Star Wars: Battlefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Checkerboy
probléma megoldva
következõ <#idiota>

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
aztmondtad h lehet gungannal menni

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
Naná hogy van msn cím [email protected] de ne zavarodj bele a német dumákba mármint a motte vagy mi a fene
Németbõl jöttem haza 😉

Van msn messengered checkerboy ? Mert azon könnyebben lehetne dumálni !

Melyik pálya nem megy checkerboy ? Mert én tudok segíteni mert volt 1 2 pályával gondom de meg tuttam oldani utána.

A gunganos pályának a neve: 17. Naboo: The Phantom Menace (Final Beta Map)

Checkerboy
ponty melyik pálya az a gungannokkal ??

Checkerboy
Nem megy lol

Checkerboy
Mondd azt h az a naboo entcounteres pálya az amiben vannak a gunganok ugye??

Checkerboy
Megtaláltam a mappákat 😉 még elõbb mondták hogy az egyik pályán lehet lenni Gunganokkal melyik az??

Na jó , feladom , én ehhez hülye vagyok , ez a link se lett jó .<#merges3> Talán erre menjetek rá : http://www.lucasfiles.com/index.php
s=&action=download&id=997&agree=true

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ má megint el..sztam a linket , bocs, itt vannak

És még valami , ha valaki akar pl. a mesterlövésznél a kisfegyver helyett klónrohamosztagos fegyvert vagy olyan jet trooper katonát amelyiknek a repülõkéjébõl nem fogy ki az üzemanyag és olyan haláldroidot aminek nem fogy el soha a palyzsa csak ha ki nem lövik akkor ezt nézzétek meg és töltsétek le :

Na ez már jó. Ajánlott letöltések:
5. Italia v0.85
8. Kashyyyk: Wookieeland 1.0
9. Naboo: Encounter (v2.0)
11. TAW Race aka Jawa Graveyard
13. Hoth: The Big Battle
16. Geonosis: Battleground
17. Naboo: The Phantom Menace (Final Beta Map)
22. Tatooine: Jundland Wastes

Én csak ezeket ajánlom !!! Amúgy én leszedtem az összeset de a többinek nagyon szar volt a grafikája és a pályák nagyon rorosszul voltak megtervezve és még nem 1 két baki volt benne !!!

Checkerboy
Laky az a link nem mükszik 😉
Ja egyébként isten éltessen sokláig engemet névnapom van ma 😉
Hol van az a 27 pája

megtettem, számomra csak annyi esett le, hogy le kell tiltani egy portot és kész ennyi lenne csak?

Laky
olvass vissza

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sziasztok, hogyan indíthatnák olyan servert amire tudnak a biztonsági másolatosok(1.12) is jönni, ha ez egyáltalán lehetséges?

Laky
háh
mostmeg sw: republic commandoval nyomom <#idiota>
de azért a battlefrontot sem hanyagolom el 😊)

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Ok kösz

igen azért van !!! mert az 1.2 esben van egy olyan mappa a gamedatában hogy add on és oda kell betenni a pályákat ! A halálcsillag tök égés !!! A geonosis , nabboo , wookiland , hoth sztem a legjobbak !!! V ki töltse má le és dumáljunk róla !! Az eggyikben lehet menni gunganokkal is és van vagy 5 fegyvere !! még aknavetõs is van !!!!!!

Hmmm megpróbáltam valami fegyverkoregáló javítást felrakni de ami után kérdezte hogy hova rakjam beállítottam a helyes izére majd azt írta ki hogy ismeretlen valami.Lehet hogy azért van mert nincs 1.2-m?

WOW halálcsillag..Jól hangzik Nem biztos hogy letöltöm mert lassú a net meg ma drága de kösz!

4 mb tól egészen asszem 40 ig vannak !!! Szerintem csak a naboo-s pályát töltsd le mert a többi elég gagyi . Én az összeset letöltöttem de utánna ki is töröltem mert nem tetszettek . a pályákat a gamedata , add on -ba kell betenni. A legnagyobb égés sztem a halál csillagos !!! A nagyon szar .

Ja azthittem nem csak egyedül játszol
Az az oldal szép csak murva régi
Mekkorák azok a pályák?(Mb)

Háááát !!! Így hogy jáccottam is vele hááát nem vaok elragadtatva de azé a nabu az elmegy !!! A többi az elég szarocska !!

kössz TV !!! sztem jók lesznek a pályák !

A hét képe tényleg elég gáz féléve <#szomoru2>

alias Darken

Jobb oldalon elég sok új pálya letöltést találhatsz.
Batllefront website

alias Darken

Nem igazán értem a kérdésed. Miért kéne LAN-on játszanom egyedül? <#circling>

alias Darken

Nekem tetszene csak az a baj hogy kb 1000 éve nem írtak bele semmit !!! Nincs frissítés !!! És letöltések között sincs szinte semmi !!! Az a "hét képe" már kb 6 hónapja kinn van !!!!!!!!!

Laky
meg nem is foglalkoznak vele
lál na mind1

Laky
szerintem Fossite <#idiota>
legalább belinkelhettek volna pár letöltést 😊

Kösz Laky megnézem.
Tempi ha otthon kb 10 méterre van egymástól a két gép miért nem LANon játszol Vagy ADSLed van?
Láttátok már a SW Battlefront Fansite-ot nekem bejön.

qwert
Köszönöm, de megoldottam másként, és müxik 😊)

Sosem volt szó direct connect-rõl(ki sem próbáltam úgy). Mindig is dedikált internet szerverrõl beszéltem.
Leírom mégegyszer:
Nálam otthon van két gép, mindkettõ routerrel csatlakozik a netre:
1. ezzel játszom
2. dedikált szerver gép(fel van rá rakva a SWBF dedikált szerver 1.2)

2-es gépen beállítom, majd elndítom a szervert és a routeren tiltom, hogy ez a gép a 29910-es porton tudjon kommunikálni a NET felé. Emelett engedélyezem a routeren a 3658, 3659-es protokat UDP és TCP módban a NET felé.

1-es gép felé szintén engedélyezem a routeren a 3658, 3659-es portokat. Majd elindítom a játékot: Mulitplayer / Internet megkeresem a szerverem:Black<101>Legion, majd join.

És játszok.

alias Darken

Szia. Ha router mögött van a két gép a netre csatolva teljesen felesleges a tûzfal, hiszen a routerben van beépített.
Próbáld ki ezt:
1. kapcsold ki a netet(modem OFF)
2. Lõdd le mindkét gépen a tûzfal progit
3. Játék indít, multiplayer/LAN
4. Másik gépen játék indít, multiplayer/LAN/join

Majd tudósíts ha sikerül.

alias Darken

qwert
Hello! Egy kis segítséget kérnék. A fiammal multiznánk itthon lanon keresztül, de nem sikerül csatlakozni. Ha elindítom a szervert, a kliens oldalon nem lehet látni. Router van, mindkét gépen Xp és ZoneAlarm fut, ZA-ban minden engedélyezve. Milyen beállítások kellenek még vajon <#confused>

Laky
logót csinálok <#idiota> majd beállítások (SG Fórum fõoldal)
Ulead GIF Animator 5
ha nem megy, akkor csinálnak 😊 (kérésre, tetszés szerint)

az ip-s dolog úgy van, hogy diret connect-en (közvetlen kapcsolat-on) kell játszani haverral/okkal
de elõbb le kell tiltani a 29910-es portot, amit én nemtok <#idiota> de Temproral Vortex igen 😊
állítólag a csak annak, kell, aki a szervert indítja

ha le van tiltva a 29910-es port, akkor;
Multiplayer -> Direct Connect -> New (asszem, de nem biztos [tehát új szerver <#idiota>])

ha magyar;
Többjátékos -> Közvetlen kapcsolat -> Új kapcsolat (ismét asszem <#idiota>)

Laky!
Hogy a francba tudsz ilyen képet berakni a nevedhez?
Amúgy hogy megy ez a IP-cím?

Laky
nézz vissza

LAN-ba hogy lehet úgy hogy csak 2-en vagyunk a pályán ?és lehet eredeti nélkül ONLINE-ba?

Na lessz e má valamikor yáték ? Én szinte csak ezzel yáccok !!! Bármikor jó nekem kivéve akkor nem amikor nem !!!

Nincs semmi gondom !!! Nem fagy le !!! Jesz ! Elõbb net aztán jöhet a játék !

Megvan vkinek originalan?A leírást honnan lehet letölteni?

És semmi gondod nincs vele?lefagyás stb..És ha csak úgy nemzetközileg akarod nyomni akárkivel a világon elöbb fölmész a netre majd indítod a gém-t?

Elég annyi !!! Én is annyival jáccom a gém-t !