22
-
#22 arcade játék? te fogalom zavarban szenvecc
egyet viszont elárulhatnál, a bf mért hallot? -
#20 Amugy nagyon ruhellem a publicon szaladgalo lamakat, azert irtam, amit irtam. Semmi koze az ertelemhez. -
#19 A 7-esre akartam valaszt nyomni, na mindegy... -
#18 te aztán vmi nagyon értelmes ember lehetsz... -
#17 Legjobb lenne, ha bele se kezdenel... -
#16 Csussz innen a takonyodon.... -
#15 Kis unreg IQ83-as vagy ... és az is maradsz ezzel a nagy tájékozottságoddal .Ha meg flamelni akasz , akkor gyere a BF topic-ba és meglátjuk mire jutsz ... -
#13 hát igen :) szal nem olyan mint a kvék :)) -
#12 Ja, tényleg halott egy játék.
Azért választották meg az év játékának még 2003-ban is. Azért van még mindig top10-ben az eladási listákon. Azért fut többezer bf-szerver a világon.
Unreg okostojás, ha már fikázol nem ártana tájékozódni előtte ;) -
#11 akkor noveljek meg a latotavolsagot a repcsinel, hogy ne suru tejben kelljen szalldosni
egyebkent nem csaltam bf-ben sose, mert meg arra sem vettem a faradsagot, hogy utanezzek, hogy is lehetne csalni -
irkab1rka #10 reklám reklám reklám.
Hrek nincsenek? -
#9 hé "jóemberek" címén ugye nem rám gondoltál?
jóebácsi :) -
#8 "ha BF-be végre majd rendesen lehet lőni (ahova célzod oda megy a golyó) akkor még énis megyek :))"
hát érdekes, sztem rendesen lehet lőni benne(lehet hogy nem kén futni miközbe lösz vkit messziröl? :) ), nah mind1, az a lényeg hogy a "jóembereket" kiszűrje ez a cucc. -
#7 ha BF-be végre majd rendesen lehet lőni (ahova célzod oda megy a golyó) akkor még énis megyek :))
amúgy PB jó.. csak kéne hogy rendesen friccsítsék mivel elég könnyű lenne kiszűrni a csalásokat... (megnézi futó processeket és ami wallhack.exe azt kilőni.. stb elég dedósnak tűnő ötlet de szerintem ez nincs a PB-be) -
gyozo #6 Nem hinném.
Nézd meg, hogy milyen ütemben szaporodnak a magyar szerverek és a modok. Továbbá néha benézhetnél a Battlefield fórumra, nem két ember szokott beszélgetni ott. -
#3 de ez mért csak 1.6os patchnél jut eszukbe? mar hamarabb is lehetett volna, nah mind1, az a lényeg hogy most mar lesz
...remélem tényleg kiszuri a joembereket. -
#2 Remélem DC-ben is lesz! -
#1 Ideje volt...