4144
-
#540 jött csak angolul....
(+néhány kép) -
#539 az #531-re -
#538 már azt hittem kijött vmi érdemleges info, de ...
-
#537 ja bocs nem neked akart menni!!!!!!
Hanem antijedi-nek -
#536 Tudom, nekem nincs is ezzel semmi bajom. Felőlem azt csinálsz amit akarsz. :-D -
#535 mivel itt van az érdeklődési kőr ezért itt "reklámozom" az oldalt,most pl kiváncs voltam azok véleményére akik az oldalamat látogatják....hol máshol kérdezzem meg,ha nem itt?
-
#534 :D -
#533 nem -
#532 Figyi inkább látok ebben a fórumban egy hozzá kapcsolódó oldal "reklámozását", mint a monitoron kopácsoló kis idegesítő figurákat. -
antijedi #531 hmm, ez most sw: battlefront topic vagy kinyilvánitottad az odlalad reklámozásához kialakiott legfőbb forummá? -
#530 Sztem legyen kicsit színesebb, de ne nagyon. Legyenek benne sötét színek. Mondjuk a sötétzöld ide illene az Endor miatt. -
#529 Ez jó lenne az oldalam bannerjának szerintetek?
-
#528 Ismét új szavazás indult....(szavazzatok) -
#527 én meg azt nem értem hogy mi a f*szért nem képesek kirakni egy kib***ott linket a banner alá!!!! -
#526 Nekem a jetpackos dolog nagyon bejön.... -
Gandibá #525 Ilyen háttértextúrák talán a Half-Life-ban voltak :D -
Gandibá #524 KB :) -
#523 Fent vannak ,lehet nézelődni....... -
#522 Itt sztem tök szép a robbanás, de azt rohadtul nem értem, minek raknak be 2004-ben háttérnek egy ikon felbontású képet! -
#521 +még olyanok is vannak amik bemutatják hogyan modellezik a karaktereket..... -
#520 Találtam újnak mondható képeket holnap kirakom az oldalra szóval érdemes lesz majd benézni.......
-
#519 8 óra alatt nem voltak kképesek berakni,de pl.:Hmudának már mindent megcsináltak............. -
#518 a banner alá! -
#517 Az én oldalam linkjét erre az oldalra....! -
#516 Milyen banner-ről beszéltek? Milyen oldalra? -
#515 biztos ma szabadnaposak.......:) -
Gandibá #514 Most még kép sincs :) -
#513 jaja :-( -
#512 mint ha kicsit lassan csinálnák a moderátorok........:( -
#511 Máris. -
#510 Valaki!
Küldtem privit police88!
-
#509 Valaki?! -
#508 Bandrew! Megtennéd hogy berakod az oldlam linkjét a banner alá? PLEASE!! -
#507 na ideje volt már valamit frissíteni az oldalamon (lusta voltam) kikerült ez a DVD-s dolog is........
-
antijedi #506 és müködő emu is van? :P -
#505 449#......... -
#504 Azé' elég béna címe van. :-D -
#503 Na és a Hardwireden láttátok az Episode III The Video Game-t? -
#502 OFF
majd ha lesz ADSL-em (most ISDN-em van)
-
#501 Szerintem tölts le egy emulátort (van mind a 2höz)! Kicsit olcsóbb!