SB live! probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kössz a sok hozzászólást, dolgozom a problémán!
Ezekre keress rá:
bsplayer
media player classic (nem wmp)
crystal player
zoom player
fusion media player
n.player
videolan
bsplayer
media player classic (nem wmp)
crystal player
zoom player
fusion media player
n.player
videolan
próbálj ki jó sok pléjert, mert vannak gyorsabbak. elõfordul, hogy nem is a dekódolás a gáz, hanem csak lassan teszi ki a képet az ablakba (uindóz média pléjer és társai)
Esetleg kxprojekttel próbáltad? hwsw-n olvstam egy ilyen tippet, nekem elég sokat javított. Ezt a problémát nem tudom javítja-e, de a procihasználatom csökkent.
A Live! Value csak 4 csatornás, nem 6...
Raziel71:
Érdemes feltenni a Creative oldalán található legfrissebb Live! driver-t, mert gyakran megoldja a hasonló problémákat.
Raziel71:
Érdemes feltenni a Creative oldalán található legfrissebb Live! driver-t, mert gyakran megoldja a hasonló problémákat.
Az én gépem is nagyon hasonló (p3 733, gef2 mx400, sb live value), de nincs ilyen problémám. Csukjál be minden felesleges programot, filmnézéskor, elég csak a bsplayer, több szabad memóriád marad. a celeron egyébként sem híres a film lejátszásról (van egy másik gépem is cel 500, gef 2 mx 400, ac'97), na itt nekem is késik a hang elég sokszor, de ha bezárok minden, a netet is, akkor többnyire jól mennek a filmek 😉
shit happens
Nem hiszem, hogy a hangkártya lenne a bûnös. Egyszerû kodak probléma. Ha csak a filmeknél csúszik el a hang akkor biztos.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Sziasztok!
Átnéztem a fórumot de nem találtam konkrét választ a problémámra, segitsetek!
A gép konfigom: Asus tusl2-c, celeron 733, 256 MB ram, geforce mx 400, SB live 5.1 digital, Genius 5.1 home theatre hangfal szett.
Ha 5.1-ben szeretném élvezni a dvd filmeket akkor a hang egy idõ után késni kezd, csúszik a szinkron. 2.1-nél ez a hiba nem jelentkezik. Próbáltam SB drivert cserélni de az sem segitett. Nem tudom a 733-as celeron mennyire elég az SB live-nak, de ha nem ez a gyengéje akkor nem tudom mit tegyek. Adjatok tanácsot!
Elõre is kössz a segitséget
Átnéztem a fórumot de nem találtam konkrét választ a problémámra, segitsetek!
A gép konfigom: Asus tusl2-c, celeron 733, 256 MB ram, geforce mx 400, SB live 5.1 digital, Genius 5.1 home theatre hangfal szett.
Ha 5.1-ben szeretném élvezni a dvd filmeket akkor a hang egy idõ után késni kezd, csúszik a szinkron. 2.1-nél ez a hiba nem jelentkezik. Próbáltam SB drivert cserélni de az sem segitett. Nem tudom a 733-as celeron mennyire elég az SB live-nak, de ha nem ez a gyengéje akkor nem tudom mit tegyek. Adjatok tanácsot!
Elõre is kössz a segitséget