Star Wars: Battlefront
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le Parkour
Glory, Glory Man. United!
azt akarom hogy letöltöttem ezt a file-t ( http://starwarsbattlefront.filefront.com/file/Naboo_Encounter;45925 ) és mit kell tennem hogy jó legyen??
Kamázott neked a haverod?:-)
Nem tudja valaki, hogy a PS2 verzióban a Splitscreent hogyan kell aktiválni?
A kézikönyv kemény egy mondatot szán rá, azt írja, hogy mindkét játékosnak kell csinálni profilt. De én hiába csináltam két profilt, a Splitscreen menüpont még mindig szürke és inaktív.
én is azért érdeklõdök,hogy lehet berakni a plusz pályákat?
Mindent berakok a helyére de vaqlahogy össze kell adni a 2 mission.lvl-*t és a core.lvl-t és a többit.
Segíjjetek nekem!!!!!!!!Lécca.
In Flames and Star Wars forever!
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Sland: nézem az aláírásod és rájövök h legtöbb ismerösömnek 9600-os vidijókártyája van😄
SE, sima, Pro, XT
LOL
hópihe
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nekem is az 1.2-es patch van fenn, szerintem 1.1-el mûszik csak
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Tud valaki segíteni? Mondjuk az elõttem lévõ hozzászoló???
Vannak benne új pályák, lehet Jedivel is menni
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
[email protected]
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
megtaláltad?? hol??