Star Wars: Battlefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
AZ 😄

Glory, Glory Man. United!

ciki...

Sheke
plzzzzz helppp!!!!!!

Le Parkour

Sheke
haljátok mé van az hogyha dvdn van meg és a setup végén mégis kiírja hogy rakjam be az 1 es cdt plz help!!!!!!!

Le Parkour

Rash87
Azért mert nem eredeti a játékod,valószínû h a patch felürírta az indító exe-t is...ezért kéri a cd-t.

Glory, Glory Man. United!

Grievous
Basszus.feltettem a lucasart.com-ról egy 1.2 es patchet (update) és teljesen elbaszta a BFot és el se indul mert (CD nélkül csináltam eddig) indítanám el...,és kiírja hogy kérlek helyezd be az 1CD-t,és eddig JÓ volt<#rinya>

Grievous
HELLo,<#help>
azt akarom hogy letöltöttem ezt a file-t ( http://starwarsbattlefront.filefront.com/file/Naboo_Encounter;45925 ) és mit kell tennem hogy jó legyen??

Nem lehet Jedivel lenni, majd csak a Battlefront 2-ben!
Kamázott neked a haverod?:-)
Mondjáto azt hogy nem lehet Jedivel lenni mert ha igen akkor szétverem a hawerom.

rokika
Tudja valaki a CD kulcsot?

Az Erő legyen mindenkivel!:D

Az a totális sux, ráadásul eredetirõl...
hinar
Mi van akkor, ha az eredeti cd-rõl telepítem fel a játékot és 99 %-nál hibát ír ki. Nem fejezi be a telepítést.

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a PS2 verzióban a Splitscreent hogyan kell aktiválni?
A kézikönyv kemény egy mondatot szán rá, azt írja, hogy mindkét játékosnak kell csinálni profilt. De én hiába csináltam két profilt, a Splitscreen menüpont még mindig szürke és inaktív.

Elõször is telepítsd fel az 1.2 õt mert csak utánna tudsz pályákat betenni ! A Star Wars Battlefront , gamedata , addon mappába tedd bele az új pályákat ! Sok sikert !

Csirke 013
Szevasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én is azért érdeklõdök,hogy lehet berakni a plusz pályákat?
Mindent berakok a helyére de vaqlahogy össze kell adni a 2 mission.lvl-*t és a core.lvl-t és a többit.
Segíjjetek nekem!!!!!!!!Lécca.

In Flames and Star Wars forever!

Vanek
hi! láttam van ez a gportálos fanoldal,egész jó. Viszont plus pályákat hogy lehet berakni? szerverek?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Stark
hehe
Sland: nézem az aláírásod és rájövök h legtöbb ismerösömnek 9600-os vidijókártyája van😄
SE, sima, Pro, XT
LOL

hópihe

Stark
pedig kidobhatnának 1et

hópihe

Sland
szerintem nincs is demo

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Akkor most még csak demo van a Battlefront 2-bõl? A képek alapján úgy tûnik, hogy már nem csak három négyzetméteres teret lehet majd repülni, remélem...Ezt sem tudjuk majd biztonsági másolattal játszani?:-)
Sland
Hogy lehet saját pályát csinálni?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
akkor megpróbálom azzal

Anthony001
Nekem is ez a baj azzal😞
Nekem is az 1.2-es patch van fenn, szerintem 1.1-el mûszik csak

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Sland
Letöltöttem ezt a modot. Elvileg lehetne menni jedi vel ha a Republicot válsztom csapatnak. Na most ha én rákattintok a Repuplic logojára hogy váltson a cis és aközött akkor lefagy a game és kilép az asztalra. 1.2 es patch van fenn.
Tud valaki segíteni? Mondjuk az elõttem lévõ hozzászoló???

Anthony001
Ezek qrva jók!!
Vannak benne új pályák, lehet Jedivel is menni

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

mennyetek fel a battlefront.gportal.hu-ra tök jó oldal és mindig frissül.
Esetleg ha lelõtték ! De akkor már csak a darabjai 😄

Grievous
Ok,köszi
Csak mert mintha láttam volna egyszer hogy elõre bukfencezik a droid...

csak oldalra lehet!!!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Sehogy ! Szerintem !

Grievous
Valaki elmondaná hogy a Battlefront-ba hogyan lehet elõre bukfencezni?(Alap beállítással)<#help>

Na, miket beszélek: BATTLEFRONT. (Amúgy a Battlefield sem fut nekem magyar servereken:-)
Nekem legutóbb nem ment a Battlefield, valami hibaüzenetet írt ki, valszeg mert elõtte uninstallálnom kellett. A windowsban hol van a registry-je, hogy teljesen ki tudjam törölni, és újra tudjam installálni? (Nem akarom ugyanis az egész windowst újratelepíteni emiatt)
Én játszanék szívesen majd csak mondj 1 idõpontot !

megy a server aki akar gémelni az írjon msn-ben
[email protected]
Megoldottam
Sziasztok! Az lenne a gondom hogy próbálgatok servert csinálni ahogy Vortex mondta, de elakadtam a portoknál meg a server progihoz is kéne egy link. a routerem: D-link DI-604. nem tudom hogy tudtok e segíteni vagy nem de jó lenne. elõre is köszi
aszittem telepítõs😊

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

közben rájöttem, kösz egypként:S

Nem !!! Az nem telepítõ NO CD !!!! Hanem azt csak be kell tenned a mappájába !!! De a parancsikont is cseréld ki az no cd s re mert nem fog menni !

vmi fájl kell neki a no cd krekk-heez??!!!

maxinincsmit 😄

maxikössz
Ponty!!
megtaláltad?? hol??
Már nem kell mert megtaláltam !

Légyszi ha valaki tudná az mondja már meg hogy honnan tudnám leszedni az 1.2 nek az NO CD crack jét ha van ilyen 1általán !

Temporal Vortex pár hónapja még indított olyan szervert, amin valami 29910-es portot letiltott, és akkor be tudtunk lépni "biztonsági másolattal" is. Errõl már nagyon sokszor volt szó. Más módja nem nagyon van, és ez sem teljesen jó. Meg kell venni eredetiben, de nálam max. a 2. rész fog befigyelni.
Sehogy !

Meg tudja valaki mondani, hogyan lehet neten jáccani a tört változattal. Mindig ck-key problémát ir...