17220
-
#1809 telepítő lemez?? -
#1808 Az Acd see kérdésben nem tudok segíteni, de a PS-ben a telepítő lemezen ott a 3D transform kiegészítő. -
#1807 Alapból nincs aktiválva, de a telepítő lemezen megtalálod. -
#1806 Kb 3-szor, 4-szer kérdeztem meg és mondták hogy AcdSee-vel lehet, megkérdeztem, hogy a thumbnaileket hogy veszem ki, de nem jött válasz.
Egyébként mozgó gifekhez kéne, azért nem kell thumbnail, egyenként meg nehéz beillesztegetni.
3D transformos kérdésre tudja valaki a választ? -
#1805 Példa
De nincs megcsinálva normálisan, csak próbálgattam. -
#1804 De a PS-ben/hez is van auto Web gallery készítő, cuccal flash galleryt is készít! -
#1803 Most mébántod? XDDDD
Kérdésre válaszolva: Fogalmam sincs, nem használok ADCSee-t, de van egy ötletem. Generálsz egy thumbnailes webgalleryt, behúzod mondjuk a Dreamweaverbe, kiveszed a thumbnaileket és linket teszel a helyükre. -
#1802 Talán azért nem kaptál választ mert nem tudják :(.
Esetleg írta volna oda mindenki külön-külön, hogy nem tudom?
Akkor most nyugodtabb lenne az-az érzékeny kis lelked?
Különben, hogy a kérdésedre válaszoljak: sehogy sem.
Remélem kíváncsiságod, most ki lett elégítve.
Még valami.
Ha legközelebb kérdezel valahol valamit, de nem kapnál rá válasz, inkább próbáld megkérdezni mégegyszer (ezt a lehetőséget, ugye kihagytad). Nem biztos, hogy az a jó megoldás, hogy megyek másik topicba nyafizni, miszerint is máshol már kérdeztem, de válaszlra sem méltattak. -
#1801 Ja és hogy lehet, hogy a Photoshop 8-ban nincs 3D transform?
Legalábbis a renderben nincs. -
#1800 Gondoltam megkérdezem, hátha tudja valaki:
Sziasztok!
AcdSee-ben hogy lehet úgy webgalériát generálni, hogy ne rakjon thumbnaileket?
Próbáltam HTML topicban de semmi válasz.
Köszi előre is. -
#1799 fennt banner -
imp99 #1798 vki tudna adni egy jó photoshopos oldal címet lehetőleg magyar kéne... -
#1797 ok
added to fav :) -
#1796 nemcsak, tod 9k :D
majd megbeszéljük holnap itt hogy ne legyen annyi off :) -
#1795 Vágom, Te is a körmöd rágod a ponthatárok miatt :)
Egyébként köszi :) -
#1794 értem...izé nemértem :)
ilyet még nemláttam, holnap majd utánnanézek, mert aranyos kis problémának tűnik, érdekel, de most nemlesz időm foglalkozni vele... -
#1793 nemcsúszik, ez a probléma. Ha ott is csúszna, akkor tudnám mi a gáz :)
capisci? -
#1792 tehát biztos ie-ben is elcsúszik... -
#1791 elcsúszik az mc, amibe töltöd a képet...így hogy nemlátom a forrást pontosan nemtudom hol a hiba
amúgy független milyen böngészőbe nézed a flashplayer ugyanúgy működik mindegyik böngészöben :) -
#1790 tudom, hogy Te értesz a Flash-hez. Nézdd meg ezt az oldalt plz Firefox, vagy Netscape alatt. Konkrétan a képgalériát. Mi lehet a baj? -
#1789 használj flasht -
#1788 :)
Csináld fordítva. Először megcsinálod a honlap kinézetét, aztán "szeleteled fel".
fent a link pixel2life.com, vagy a tutorial.hu. Nagyon sok magyarázat van róla. -
#1787 sziasztok weblapnak dizájnt szeretnék csinálni photoshoppal! azt ajánlották hogy először valami szeletekre osszam fel az oldalt az eddig megvan és ha egy képet akarok betenni?ahoz mit kéne csinálnom? -
#1786 már elmondhatom magamról, hogy kezdő vagyok, mer már kb. tudom hogy mi mit csinál -
#1785 nem.win reinstall. -
Ben C #1784 De én egy szóval sem mondtam hogy a Tokaji Hárslevelű szöveget kéne felírnom, én csak egy ehhez nagyon hasonló fontot kerestem.
2: Fel van telepítve a Corel.
3: Annyira értek hozzá hogy észreegyem, a fontban nincsenek meg azok a karakterek amikre szükségem lenne.
Kösz szépen a fáradozást Clidey, csak nem haladtam előre vele. -
#1783 :D -
#1782 még van mit tanulni -
laliking #1781 jé ez eszembe se jutott...
néha én is meglepődök milyen gógyi vok :o -
#1780 ctrl+c - ctrl+v
Az-az copy, majd paste -
laliking #1779 lehet elég hülye kérdés, de nekem elnézhetitek :)
kijelöltem egy részt egy képen és azt hogy lehet átmásolniegy másikra?? -
#1778 Ne aggódj. A hiba nem benned van. Én is letöltöttem és tökéletesen működik minden.
Ja!
Neki nincs is feltelepítve a Corel. Akkor az tényleg gáz. Ha nem ért hozzá az is. :( -
#1777 Hmmmm...Talán azért látsz benne csak "T" betűket, mert a ttf állomány nem tartalmazza az egész karaktertáblát (há' maj hülye leszek az egész ábécét megcsinálni...), csak a neked kellő bötűket. Szal' ha feltelepíted a ttf-et, majd Corel-be benyomod a kepszlokkot, és beírod a szüveget, akkor lám-lám: megvan a többi betű is. -
#1776 Hubazz. Na figyi. Telepítsd a fontot vindóz alá. Aztán nyisd meg a Corel dokumentumot, akkor meglátod.
Egyébként ha nem telepíted fel a fontot, akkor is tartalmazza a vektorgrafikus átrajzolást a Corel fájl. Annak sem veszed hasznát? -
#1775 MElyik, a driver frissítés? -
#1774 megvolt műxik.thx:) -
#1773 demos mijé. -
Ben C #1772 A corel dokumentumban nincs semmi aminek hasznát vehetném, a fontban csak T betűk vannak.
Azért köszönöm. -
#1771 Többet nem tudok tenni érted...
Corel dokumentum
Tokaji True Type Font -
Ben C #1770 Ott hogy én fikarcnyit sem értek a Corelhez, és egy kör alaku emblémába kéne ezt a szöveget írni, tehát a körvonal belsejére. Ezt még valahogy összeszenvedtem, de tovább nem futja a tudásomból ^^