Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

batman
passzolok...

[...] Te romboló állat! Te sátán!

TopGun

Ez mitol van? segitsetek!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

batman
nincs mit

Hi all!

Keresek embereket készülõ új oldalamhoz:

Az oldal témája: tutorialok
Tutorialok témája: mindenféle - nincs témához kötve, az oldal célja hogy összegyûjtsön mindenféle tutorialt.

Keresek:
- tutorial írókat
- adminisztrátor helyettest
- min. 2-3 fórum moderátort

Ha kell még valamilyen más posztra is tag, jelezni fogom.
Kérem azokat, akiknek tetszik az ötlet, hirdessék meg máshol is hogy milyen posztokra keresek embereket. Köszönöm!

Elérhetõségeim:
- email: [email protected]; [email protected]
- MSN: [email protected]
- Yahoo!: Skullkid_HUN

THX!!
batman
thx

Nem igaz, a tutorial.hun egyre kevesebb PS tutor van. Pedig csak az alapján tok dolgokat csinálni

png pl.

batman
Úgy, hogy mikor új munkát nyitsz, akkor a kép backgroundjának válaszd a Transparent típust. Hogy milyen kiterjesztéssel kell elmenteni, hogy így is maradjon és ne psd legyen, arról fiszont sajna fingom sincs...

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Még nagyon kezdõ vagyok szal... 😊.
Nha szóval azt akarom kérdezni, hogy hogy lehet azt megcsinalni, hogy ha én egy feliratot akarok készíteni és nekem nem kell semilyen háttér a felirat mögé. Tehát csak a felirat látszódjon és semmi háttér. Se fekete se fehér stb. Elõre is köszi!
TopGun
Okidoki. olvastam valaszoltam 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

batman
mail ment

TopGun
Hi! orulnek ha elkuldened a kepet!

batman
Adobe Photoshop CS - Tanfolyam a könyvben

mi a könyvnek a címe?

batman

batman
hát éppen megpróbálhatom elmondani, de el tudom küldeni a képet és abban is meg tudod nézni. Amúgy szívbõl javaslom a www.tutorial.hu oldalt, és ott csinálgatsd végig amik le vannak írva. Én is ezt csinálom a mai napig, meg vettem könyvet és próbálgatok.

persze

Sziasztok,

Hogy lehet a Photoshopban arcot cserélni egy fényképen?

TopGun
Szia! ez nagyon jol nez ki! A szoveg elkesziteset elmondanad nekem akar priviben? esetleg irnal cimet, ahol ezekrol van leiras lepesrol lepesre? koszi elore is!

Hehe igen, rajottem en is😊 koszi!
Harder
rossz crack-t használtál

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Hello!
feltettem a photoshop CS-t, de valamiert nem mukodnek a gyorsbillenytuk !!!

Valahol belehet allitani hogy mukodjon??

(van olyan menu ahol gyorsbillentyuket lehet allitani de csak azt hogy mit jelentsen egy funkcio, es nem azt hogy mukodjon!)

HELP !!!
TomRaider
Hello Mindenki
Photoshop CS-hez magyarítást keresek, tud valaki?

Én órmótlan vagyok, de milyen az, akinek van órmója?

batman
A black body-t a következõ képpen találod meg (én is kibaszott sokat kerestem 😄):

Image/mode elõször itt beállítod, hogy indexed color legyen. Aztán újra Image/mode/color table és ott a legördülõ menüben (alapból asszem Custom) kiválasztod a black body-t.

én azért nemtudom megcsinálni mert azt írja a tutorial hogy válasz a black bodyt,az meg nemtom hogy micsoda!

helo!Valaki csinálna nekem egy olyan képet 350*350 pixeleset,ahol az a szöveg hogy "Ibela 10.C" és ég?

batman
ha kicsomagolod a zippet, elméletileg ua a filet kell kapjad, mint amit becsomagoltál adatvesztés nélkül. bár lehet, hogy nem értem a kérdést...

a kep kb 9000x7000pixel 😊
Hello aLL!

HELP !!!!
Mai kerdesem a kovetkezo:

Ha valamit TIFF-ben mentek, ront-e nagyon a zip-es keptomorites????(nemtudom ugyanarrol van e szo mint a jpg-nel!)
egy 180 MB-os (300dpi)fajlbol csinalt zippelve 13 MB-ot(300dpi)! (de kulonbseget nem nagyon veszek eszre, gondolom nyomtatasnal lesz nem???? )
batman
opsz...újra...

batman
bénáztam kicsit:

Szar lett, igaz? :

A Window menüben találod és a kis nyil alatt találod a menüket
Kata
Ja, és ez egy 8 CS verzió... ha esetleg az is fontos.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Sziasztok!
Abban kérném a hozzáértõk segítségét, hogy a Photoshopban nekem eltérnek a színek a rajzon és a palettán (elõtér, háttér szín).
A rajzot mindig Monitor RGB-re állítom a proof setup-ban. De az Edit -> Color Settings menüben nem találok olyan beállítást, ami azonossá tenné a paletta színeit a kép színeivel, azaz az is a Monitor RGB színeit használná. Van ott egy csomó standard beállítás, de nekem egyikkel sem változtatta át a paletta színeit, pedig próbálkoztam mindenféle beállítás megváltoztatásával. Tud valaki javasolni valamit, miként állítható be? Azt is szeretném elérni, hogy minden képet automatikusan már Monitor RGB megjelenítésben indítson el.

[/cserf][/fülünyúl]

oksa a layereknel talaltam vlmit...hogy kell hasznalni??
(vagy rossz helyen keresgelek?)
Hali! az hol van? (photoshop 7.0 hu)
Harder
Jah, rögzitsd a muveleteket egy action-nek, utana barmikor le lehet jatszani egy kattintassal az osszes szurot.

Ertem koszi!

Nos ujabb kerdeshez jutottam, remelem orultok 😊
Na persze en fogok orulni ha vki tud valaszolni...

Van egy rahedli kepem (kb 100) amin szinkorrekciot kene csinalni, meg fenyerot allitani. Mivel ezek a szurok ramenennek mindegyik kepre, nem akarnam egyesevel megcsinalgatni. Van e erre valamilyen mod hogy minden kepre ugyanazokat az effecteket rakjam?
(lehet hogy nagyon regen volt ilyenrol szo de nem latom...)

Valaszokat elore is koszi aki tudja!

-deryn-
érdemesebb 300dpi-ben megcsinálni. veszteni valod nincsen, mert a méret nem lesz sokkal nagyobb egy névjegy esetében, viszont a nyomtatási eredményben fogsz látni különbséget.
pl egy 9x5 nevjegyet gondolom nem kell 300dpivel csinalni nem?😊
cenobite
200 dpi-vel is van amit elég megnyomni.

gamertag: kenobita

probalkoznek meg egy kicsit :-)

egy masik forumon ajanlottak, hogy file-monitor szoftverrel vizsgaljam meg, mi tortenik a kerdeses idoszakban, hatha abbol kiderul, hogy melyik progam fogja le a gepet. megneztem a dolgot a sysinternals fele filemon-nal es felraktam egy teljes log-ot ide), amely attol a pillanattol kezdve irodik, hogy a file/open ablakban a kep kivalasztasa utan OK-t nyomok, addig, amig a kep ott all megnyitva ("all volumes" bekapcsolva, de eddig is ugy volt).

ha barki ertelmezni tudna a log-ot, azt nagyon megkoszonnem, mert nekem nem igazan mond semmit.
ertem.oksa
Harder
Szvsz nem bármilyen grafika, de a legtöbb igen. 😊

HeLLo!

HARDER:
Ezek szerint 300dpi felbontasban jo barmilyen kinyomtatni valo grafika? (pl legyen az A4-es, vagy akár névjegymeretû is? (9x5cm) Vagy azt mar eleg 72dpiben??
sziasztok!

winxp.sp1.eng
ps.ce.7.01 (angol nyelven hasznalva)

egy ideje az van, hogy a megnyitas parancs kiadasa utan 5-10 masodpercig is varni kell, mire elobukkan a kep. ha nincs meg nyitva egy fajl sem, akkor mindenkeppen ez tortenik. viszont ha mar egyet megnyitottam, akkor tobbnyire a kesobbiek normalisan nyithatoak, de sajnos ez sem egyertelmu, neha ugyanugy varni kell, ha egy masik konyvtarbol vennek elo valamit. abban viszont konzekvens a program, hogy ha ugyanabbol a folderbol nyitok, ahonnan mar nyitva van egy, akkor a tovabbiak gond nelkul kezelhetoek.

ha becsukom az osszeset, es ujra megnyitnek egyet, akkor minden kezdodik elorol, azaz megint baromi lassu, meg akkor is, ha ugyanabbol a konyvtarbol vennem a fajl, ahonnan kozvetlenul elotte is. minden mas muvelet es mukodes teljesen normalis, semmi egyeb programban nincs ilyen (vagy egyeb) problemam, ezert arra gondolok, hogy ez kifejezetten photoshop kotodesu jelenseg. minden fajltipussal ugyanez van, nem specifikus.

adobe oldalakon (faq, support, stb) keresgeltem mar, de semmi eredmeny. azt mar megtettem, hogy ratelepitettem megegyszer a szoftvert (azaz nem szedtem le, es ugy ujra, hanem ra a regire, abban bizva, hogy ilyenkor felulirja a dll es egyeb mozgatorugokat), de nem valtozott semmi. virusirto nem lehet, azt kiprobaltam.

mindenfele megoldas erdekel, kiveve az 'uninstall+install', egyreszt mert tudok rola, masreszt viszont nem tudom, hogy abban az esetben hogyan orizhetnem meg a beallitsaimat, a telepitett pluginokat.

kosz.
Ok., de eddig jól mûködött.
Azt a 98-at csak le kéne cserélni már. Még 7-es ps-hez is.

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...