elhelyezkedését nézd, csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy én hogy gondoltam, max nem jó :)