17220
-
#1328 jo marmint az aki csinalta... -
#1327 na ilyen szintu stencilt hogy lehet csinalni? en probalgattam stencillel szorakozni, de ilyen jol nem sikerult. utana rajzolgattad vagy hogy? -
californiastud #1326 nah, akkor megpróbálom megszerezni:)
köszi -
neuro #1325 Hmm most próbálgattam az új Illustrator Live Trace funkcióját. Azzal lehet hasonló dolgokat csinálni egyetlen kattintással. -
californiastud #1324 háát jóó...:(
azért köszi mindenkinek, aki válaszolt! -
neuro #1323 Rajzold át kézzel, erre nincs filter. -
#1322 mivel PHOTOSHOP oldalról lévén szó, VÁROM a new logot!!!!!
Ui: fasza a mostani is, csak hát a név kötelez!:) -
#1321 :)
Hát sajnos ehhez hülye vagyok!:)
A PhotoImpact Pro ban van valami hasonló filter, de még nem igazán próbálgattam...
Max. ha addig nem kapsz választ utánnanézek.:) -
californiastud #1320 naaah, senki nemtud vmi okosat mondani a kérdésemre??
Crem? :) -
neuro #1319
Én ezt még Illustratorban csináltam próba képpen. Azóta sem készült el: még hiányzik az árnyákolás nagyrésze a jobb oldalról. -
californiastud #1318 Dichter ezt vágom.
A kérdés az, h melyik filter/plugin tud ilyet?! -
#1317 Ha ez segít, akkor szerintem valami filter, vagy plugin. Alap Photoshop 7.0 nem tud ilyet. Vagy ha tud is, akkor nem olyan egyszerűen. -
californiastud #1316 pontosan!
nem akarom ezt a két példa-képet összetenni egy képpé, dehogy!
Az érdekel, h ha van egy képem egy jó csajról, akkor azt hogyan tudnám olyan stílusba átalakítani, mint amilyen a képeké. Tehát, h ezt a "rajzolt" érzést keltse...
Remélem érthető...?! -
#1315 Szerintem az érdekli, hogy miként lehet ehhez a 2 képhez hasonlóan megcsinálni 1 fotót. -
#1314 Lehet, hogy csak nekem nem egyértelmű, de pontosan mit is akarsz?:)
A fekete kép (http://www.hugohoppmann.de/head/hannah.gif) egy stencil képre hasonlít a legjobban... ezt akarod az alsó képen látható sárga háttére rárakni?
kicsit pontosítsunk. -
californiastud #1313 úgytom maszkolni kéne az eredeti képet, de sajna nemtom mit merre hogyan... -
KirkHammett #1312 Szerzel egy képet és Illustratorban körberajzolod, vagy lehet nyomni fejből is.
Szerintem... -
californiastud #1311 itt a másik kép url-je:
http://www.hugohoppmann.de/head/hannah.htm -
californiastud #1310 no, kedves kollegák. azt kérdezném, h hogyan lehet ilyen képeket összeboltozni?
elég egyértelmű, h ezek egy-egy fényképből lettek megcsinálva, de nem nagyon vágom, hogyan lehet az ehhez hasonló "rajzokat" előállítani. Esetleg aki ismer egy ilyet bemutató tutorialt, azt megköszönném! -
#1309 kivágtam 5db képet, hogy "vág" az ember brush tool-al. Érdekel? Vagy közben megtaláltad a tutorialt? -
#1308 Ha találsz valami jót, szójjá! -
Darkboy #1307 akkor király... én is keresek ftp-n :P -
#1306 Elolvassa? TEle van képanyaggal meg videóval! ÉS ez benne a jó! 8Gb? HA lenne sok időm, na jó, rengeteg időm, megnézném. NE a letöltési időről beszélek, bár az se semmi! HAnem azt a 8 Gb-t megnézni! Jah, meg angolul se tudok :CCC Kötsög német! -
Darkboy #1305 8 GB-ból? Még szép :) Összeset elvolvassa, azt szevasz itt lesz egy profi ps-os :D -
#1304 Sokat lehetne belőle tanulni... -
#1303 8GB?? Szép... Szerintem szedd le azt. -
#1302 Ezeket torrenten találtad?
HA van valakinek hasonló, jó cucca, szólhatna. Htx! -
#1301 Én ilyeneket találtam:
TOTAL.TRAINING.FOR.ADOBE.PHOTOSHOP.CS2.DVDR2-AG (2,67GB)
TOTAL.TRAINING.FOR.ADOBE.PHOTOSHOP.CS2.DVDR3-AG (2,84GB)
Adobe Photoshop CS Total Training CD (530MB)
DIGITAL_TUTORS_PRINCIPLES_OF_PHOTOSHOP_CS (170MB)
Total.Training.For.Adobe.Photoshop.CS2 (8GB!!!) -
#1300 DIGITAL TUTORS PRINCIPLES OF PHOTOSHOP CS-AG erről a tutorialról van szó.
Én úgy kaptam kölcsön. Ha esetleg nem tudod megszerezni, kitalálok valamit, hogy elérd. kb. 200Mb... -
#1299 tudsz adni egy linket ahhoz a tutorialhoz?
a brush tool - ha ugyanarról beszélünk akkor - ez pl.: http://www.ephotozine.com/techniques/viewtechnique.cfm?recid=21
de ez rajzeszköz, nem kimondottan kivágásra van. -
#1298 Emberek valaki használja a brush tool-t?
Most néztem meg egy tutorialt, valami eszméletlen egyszerű vele, bonyolúlt képekből kivágni részleteteket!!! -
blackgamer #1297 ImageReady-ben próbálok animált gif-ként menteni, de mentéskor nem kérdezi meg, hogy milyennek szeretném a gif minőségét, és az eredmény nem túl szép
valahol lehet módosítani a quality-t? vagy ez standard (nem hiszem)? -
#1296 Nemmindegy? Én bounding box-al csinálom, ha nem kell forgatni. De talán még azt is lehet vele. -
#1295 megoldottam, köszönöm szíves segítségeteket -
#1294 TE aztán tudsz tapintatosan fogalmazni... :DDD -
#1293 Free transform??? (Ctrl + T) -
#1292 annyira jó dolog ez a PS CS2 tryout verziója, cask kár, hogy lassan lejár, pedig én olyan jót szórakozok vele és szeretném örökké használni, de nincs kedvem megvenni.
aki értette az pls priviben. htx -
#1291 Ctrl+c ctr+v mint a szövegeknél. Automatikusan új layerre kerül az új kép. Utána fogod a kijelölő eszközök közt található nyilat, és fent a check-boxoknál beikszeled, hogy show bounding box. Utána megragadod valamelyik végét, és elkezded húzni. Shift lenyomása mellett tartja a képarányt is. -
#1290 Hogy tudok képet beilleszteni és utánna azt még méretezni? DVD borítót akarok csinálni. -
#1289 Színkavalkád, tüzijáték és fergeteges party fények? ;-)