17220
-
#1208 Gondoltam nem szívesen vágok, meg állítok áttetszőséget, mert az már nem olyan verigúd. Reméltem a 7 is tartogat valamilyen apró rejtett opciót. -
neuro #1207 nem tudod egymásra msáolni a kettőt és "fizikailag" kicserélni a hibás részt? -
#1206 Az én esetemben a következőt takarja, emberibb nyelven: Van két fotóm. Egyiken az égbolt megfelelő, de a talaj sötét. És készült egy ugyanolyan kép, csak ott az ég kieégett lett, a talaj világosabb. Ezt a kettőt szeretném összevágni, de nem tudom, hogy a 7CE tudja-e!? Ha jól tudom, a CS és CS2 már tartogat ezekre megoldást. Esetleg a Match Color!? -
neuro #1205 High Dynamic Range - 32 bites grafika, amit főleg textúrázáshoz, bevilágításhoz használnak. -
#1204 Egyszerűen nem tudom mit takar a "HDR" rövidítés...:) -
californiastud #1203 már én is meglepődtem, h nem válaszol senki, de nekem fooggalmam sincs arról, amit kérdeztél.
tényleg, emberek: mivan?:) -
#1202 Nehéz volt a kérdés, vagy nehéz a válasz? :-) -
#1201 Azon töprengtem, vajon HDR technikát hogy lehetne legpraktikusabban alkalmazni 7CE alatt!? :-) -
Cicero #1200 Szerintem pont ideális [NAGY BANNEREK HÍVE] :]]] -
#1199 Hát...
Szerintem egy kicsit nagy!:(
Na mind 1 havonta cserélem!:P -
Cicero #1198 Jó a banner! -
#1197 Naja, most esett le, hogy nagyjából ugyanazt írtad le, csak magyarul :D -
#1196 Az erdmény ugyan az!:D
Mellesleg a Gradients (g) a magyar PS-ben a szinátment...
(remélem) -
#1195 Esetleg gradientes maszkkal is csinálhatja alpha channelen, mert ahogy látom, ez lefelé halványul. -
#1194 Ezt hülyén írtam le,de te érted mit akartam mondani!:D -
#1193 az áttetszőség azért nem a legjobb, mert a teljes tükörképre vonatkozik. Itt viszont az alap alsó-tükör felső éles. -
#1192 1, alap kép rétegmásolása... "v" mozgatás Amerre tükrözni akarod.
2, vektormaszk hozzáadása-raszterizálása
3, szinátmenet "g" esetleg1/3 kép gauss éltelenítése. Ezek már izlés szerint... -
californiastud #1191 áhhh...gut!
azt hittem van esetleg valami egy parancsos verziója ennek. így világos.
kösszi -
#1190 Tükrözöd, illeszted, áttetszőség! -
Cicero #1189 htx! -
californiastud #1188 olyan középhaladó szinten...
írd le egyszerűen, ha nem értem meg, majd úgyis szólok!:)
kössszi
-
#1187 A merge paranccsal lehet! Up és Down: értelemszerűen! -
Cicero #1186 Engem az érdekelne hogy kettő layer hogy lehetne összevonni? Tehát mondjuk van egy kör és egy téglalapom, azt összeakarom tenni és közös Stroke-ot akarok nekik -
#1185 Mennyire értesz a PS-hez?
Mert ez 3 lépés... HA nem szájbarágósan kell leírni. -
californiastud #1184 hey,
hogyan lehet ilyen szexi kis tükröződést előidézni egy képhez??
-
#1183 ok, de ebből a szegényes, választékból melyiket?:)
nem minőségre, hanem mennyiségre gondoltam -
#1182 De ennek a topicnak még mindig nincs bannere! Valaki szóljon már egy modnak, hogy dobja fel az egyiket. -
#1181 köszi! -
#1180 Azt is lehetett volna...
Majd meglátom!:) -
TS Zolly #1179 Megtörtént. -
#1178 Vagy csak kivágsz egy amúgy is tartalommal teli részt. Alulról fölülről is sok a felesleges sallang. Persze valami hátteret illik hagyni. -
#1177 Akkor miért nem kicsinyíted le annyira hogy elférjen, majd a széleken egy átmenettel bele mondjuk a fekete háttérbe. ;) -
#1176 Jah! a Terra Maffia szó direkt van elválasztva (ólvasta a fórumot) mivel oda függőlegesen bekerülne az alapítás ideje. Vagy valami hasonló... PL: science,company, stb...
Ui: valaki feldobhatná nekem az oldalra kíváncsiságg képp, mert nem volt időm regisztrálni...
tHx -
#1175 800x550 volt az eredeti méret,de az logonak kicsit nagy.
Eredetileg raktam rá egy fisheye-t de aztán azon meg nagyon látszódott az art foto stílus.
Mivel úgy megvágni a képet nem sikerült, hogy legyen hely a feliratnak ezért döntöttem a torz,kicst fun stílusnál!:)) -
#1174 Kúúl!, nem értettem félre. Nekem kicsit torznak tűnik a banner. Illletve az emberek. (Ezt nem egy 1024*768-as képből vágtad???) [íNem szurkálódik, építő jellegű gondolat] -
by CreM
Tessék egy humoros családi kép a TerraMaffiáról!:)
Mivel sokat nem tudok a csapatról ez egy "béta" logo !:D
Ui: Ivjoe val ellentétben én inkább a minimal dark-os "dizájnt" részesítem előnyben!:P
(nem félrérteni joe) -
TS Zolly #1172 Ne nevess, pont miattad toltám ki a határídőt! -
#1171 :DDDD -
TS Zolly #1170 Vasárnap este 20h-ig kitolva, a pályázatra beadható banner vagy logo készítésének időpontja.
Pályázat -
TS Zolly #1169 Ja. Battlefiel2 topicban osztogattak elég rendesen bünti pontokat offért meg a bünti pontok miatti anyázásért.