10
SB live! 5.1-nél késik a hang
  • raziel71
    Kössz a sok hozzászólást, dolgozom a problémán!
  • ollie
    Ezekre keress rá:
    bsplayer
    media player classic (nem wmp)
    crystal player
    zoom player
    fusion media player
    n.player
    videolan
  • ollie
    próbálj ki jó sok pléjert, mert vannak gyorsabbak. előfordul, hogy nem is a dekódolás a gáz, hanem csak lassan teszi ki a képet az ablakba (uindóz média pléjer és társai)
  • Tinca
    Esetleg kxprojekttel próbáltad? hwsw-n olvstam egy ilyen tippet, nekem elég sokat javított. Ezt a problémát nem tudom javítja-e, de a procihasználatom csökkent.
  • NeoMaN
    Ja, kevés a proci a dekódoláshoz....
  • Gerry
    A Live! Value csak 4 csatornás, nem 6...

Raziel71:
    Érdemes feltenni a Creative oldalán található legfrissebb Live! driver-t, mert gyakran megoldja a hasonló problémákat.
  • cSuwwi
    256 mega ram van mindkettőben, ez lemaradt...
  • cSuwwi
    Az én gépem is nagyon hasonló (p3 733, gef2 mx400, sb live value), de nincs ilyen problémám. Csukjál be minden felesleges programot, filmnézéskor, elég csak a bsplayer, több szabad memóriád marad. a celeron egyébként sem híres a film lejátszásról (van egy másik gépem is cel 500, gef 2 mx 400, ac'97), na itt nekem is késik a hang elég sokszor, de ha bezárok minden, a netet is, akkor többnyire jól mennek a filmek ;)
  • Bandew
    Nem hiszem, hogy a hangkártya lenne a bűnös. Egyszerű kodak probléma. Ha csak a filmeknél csúszik el a hang akkor biztos.
  • raziel71
    Sziasztok!

Átnéztem a fórumot de nem találtam konkrét választ a problémámra, segitsetek!
    A gép konfigom: Asus tusl2-c, celeron 733, 256 MB ram, geforce mx 400, SB live 5.1 digital, Genius 5.1 home theatre hangfal szett.
    Ha 5.1-ben szeretném élvezni a dvd filmeket akkor a hang egy idő után késni kezd, csúszik a szinkron. 2.1-nél ez a hiba nem jelentkezik. Próbáltam SB drivert cserélni de az sem segitett. Nem tudom a 733-as celeron mennyire elég az SB live-nak, de ha nem ez a gyengéje akkor nem tudom mit tegyek. Adjatok tanácsot!
    Előre is kössz a segitséget