Star Wars: Battlefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus

V9ykn8_TZL0

Johnyy
Ép testben ép lélek

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Cobra.
Ez a #1435-re ment

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
Ez BF42-ben még mindig "szokás"

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Bandew
Ja és sajna nagyon meglátszik, hogy konzol. :-(

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Na én is kipróbáltam.
Szerintem nagyon hangulatos kis game és nekem a gráfó is tökéletesen megfelel.
Eddig csak Hothot és Geonisist próbáltam ki, de asszem mára már hagyom, mert már fáradt vagyok.
Sajna nem tudtam hogyan kell a lépeketõket bekötözni, sem azt hogyan kell használni a jetpacket.
Na de majd holnap kitapasztalom. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Damned One
Hja, én attól félek a legjobban hogy majd itt is az lesz mint a bfv-ben hónapokig, a csapattársak majd hátbalövik 1mást a gépekért

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

na csak figyelj hogy mi lesz majd a szerveren
"jaj nem tudtam hogy a lépegetõ sebzi a sajátot is bocsiii"

Johnyy
egyszerûûb is nehéz munkával beírni 10 mondatot mint 2 katal megnézni? és ráadásul közbemég menne is az a tü tü tû tü tû ttû tü tû

Hmuda
Elõbb nézd meg a billentyûzetbeállításokat és aztán kérdezz. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Damned One
de, options/controls/vehicle invert y axis

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Johnyy
ÁZ

arty
nem férek a bõrömbe, ez álom gfx, hangulat.... aahhhh

Forza.

arty
köszi!!! már azt hittem ... és azt nem lehet, hogy invert mouse legyen jármü közben is? 😊

Forza.

Damned One
alapból a q

Johnyy
Lehet

arty
nem lehet billentyüvel a 1st/3rd person közt váltani ???? vagy csak én nem találom ???

Forza.

Johnyy
Endor és hot,,, de az endoron meg az a dús aljnövényzet,,, JA mocsár van? amiben elakadnak a csirkék

arty
hát ez egy csoda... endor rulz 😄

Forza.

Johnyy
gogo! Na pápá all, mentem! Holnap játcszunkö! Jah,, multiba álmodjuk BF- et 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

JCSR t0Mi
Gogogooooooo

Lacc
Server az van egy rakás ami indulhatna, csak nem birják kirakni azt a tetves dedicatedet 😊 De ha holnap sikerül Lifenak megvarázsolnia, akkor egy átmeneti megoldással lesz mégis frankó host 😉 Szóval drukoljunk neki!
Hmuda
Bots, nem volvastam, hogy private, csak azt hogy szerver. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Johnyy
szev! Lézerel és lépegetõõkel gazdag állmokat!!!

Mr_no_NaMe
na de mostmán lépek hunyni holnap suli.Jócakát all
Mr_no_NaMe
Jaja ezt énis kéremszépen vagy ha nem más majd nyomulunk ketten botokkal(ha van😊)))
Johnyy
Vígasztalom magam,!!!! Adigra nekem öszerakjatok valamit amivel lehet törten nyomulniu !!!! 😉))))))))))9

de õk nem ezt keresték..., ovlasd el néha amit irnak, segit... 😛
nekik az a szivfájdalmuk hogy nincs dedicated server, a törést már megoldották, de amig nem adják ki a dedicatedet elég necces a dolog... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Johnyy
CSakmeg ne álj bámászkodni,, és egy sugárvetõ szakítson félbe!! 😄DDDDDDDDDDDDD

Mr_no_NaMe
No igen a nabooi kép télleg durva
Hmuda
Nem annyira gázos. Szerintem egész szép is tud lenni a game jópár pályán (Kamino, Naboo, Endor, Tatooine, stb).

Mr_no_NaMe
Jaj szegény😞 A 8 óra télleg szar gondolj csak arra hogy miko hazaérsz mijet fogsz nyomulni a gémmel😊)
toMpEr
bithumen-re kiraktam

Mr_no_NaMe
Hát,amit én a képekbõl kiszûrtem az felejthetetlen játékélmény és egy bf-et kiütõ gondolat😄 (aki nagy BF-es az ne vegye a szívére ez csak az én véleményem meg aztán még lese jött a gém😊)
Csak a grafika lesz kicsit gázos de meg fogom szokni!
Hmuda
Tessék Life, itt a keresett cucc. :-)

Johnyy
én a 8.. óra végét várom majd 😞(

toMpEr
Star_Wars_Battlefront_Private_Server_Patch-VENGEANCE

Hmuda
Ha kell még kép akkor nézegesd a galériám. Ott van vayg huszonvalahány kép.

Hmuda
Igen. Fõleg a Hoth. Abszolút fíling.

Mr_no_NaMe
jah csak a suliban fogom 2 percenként nézni az órám hogy bazeg miko lesz mán a 6. óra vége😄
jAsOn VoOrHeEs
Ehhh most nézegetem a screenshotokat
Ez a játék télleg ennyire überfaxa mint amennyire most én így a képeken látom

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Johnyy
Akkor tuti,, nem siecc sevo meg minden 😉)))

Johnyy
Nekem a Battle field volt elég null de most hogy ugyanerre ráadták a starvarsz pizsit így nagyon topp lett szerintem,, meg hogy a singli csak a gyakorlásra jó,, az igazi majd egymás ellen multiba lesz jó 😄DDDDDDDDDDDDDD

Mr_no_NaMe
Hát sztem egyébként se jön le reggel😞 azt csinálja hogy leesik 3-6k ra azt ottmarad fél percig ez így elég ciki...
na mindeggy de majd suli után tán még édesebb lesz a gém
Kaplan
Na nagyon beindúlt a topik emléxem még egy-két hete vadúl uppoltam 😄
Nem tudom annyira nem tetszik a game, szerintem kicsit gagyesz....

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Johnyy
Remélem nekem is,, 6 15 kor indul a bász a suloba 😞(( ugyho nem lecc regeli jácc de mikor hazaérek nem marad hó a talpam alatt

Hmuda
Ezzel azt akarod mondani, hogy remélhetõleg holnapra lesz szerver? Kira.

Mr_no_NaMe
Király,köszi😊 Semmi bajom az fps nézettel csak eddig ugy tudtam lehet kulsõ nézet is,de mostmár biztosra tudom😊
Hmuda
Én csak a járgányokat használom külsõsen, embereket mindig belülröl irányítom.

Mr_no_NaMe
Lol teis most szeded?😄

Remélem reggel 6-7re lejön hogy még suli elött lehessen kommandózni😊)