Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Azért köszi.
olyan kellene, ami: tükröz,összenyom,3D-re modosít és gradian tool-al összemossa...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Valaki tud olyan Plugin létezésérõl amivel tárgyak tükrözõdését lehet könnyen megoldani?
Kb: ilyesmire gondolok:
Ezt most PS-el csináltam, de elég körülményes... Na meg nem is a legjobb...
Ez pont magyar!😊
bocs, elírtam😊
leírás meg pláne felesleges ezekhez, nem olyan bonyolultak hogy ne lehessen max pár perc alatt rájönni az összes lehetõségre.
ha free plugin-ek kellenek:
http://www.photoshop-filters.com/
http://www.freephotoshop.com/html/free_plugins.html
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Nem tud valaki jó helyet PS free (nem demo, ha demo, az se baj, csak lehessen hozzá cracket találni!) plug-inokat? Leírással együtt! Magyarul is?
El tudnád újra küldeni a mintát?
Most nézem, hogy nincsenek egyvonalban a csíkok és szeretném kijavítani.
Nincs rá valami módszer hogy a csíkokat pontosan helyezzem el, nehogy egyiknél egy -er vagy pixellel feljebb legyen.
Ehez hasonló baromságokra gondolsz?😊
Ugyan a PS szinte mindent tud és nálam is N°1 de azért effect-re van nála hatékonyabb is...
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
http://www.tutorial.hu/content/category/2/12/25/
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Tudom, hülye kérdés, de hogy lehet a szöveget effektezni?
Én max. csak színezni tudom... 😛
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Az érdekelne, hogyan lehet photoshopban ismétlõdésmentes texturát elõállitani??
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Volt itt egy régebbi simább arra meg nagyon szépen.
Tis ilyesmiket milyen lapra nyomtattok?
közben megcsináltam Paint Sho Proval abban van ilyen, hogy Printer Layout és templateba rakosgathatom, illetve én is készíthetek ha akarok.
Ha az itt látható képeslapokból szeretnék négyet kinyomtatni egy lapra meg lehet egyszerûen oldani a progiban??
klikk
csak a csíkoknak jó lenne egyenlõ távolságra lenniük illetve minden táblán ugyanott lenniük
A kivágást nem lehet valahogy egyszerûsíteni hogy ne egyesével kelljen?
Van tipp rá?
1. duplikáltam a vodafon képet
2. a felsõ layerbõl kivágtam a csíkokat a négyszögletes marquee tool-lal
3. a felsõ layerre adtam Bevel and Emboss effektet (Outer Bevel típus)
4. Ezen belül tetszés szerint játsz a beállításokkal
Ha nem megy, megcsinálom precízebben is.